Nikkor AF-S DX 18-300mm F3.5–6.3G ED VR

Tuotetunnus (SKU): JAA821DA Kategoriat , ,

749,00 

Toimitus 7-9 päivää

Nikon 3 vuoden takuubanneri

Tehokas 16,7-kertaisella zoomilla varustettu DX-koon superteleobjektiivi. Tämä kompakti, kätevästi mukana kuljetettava objektiivi tuo käyttöön 18–300 mm:n laajan polttovälialueen. Se on ihanteellinen valinta, kun haluat pitää varustuksen kevyenä, mutta silti käyttää kuvakulmia monipuolisesti.

Objektiivi mahtuu rakenteensa ansiosta erittäin pieneen koteloon, ja se sopii erinomaisesti niin matkoille kuin harrastajan urheilu- ja eläinkuvaukseen. ED-lasi ja asfääriset linssielementit takaavat suuren tarkkuuden ja erinomaisen kontrastin, ja Nikonin tärinänvaimennusjärjestelmä auttaa saamaan selkeitä kuvia jopa kuvattaessa käsivaralta supertelealueella. Käytännöllinen zoomin lukituskytkin pitää objektiivin paikallaan, kun kuvaat liikkuessasi.

 

Lisätiedot

Valmistaja

Ominaisuudet

Pääominaisuudet

DX-koon 16,7-kertainen zoom: 18–300 mm:n polttoväli (FX-koon vastaavuus: 27–450 mm). Todella laaja ulottuvuus laajakulmasta aina superteleen.

Kätevä koko: soveltuu ihanteellisesti yleisobjektiiviksi niin yleiseen matkakuvaukseen kuin harrastajan urheilu- ja luontokuvaukseenkin. Teho- ja ulottuvuusluokassaan yllättävän pienikokoinen ja kevyt.

Erinomainen optinen suorituskyky: kolme erittäin pienen hajonnan ED-lasielementtiä ja kolme asfääristä linssielementtiä takaavat hyvän tarkkuuden ja kontrastin sekä vähentävät erilaisia aberraatioita ja värien hajontaa.

Tärinänvaimennus (VR): vähentää kameran tärähtämisen vaikutuksia, jolloin suljinaikaa voi pidentää jopa neljä askelta. VR-toiminto on hiljainen myös elokuvia kuvattaessa.

SWM-ultraäänimoottori: nopeaan ja hiljaiseen automaattitarkennukseen.

Zoomin lukituskytkin: estää objektiivin liikkumisen, kun se ei ole käytössä.

Säänkestävä kiinnike

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Polttoväli 18–300 mm
Suurin aukko f/3,5–6,3
Pienin aukko f/22–40
Objektiivin rakenne 16 elementtiä 12 ryhmässä (mukaan lukien kolme ED-linssielementtiä ja kolme asfääristä linssielementtiä)
Kuvakulma 76° – 5° 20′
Lyhin tarkennusetäisyys 0,48 m polttotasolta kaikissa zoomausasennoissa
Himmenninlehtien määrä 7 (pyöristettyjä)
Suodinkoko 67 mm
Halkaisija x pituus (pituus objektiivin kiinnikkeestä) Noin 78,5 x 99 mm
Paino Noin 550 g
Vakiovarusteet 67 mm:n paikalleen napsautettava objektiivin etusuojus LC-67, objektiivin takasuojus LF-4

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nikkor AF-S DX 18-300mm F3.5–6.3G ED VR”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *