SONY A7 MK III -Käytetty-

Tuotetunnus (SKU): 3890666 Kategoriat ,

1 099,00 

Toimitus heti!

  • 24,2 MP:n5 35 mm:n täyden koon CMOS-kenno ja taustavalaistu rakenne
  • Herkkyysalue jopa ISO 51 200 (laajennettavissa ISO-herkkyyteen 50–204 800 valokuville)
  • Nopea hybridi-AF, jossa 693 vaiheentunnistukseen perustuvaa ja 425 kontrastintunnistukseen perustuvaa AF-pistettä
  • Nopea jatkuva kuvaus enintään 10 kuvaa/s sekä AF/AE-seuranta
  • 4K HDR3 4 -laatuinen videon tallennus
  • Alv 0%

SONY A7 MK III -Käytetty-

Siisti vaihtolaite, vähäisiä käytön jälkiä, laukaisumäärä 41000.

Varmista luova vapaus
α7 III -kameran upeat kuvausominaisuudet, nopeus ja kompakti koko takaavat tehon, terävyyden ja joustavuuden, joilla voit ikuistaa ainutkertaisia hetkiä kuten haluat.

Realistisen yksityiskohtaiset kuvat
Uusi taustavalaistu kuvatunnistin ja edistynyt kuvankäsittelyjärjestelmä täyttävät monenlaiset kuvaustarpeet laadukkailla kuvaominaisuuksilla, jotka yhdistetään yleensä vain täyden kennokoon kameraan.

Kehittynyt kuvaprosessori – Uusimman tekniikan ansiosta saavutetaan huipputason prosessointinopeus
taustavalaistu versio 24,2 megapikselin5 Exmor R™ CMOS -kennosta on yhdistetty BIONZ X™ -kuvaprosessoriin ja alkupään suurtiheysintegrointiin. Tämän yhdistelmän ansiosta tietojen lukunopeus on kaksinkertainen6 ja tietojen prosessointikapasiteetti 1,8 kertainen aiempaan verrattuna.

Taustavalaistu täyden koon kenno – Herkempi ja nopeampi
Kameran 35 mm:n täyden koon CMOS-kuvakenno ja taustavalaistu rakenne tehostavat valon keräämistä ja laajentavat virtapiirialuetta, ja kuparijohdot nopeuttavat tiedonsiirtoa. Siten kamera tallentaa tietoa erittäin nopeasti ja minimoi kohinan, jotta kuvien yksityiskohdat pääsevät oikeuksiinsa.

Vähentää tarkkojen kuvien kohinaa – Jopa 1,5 askeleen parannus kuvanlaadussa
Vakio-ISO-alue on ISO 100-51200 (laajennettavissa ISO 50-2048007 asti still-kuvissa), ja parannettu yksityiskohtien toisto ja aluekohtainen kohinanpoisto säilyttävät kuvan yksityiskohdat ja vähentävät kohinaa. Keskitason ja korkean herkkyyden alueiden tehon ansiosta voit kuvata suurilla ISO-tasoilla miettimättä kohinaa ja kuvanlaadun heikkenemistä.

Tarkka värien toisto – Tarkka värien toisto suoraan kamerasta
Värien toistoa on parannettu merkittävästi, jotta kuvattujen kohteiden värit näyttävät luonnollisilta ja oikeilta. Siksi muotokuvien ihonsävyt, maisemakuvien sininen taivas ja still-kuvien eloisat sävyt näyttävät todentuntuisilta.

Vakaat kuvat 5-akselisella vakaimella
Uusin tarkka vakain saavuttaa vakainyksikön, gyro-tunnistimien ja algoritmien avulla 5,0 aukon edun valotusajassa. Järjestelmä kompensoi viiden tyyppistä kameran tärinää laajalla objektiivisarjalla ja takaa erinomaisen suorituskyvyn.

14-bittinen RAW-kuva ja täyteläiset sävyt
Uusin BIONZ X -kuvaprosessori ja alkupään LSI käsittelevät kuvasignaaleja 16-bittisinä ja varmistavat tasaiset, luonnolliset sävyt. Prosessori mahdollistaa myös 14-bittisten RAW-kuvatietojen käytön myös hiljaisessa ja jatkuvassa kuvaustilassa

4D FOCUS — automaattitarkennus kehittyy
Automaattitarkennusta on parannettu käyttämällä samoja AF-parannuksia kuin α9-mallissa optimaalisesti, joten kun α7 III kuvaa arvaamattomasti liikkuvia kohteita, kuten tanssijoita, nyrkkeilijöitä ja villieläimiä, se pystyy seuraamaan niitä erinomaisesti.

Luotettava AF jopa EV-3-valotusarvolla
Kehittyneet automaattitarkennuksen algoritmit tukevat tarkkaa automaattitarkennusta niinkin alhaisella kuin EV-3-valotusarvolla luotettavasti myös hämärässä.

Polttotason vaiheentunn. per. AF A-tyypin objekt.
693 pisteen polttotason vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus kattaa laajan alueen ja vastaa nopeasti. Lisäksi se tarjoaa nopean seurannan edut myös käytettäessä objektiivisovittimella LA-EA3 kiinnitettyä A-tyypin objektiivia

Eye AF mullistaa muotokuvauksen
α7 III -kamerassa Eye AF -toimintoa voi käyttää AF-C-tilassa, jossa se havaitsee silmät ja seuraa niitä nopeasti still-kuvauksen aikana. Liikkuvien kohteiden optimaalisen tarkennuksen helppo ylläpito mullistaa muotokuvauksen.

Suuren tarkkuuden 4K HDR
Kameralla voi tallentaa upeita 4K-videoita 2,4-kertaisen näytteenoton ansiosta. Lisäksi siinä on uusi HLG (Hybrid Log-Gamma) -kuvaprofiili, joka tukee nopeaa HDR-työnkulkua.

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SONY A7 MK III -Käytetty-”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *