Delkin alumiininen kortinlukija CF Express Type B muistikorteille

Tuotetunnus (SKU): DDREADER-54 Kategoriat ,

89,00 

Toimitus 7-9 päivää

  • Tukee CFexpress Type B Muistikortteja
  • USB 3.1 Gen 2 Type-C Liitäntä (10 Gb/s)
  • Complete All-Around Protection
  • Sisäänrakennettu Säilytystila Kortille, Jossa Kumilla Päällystetty Kansi
  • Mac & Windows Yhteensopiva
  • USB-A & USB-C Kaapelit Mukana
  • Plug & Play

Delkin alumiininen kortinlukija CF Express Type B muistikorteille

USB 3.1 Gen 2 CFexpress -muistikortinlukija Delkin Devicesilta yhdistää kompaktin koon ja mahdollisuuden siirtää dataa päätähuimaavalla nopeudella.

Täydellinen paljon liikkuville käyttäjille, muistikortinlukija on suunniteltu erityisesti niille, jotka haluavat matkustaa kevyesti ja samalla kyetä käsittelemään radio- ja televisio-, elokuva- ja valokuvausalalla käytettävien CFexpress Type B -muistikorttien korkean suorituskyvyn vaatimuksia.

Uuden Sukupolven Nopeus

Sisältää USB 3.1 Gen 2 -liitännän, jonka tarjoamat nopeudet sopivat ammattlivalokuvaajille ja videokuvaajille. Lataa suuria tiedostoja, kuten korkearesoluutioisia RAW-kuvia, 8K, 4K, HD- ja 3D-videoita, nopeasti ja tehokkaasti jopa 10Gbps:n nopeudella (2x nopeampi kuin USB 3.0). Käytä CFexpress-korttien kaikkia ominaisuuksia ja lyhennä siirtoaikaa dramaattisesti saadaksesi virtaviivaisemman työnkulun. (Huomaa: XQD-, CFast 2.0- ja CompactFlash-muistikortit eivät ole yhteensopivia tämän muistikortinlukijan kanssa.)

Koko Laitteen Kattava Suoja

Anodisoidusta alumiinista valmistettu lukija hyödyntää vahvempia materiaaleja ja tarjoaa kestävää suojaa, pidentäen sen käyttöikää. Se on suunniteltu myös useilla jäähdytyselementeillä ylikuumenemisen estämiseksi. Muilla vastaavilla muistikortinlukijoilla on taipumus rikkoutua tai vaurioitua normaalin kulumisen aikana. Lisäksi lukija tarjoaa (1) CFexpress-kortille myös turvallisen sisäisen säilytystilan ja mukana tulee kuminen peite suojaamaan kolhuilta, iskuilta, vesivahingoilta, pölyltä ja muilta roskilta.

Kompakti & Matkustusystävällinen

8cm pitkä ja 110g painava lukija tarjoaa kätevän, vaivattoman siirrettävyyden. Ota se mukaasi minne ikinä menetkin; säilytä se turvallisesti repussa, kantolaukussa, kannettavan tietokoneen suojalaukussa ja monissa muissa! Olitpa keskellä avointa autiomaata, trooppista sademetsää tai jopa jäätynyttä tundraa, lukijan kompakti koko antaa sinun käyttää arvokkaita tiedostojasi missä tahansa, milloin tahansa, vieden samalla minimaalisen tilan.

Plug & Play

Käytä tiedostojasi sekunnissa! Ohjaimia tai ulkoista virtaa ei tarvita; kytke vain lukija mihin tahansa tietokoneesi USB-A- tai USB-C-porttiin (mukana erilliset kaapelit) ja aloita valokuvien ja videoiden katselu heti. Lukija on myös taaksepäin yhteensopiva USB 3.0, 2.0 ja 1.1 -porttien kanssa, mutta siirtää silloin dataa hitaammin.

Lisätiedot

Valmistaja

Tekniset tiedot

Väri:  Vihreä, Musta
Liitännät:  USB
Korkein lämpötila (°C)60
Muistikorttityyppi:  CFexpress Type-B
Alin lämpötila (°C)-40
USB-liitäntä:  USB Type C, USB 3.1
Paino (g):  113
Takuu 2 vuotta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Delkin alumiininen kortinlukija CF Express Type B muistikorteille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *