Nikkor AF-S 70-200mm F2.8E FL ED VR

Tuotetunnus (SKU): JAA830DA Kategoriat , ,

2 649,00 

Toimitus 7-9 päivää

 • rakenne: 22 elementtiä 18 ryhmässä
 • kuvakulma: 34°20′ – 12°20′ (DX 22°0′ – 8°00′)
 • optinen kuvanvakain
 • lähin tarkennusetäisyys: 1,1 m
 • suurin suurennussuhde: 1:4,76
 • himmenninlehtiä: 9 pyöristettyä
 • suodinkierre: 77 mm
 • mitat: 89 x 203 mm
 • paino: 1430 g

Nikon 3 vuoden takuubanneri

Nikkor AF-S 70-200mm F2.8E FL ED VR

Tarkka, vakaa ja nopea: parannettu tärinänvaimennus (VR)
Seuraa toimintaa terävyydestä tinkimättä. Nikonin tärinänvaimennustekniikka minimoi kameran tärähtelyn vaikutuksen ja mahdollistaa kuvauksen jopa 4 askelta pidemmällä suljinajalla kuin ilman tärinänvaimennusta.

Objektiivin ja kameran yhteentoimivuus: huippuluokan automaattitarkennuksen seuranta ja valotussäätö
Nikonin nopeita, ammattitasoisia digitaalisia järjestelmäkameroita varten suunniteltu objektiivi reagoi nopeasti ja tarkasti automaattitarkennuksen muutoksiin.

Täydellinen tasapaino: parannettu käytettävyys
Kun sinulla on tiukat määräajat, kaikki voi olla kiinni yksityiskohdista. Putkessa olevat ohjelmoitavat painikkeet on peritty ammattitason NIKKOR-teleobjektiiveista. Ne helpottavat toimintojen vaihtamista peukalolla objektiivia vakautettaessa. Käsiteltävyyden parantamiseksi zoomaus- ja tarkennusrenkaiden paikat on vaihdettu keskenään objektiivin edeltäjään verrattuna: zoomausrengas on nyt putken etuosassa, välittömästi käden alla, mikä helpottaa otteen pitämistä vakaana zoomauksen aikana. Zoomausrenkaan uritettu kuminen pinta takaa tukevan otteen ja helpottaa zoomaamista sokkokuvauksessa.

Valmiina kenttäkäyttöön: kevyt, kestävä ja luotettava
Ammattimaisen käytön vaatimuksia ajatellen suunnitellun objektiivin putken jokainen liikkuva osa on tiivistetty pölyä ja vesipisaroita vastaan.
Uuden magnesiumseosrungon sekä HRI- ja fluoriittielementtien ansiosta maineikas objektiivi on entistä kevyempi. Tämän lisäksi objektiivissa käytetään Nikonin fluoripinnoitetta, joka hylkii tehokkaasti vettä, pölyä ja likaa heikentämättä kuvanlaatua. Pinnoite on objektiivin etu- ja takaelementeissä olevassa suojalasissa, joten lasia on helppo puhdistaa sen pintaa vahingoittamatta. Jalustarenkaan laakerit varmistavat sulavan vaihdon pysty- ja vaakakuvauksen välillä.

Ominaisuudet

 • rakenne: 22 elementtiä 18 ryhmässä, 6 ED-lasi-, 1 fluoriitti- ja 1 HRI-elementti, nanokide- ja fluoripinnoitteita
 • kuvakulma: 34°20′ – 12°20′ (DX 22°0′ – 8°00′)
 • optinen kuvanvakain
 • lähin tarkennusetäisyys: 1,1 m
 • suurin suurennussuhde: 1:4,76
 • himmenninlehtiä: 9 pyöristettyä
 • suodinkierre: 77 mm
 • mitat: 89 x 203 mm
 • paino: 1430 g

Paketin sisältö

 • Nikkor AF-S 70-200mm F2.8E FL ED VR
 • objektiivin etusuojus LC-77
 • objektiivin takasuojus LF-4
 •  vastavalosuoja HB-78
 • puolikova laukku CL-M2

Lisätiedot

Valmistaja

Ominaisuudet

nikon lenses nikkor 70 200mm F28E telephoto zoom lens original

Entistä parempia kuvia: f/2,8:n telezoomobjektiivi

Olipa kyse urheilun, toiminnan, uutisten tai reportaasien kuvaamisesta, tämä FX-koon objektiivi nostaa työsi uudelle tasolle. 70–200 mm:n polttovälialue (105–300 mm käytettäessä Nikonin DX-koon järjestelmäkamerassa) kattaa kaikki kuvaustilanteet. Suuri aukko f/2,8 takaa poikkeuksellisen suorituskyvyn heikossa valossa ja tasaisen valotuksen koko zoomausalueella. Lähin tarkennusetäisyys on nyt vaikuttavat 1,1 metriä, ja suurin kuvaussuhde on nostettu 0,11-kertaisesta 0,21-kertaiseksi. Nikonin tarkkoja kuvakennoja ja nopeita digitaalisia järjestelmäkameroita käyttävät kuvaajat ovat nyt valmiina kaikkeen.

nikon lenses nikkor 70 200mm F28E vibration reduction original

Tarkka, vakaa ja nopea: parannettu tärinänvaimennus (VR)

Seuraa toimintaa terävyydestä tinkimättä. Nikonin tärinänvaimennustekniikka minimoi kameran tärähtämisen vaikutuksen ja mahdollistaa kuvauksen jopa 4 askelta pidemmällä suljinajalla kuin ilman tärinänvaimennusta.¹ Kameran liikkeen aiheuttaman epäterävyyden vähentämistä ajatellen suunniteltu hiljainen tärinänvaimennustoiminto aktivoituu heti, kun laukaisin painetaan puoleenväliin. SPORT-tärinänvaimennustila tuottaa entistä vakaamman etsinkuvan erittäin nopeaa toimintaa tai arvaamattomasti liikkuvia kohteita kuvattaessa. Sarjakuvauksen kuvausnopeus ja laukaisun aikaviive ovat samaa luokkaa kuin silloin, kun tärinänvaimennus on poissa käytöstä. Objektiivi tunnistaa jopa sen, kun kuvaaja käyttää jalustaa, ja säätää asetuksia vastaavasti sekä Normal- että SPORT-tärinänvaimennustilassa.

Objektiivin ja kameran yhteentoimivuus: huippuluokan automaattitarkennuksen seuranta ja valotussäätö

Nikonin nopeita, ammattitasoisia digitaalisia järjestelmäkameroita varten suunniteltu objektiivi reagoi nopeasti ja tarkasti automaattitarkennuksen muutoksiin. Voit nyt seurata nopeasti liikkuvia kohteita luotettavasti – myös silloin, kun ne liikkuvat arvaamattomasti ja sattumanvaraisella nopeudella tai lähestyvät kameraa nopeasti. Parannettu automaattitarkennuksen seuranta ei kuitenkaan ole ainoa etu. Nopean sarjakuvauksen aikana sähkömagneettinen himmenninmekanismi toimii yhdessä kameran sulkimen kanssa ja takaa nopean automaattisen valotussäädön sekä kuvien yhtenäisyyden. Käyttökoneiston sisältävä himmenninlehtiyksikkö on objektiivin putkessa, mikä varmistaa sujuvan ja yhtenäisen toiminnan jopa nopean sarjakuvauksen aikana. Nikonin SWM-ultraäänimoottori mahdollistaa erittäin nopean ja erittäin hiljaisen automaattitarkennuksen sekä saumattoman siirtymisen käsitarkennukseen.

nikon lenses nikkor 70 200mm F28E optical precision original

Poikkeuksellinen kuvanlaatu: optista tarkkuutta aina kuvan reunaan asti

Tämä objektiivi takaa hämmästyttävän selkeyden ja kontrastin koko kuva-alueella. Kuvanlaatu reunasta reunaan on entistä parempi, ja valon heikkenemistä on vähennetty objektiivin edeltäjään verrattuna. Uusi optinen rakenne vähentää tehokkaasti värivirheitä ja väriaberraatiota sekä korjaa vääristymät koko zoomausalueella. Se sisältää kuusi ED-lasielementtiä, fluoriittilinssielementin ja High Refractive Index (HRI) ‑elementin. Nanokidepinnoite parantaa kuvanlaatua vähentämällä haamukuvia ja heijastuksia. Fluoriittilasin käytön ansiosta objektiivin rakenteen keveydellä ei ole vaikutusta kuvanlaatuun.

nikon lenses afs nikkor 70 200mm f2.8e zoom ring original

Täydellinen tasapaino: parannettu käytettävyys

Kun sinulla on tiukat määräajat, kaikki voi olla kiinni yksityiskohdista. Putkessa olevat ohjelmoitavat painikkeet on peritty ammattitason NIKKOR-teleobjektiiveista. Ne helpottavat toimintojen vaihtamista peukalolla objektiivia vakautettaessa. Zoomaus- ja tarkennusrenkaiden paikat on objektiivin edeltäjään verrattuna vaihdettu keskenään käsiteltävyyden parantamiseksi: zoomausrengas on nyt putken etuosassa, välittömästi käden alla, mikä helpottaa otteen pitämistä vakaana zoomauksen aikana. Zoomausrenkaan uritettu kuminen pinta takaa tukevan otteen ja helpottaa zoomaamista sokkokuvauksessa.

Valmiina kenttäkäyttöön: kevyt, kestävä ja luotettava.

Ammattimaisen käytön vaatimuksia ajatellen suunnitellun objektiivin putken jokainen liikkuva osa on tiivistetty pölyä ja vesipisaroita vastaan. Uuden magnesiumseosrungon sekä HRI- ja fluoriittielementtien ansiosta maineikas objektiivi on entistä kevyempi. Tämän lisäksi objektiivissa käytetään Nikonin fluoripinnoitetta, joka hylkii tehokkaasti vettä, pölyä ja likaa heikentämättä kuvanlaatua. Pinnoite on objektiivin etu- ja takaelementeissä olevassa suojalasissa, joten lasia on helppo puhdistaa sen pintaa vahingoittamatta. Jalustarenkaan laakerit varmistavat portaattoman vaihdon pysty- ja vaakakuvauksen välillä.

Tekniset tiedot

Polttoväli

70–200 mm

Suurin aukko

f/2,8, automaattinen sähkömagneettinen aukon säätö

Pienin aukko

f/22, automaattinen sähkömagneettinen aukon säätö

Tärinänvaimennus

4,0 askelta (NORMAL-tilassa, perustuu CIPA-standardeihin) Käytettävissä olevat tilat: VR OFF, NORMAL, SPORT. Voidaan käyttää jalustojen kanssa (automaattinen tunnistus)

Objektiivin rakenne

22 elementtiä 18 ryhmässä (mukana 6 ED-lasielementtiä, 1 fluoriittilinssielementti, 1 HRI-linssielementti ja nanokide- tai fluoripinnoitettuja linssielementtejä)

Kuvakulma

34°20′ – 12°20′ (DX-koon kamerassa 22°50′ – 8°00′)

Lyhin tarkennusetäisyys

1,1 m polttotasolta. Tarkennuksen rajoituskytkin käytettävissä (5 m – ∞ tai 1,1 m – ∞)

Suurin kuvaussuhde

0,21-kertainen

Himmenninlehtien määrä

9 (pyöristetty himmenninaukko)

Suodinkoko

77 mm

Halkaisija x pituus (pituus objektiivin kiinnikkeestä)

Noin 88,5 mm (enimmäishalkaisija) × 202,5 mm (pituus kameran objektiivin kiinnitysrenkaasta CIPA-ohjeiden mukaisesti)

Paino

Noin 1 430 g (CIPA-ohjeiden mukaisesti)

Vakiovarusteet

77 mm:n paikalleen napsautettava objektiivin etusuojus LC-77, objektiivin takasuojus LF-4, bajonettikiinnitteinen vastavalosuoja HB-78, puolikova laukku CL-M2

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nikkor AF-S 70-200mm F2.8E FL ED VR”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *