Canon PGI-29 MBK/PBK/DGY/GY/LGY/CO Multi Pack – värikasetti

Tuotetunnus (SKU): 4868B018 Kategoriat , , ,

181,90 

Toimitus 7-9 päivää

Canon PGI-29 MBK/PBK/DGY/GY/LGY/CO Multi Pack

Canon CLI-29 on varta vasten kehiteltylty Lucia pimenttimuste. Muste tuottaa ammattitasoisia & pitkäikäisiä valokuvatulosteita joka ihanteellinen esittelemään valokuvasi parhaat puolet. Canonin patentoima FINE (Full Photolithographic Inkjet Nozzle Engineering) teknologia tarjoaa terävyyttä ja yksityiskohtia . Ammattimaiset LUCIA-musteet tuottavat runsaat ja kylläiset värit, laajan värikirjon ja tasaisen laadun.

Pigmenttipohjainen mustejärjestelmä tuottaa pitkään säilyviä valokuvatulosteita. 36 ml:n säiliöllä voi tulostaa jopa 1 225 kpl 10 x 15 cm:n valokuvia tai 111 kpl A3+-valokuvia. Yksittäiset värikasetit auttavat lisäämään tehokkuutta, sillä voit vain korvata värin joka on loppu. Canon tulostimet on suunniteltu toimiviksi alkuperäisten Canon mustekasettien kanssa

Kuuden värin monipakkaus

Tässä monipakkauksessa on mattamusta, fotomusta, tumman harmaa, harmaa, vaaleanharmaa ja Chroma Optimizer -mustesäiliö. Kuusi värillistä 36 ml:n mustesäiliötä sisältävä pakkaus on kätevä ja edullinen käyttää. LUCIA-järjestelmä tuottaa laadukkaita ja pitkään kestäviä tulosteita.

  • Sarja: CLI-29
  • Yhteensopivuus: Canon PIXMA PRO-1
  • Paketti sisältää seuraavat musteet: MBK / PBK / DGY / GY / LGY / CO

Lisätiedot

Valmistaja

Ominaisuudet

Tekniset tiedot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Canon PGI-29 MBK/PBK/DGY/GY/LGY/CO Multi Pack – värikasetti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *