Sigma MC-11 Mount Converter (Canon EF -> Sony FE) – objektiivisovitin

Tuotetunnus (SKU): 89E965 Kategoriat , , ,

249,00 

Toimitus 7-9 päivää

 • Toimii Sony E ja FE bajonetin kanssa
 • Yhteensopivuus monien Sigma objektiivin kanssa
 • Tukee Autofocusta ja vakaintoimintoja
 • USB-portti päivityksiä varten
 • Rajoitettu yhteensopivuus myös muiden merkkien kanssa (Ei Sigma testaamia)

SIGMA IMAGING NORDIC 2+3 VUODEN JATKETTU TAKUU. Sigma -objektiiveilla on 2 vuoden rajoitettu takuu. Sigma Nordic myöntää lisäksi maahantuomilleen Sigma–objektiiveille 3 vuoden jatkotakuun. Tuote pitää rekisteröidä 60 päivän kuluessa ostoksessa osoitteessa 

www.sigma-imaging.fi/extended-warranty-registration

Sigma MC-11 Mount Converter

Sigma MC-11 Mount Converterin avulla voit käyttää Sigma SA- ja Sigma EF-kiinnitteisiä objektiiveja Sonyn E/FE-mount rungon kanssa.

Tähän asti markkinoilla on nähty monia menetelmiä objektiivien käyttämiseksi yhdestä kamerajärjestelmästä rungon kanssa eri järjestelmästä. Digitaalikaudella kamerajärjestelmät ovat kuitenkin muuttuneet paljon monimutkaisemmiksi, ja on haastavaa luoda kiinnitysmuunnin, joka yhdistää linssin ja rungon mekaniikan ja ohjelmistot. Vielä haastavampaa on luoda adapter, joka sovittaa nykyisten DSLR-kameroiden linssit peilittömien kamerajärjestelmien runkoihin.

Sigma MC-11 Mount Converterin sisältää digitaalista dataa, joka on välttämätön nopean ja tasaisen automaattitarkennuksen aikaansaamiseksi yhteensopiville objektiiveille, sekä kameran käyttöjärjestelmän ominaisuuksia ja toimintoja, jotka auttavat säätelemään oheislaitteiden kirkkautta ja korjaamaan poikittaisia ​​kromaattisia poikkeamia, vääristymiä ja paljon muuta.
Lisäksi  Sonyn E-kiinnityskamerat eivät vaadi mekaanista integrointia aukon säätöön tarkoitettujen objektiivien kanssa, MOUNT CONVERTER MC-11 tekee Sigma SA sekä Sigma EF objektiivit Canon-kameroihin täysin yhteensopiviksi Sony E: n automaattisen valotuksen säätimen kanssa

sigma MC 11Easy to use interface 1
Linssin yhteensopivuuden adapterin kanssa näkee led-valon avulla:

 • Vihreä valo Objektiivi on yhteensopiva,. Vilkkuva vihreä valo: linssin laiteohjelmisto on päivitettävä SIGMA USB DOCK -laitteella.
 • Vilkkuva oranssi valo : Objektiivi on yhteensopiva, mutta MC-11 vaatii päivityksen uusien objektiivitietojen hakemiseksi.
 • Ei valoa: linssi ei ole yhteensopiva

Sisältää tarvittavat tiedot
Sigma MC-11 Mount Converterin sisältää kunkin yhteensopivan objektiivin tarvitsemat tiedot ja käyttää erityistä ohjausohjelmaa automaattitarkennuksen, aukon ja muiden toimintojen optimoimiseksi. Se on yhteensopiva kameran toimintojen kanssa, jotka ylläpitävät kehän kirkkautta ja korjaavat poikittaisen kromaattisen poikkeaman, vääristymän ja paljon muuta. Kun uusia yhteensopivia objektiiveja julkaistaan, MOUNT CONVERTER MC-11: n ohjaustiedot voidaan päivittää tietokoneella. Objektiivin tietojen päivitykset edellyttävät SIGMA Optimization Pron uusimman version asentamista tietokoneellesi.
Sigma Mount Converter MC-11:ssä on USB-portti, jonka kautta adapteri voi päivittää.

Yhteensopiva sekä objektiivin että kameran rungon optisten vakainten kanssa
MOUNT CONVERTER MC-11: n yhteensopivuus sekä objektiivin että kameran rungon käyttöominaisuuksien kanssa mahdollistaa kameran tärinän ja muiden vakausongelmien erinomaisen korjaamisen. Kun sitä käytetään kameran rungon kanssa, jossa on käyttöjärjestelmätoiminto, MOUNT CONVERTER MC-11 mahdollistaa kulman tärinän korjauksen objektiivissa erinomaisen korjaavan suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Yhteensopivuus Exif -tietojen kanssa
Objektiivin tyyppi, polttoväli, F -numero ja muut tunnisteet upotetaan Exif -kuvatiedostoon.

Muiden kuin Sigma objektiivine kanssa yhteensopviuus
Sigma MC-11 Mount Converter toimii myös Canonin, Tamronin yms objektiivien, mutta Sigma ei takaa yhteenopsuvuutta. Suorituskyky ja toimivuus voi kuitenkin vaihdella objektiivista riippuen.

 • Sigman objektiivien yhteensopivuuden voit tarkistaa TÄÄLTÄ
 • Sony runkojen yhteensopivuuden voit tarkistaa TÄÄLTÄ

Ominaisuudet:

 • Toimii Sony E ja FE bajonetin kanssa
 • Yhteensopivuus monien Sigma objektiivin kanssa
 • Tukee Autofocusta ja vakaintoimintoja
 • USB-portti päivityksiä varten
 • Rajoitettu yhteensopivuus myös muiden merkkien kanssa (Ei Sigma testaamia)

 

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sigma MC-11 Mount Converter (Canon EF -> Sony FE) – objektiivisovitin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *