Sony DSC-RX100 MK Va

Tuotetunnus (SKU): DSCRX100M5A.CE3 Kategoriat , ,

995,00 

Toimitus 7-9 päivää

 • Nopea automaattitarkennus 0,05 sekunnissa
 • 315 polttotason vaiheentunnistukseen perustuvaa automaattitarkennuspistettä
 • Nopea jatkuva kuvaus jopa 24 kuvaa sekunnissa
 • Noin 20,1 tehollisen megapikselin 1,0-tyypin pinorakenteinen CMOS-kuvakenno
 • ZEISS Vario-Sonnar® T* -objektiivi
 • Superhidastuksessa jopa 960 kuvaa sekunnissa

[ux_banner label=”SONY BANNERI” height=”180px” height__sm=”365px” bg=”26022″ bg_overlay=”rgba(0, 65, 183, 0.76)” border=”3px 3px 3px 3px” border_margin=”10px 10px 10px 10px”]

[text_box width=”67″ width__sm=”88″ width__md=”77″ scale__sm=”122″ animate=”flipInY” position_x=”90″ position_x__sm=”50″ position_x__md=”100″ position_y=”50″ position_y__sm=”95″ text_align=”left”]

fotoliiga kauppiaan

3-vuoden sony takuu

[button text=”Lue lisää” color=”white” style=”outline” size=”large” link=”/takuu-ja-tuki”]

[/text_box]
[ux_image id=”35082″ width=”14″ width__sm=”28″ position_x=”5″ position_x__sm=”5″ position_y=”50″ position_y__sm=”5″]

[/ux_banner]

 

Sony DSC-RX100 MK Va

Huippuluokan kompaktikamera ja 1.0-tyypin kenno
Esittelyssä RX100 V – laadukas kompaktikamera yksityiskohtaisten videoiden ja valokuvien tallentamiseen. Siinä on RX100-sarjasta tuttu 1.0-tyypin kuvakenno, 0,05 sekunnin2 huippunopea automaattitarkennus, 315 automaattitarkennuspistettä vaiheentunnistukseen, jatkuva kuvaus jopa 24 kuvaa sekunnissa3 AF/AE-seurannalla ja 4K-videoita tukevat ominaisuudet.

Erittäin nopea 0,05 sekunnin automaattitarkennus 
Parannettu automaattitarkennus on huippuluokan automaattitarkennusjärjestelmän ansiota – siinä yhdistyvät 0,05 sekunnin2 automaattitarkennus ja laaja tarkennusalue, jossa on 315 vaiheentunnistukseen perustuvaa automaattitarkennuspistettä.

315 pisteen AF pitää tarkennuksen toiminnassa
315 tiiviisti sijoitettua vaiheentunnistukseen perustuvan AF:n pistettä kattavat laajan alueen (65 % kuvakennon kuva-alueesta) ja takaavat myös pienten, nopeasti liikkuvien kohteiden yhtenäisen AF-tarkennuksen ja seurannan.

Jatkuva kuvaus jopa 24 kuvaa/s AF/AE-seurantatarkkuudella.
Tallenna 20.1 Mpx:n kuvia jopa 24 kuvaa sekunnissa3, jatkuvaa kuvaa jopa 233 otosta ja käytä täyttä AF/AE-seurantaa. Vähennetyn ylitummumisen ansiosta voit myös seurata liikkuvia kohteita helpommin sekä LCD-näytössä että etsimessä.

Exmor® RS™ CMOS -kenno, BIONZ X™ ja alkupään suurtiheysintegrointi
20,1 tehollisen Mpx:n Exmor® RS CMOS -kuvakenno, jossa on polttotason vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennusanturi, nopea BIONZ X™ -kuvaprosessori ja kuvankäsittelyä tukeva alkupään suurtiheysintegrointi. Siten saavutetaan 0,05 sekunnin automaattitarkennusvaste, jatkuva kuvaus jopa 24 kuvaa sekunnissa AF/AE-seurannalla, parempi tarkkuusvaikutelma, kasvon- ja silmientunnistus ja vähennetään kohinaa.

Omainsuudet

 • Nopea automaattitarkennus 0,05 sekunnissa
 • 315 polttotason vaiheentunnistukseen perustuvaa automaattitarkennuspistettä
 • Nopea jatkuva kuvaus jopa 24 kuvaa sekunnissa
 • Noin 20,1 tehollisen megapikselin 1,0-tyypin pinorakenteinen CMOS-kuvakenno
 • ZEISS Vario-Sonnar® T* -objektiivi
 • Superhidastuksessa jopa 960 kuvaa sekunnissa

Paketin sisältö

 • RX100 Mk V-a kamera
 • Ladattava akku (NP-BX1),
 • verkkolaite
 • micro-USB-kaapeli
 • rannehihna
 • hihnan sovitin
 • käyttöopas


Lisätiedot

Valmistaja

Ominaisuudet

ZEISS Vario-Sonnar® T* -objektiivi tarkkaan kuvaukseen
Suuriaukkoinen ZEISS® Vario-Sonnar® T* -objektiivi tuottaa tinkimättömän kuvanlaadun koko optisella alueella 24–70 mm20. Suuri aukko (F1.8-2.8) mahdollistaa suuren suljinnopeuden ja kuvauksen ilman sumentumista sekä kauniin boke-sumennuksen. Lisäksi tehokas T*-pinnoite vähentää heijastumia ja haamukuvia merkittävästi.

Exmor® RS™ CMOS -kenno nopeaan kuvaamiseen
20,1 tehollisen megapikselin 1.0-tyypin pinorakenteinen CMOS-kenno, jossa on DRAM-siru, mahdollistaa superhidastetun kuvauksen21 enintään 960 kuvaa sekunnissa22 ja erittäin nopean häiriönestosulkimen toiminnan (1/32 000 s), jota ihmissilmä ei pysty havaitsemaan. Lisäksi polttotason vaiheentunnistukseen perustuva 315 pisteen automaattitarkennus takaa tarkkuuden ja hyvän seurantakyvyn.

Huippunopea BIONZ X -kuvaprosessori
Päivitetty BIONZ X -kuvaprosessori on jopa edeltäjäänsä nopeampi23, ja se pystyy kuvaamaan liikkuvia kohteita jopa 24 kuvaa sekunnissa24. Parannetulla kuvankäsittelyalgoritmilla saat kaikilla herkkyysalueilla luonnollisia kuvia, joissa on entistä vähemmän kohinaa, tinkimättä yksityiskohdista.

Tiheästi laajalle asetellut automaattitarkennuspisteet (315)
Tarkenna kohteeseen entistä nopeammin 315 automaattitarkennuspisteen avulla laajalla kuva-alueella (noin 65 % kuvasta). Hybridiautomaattitarkennus yhdistää nämä tiheään pakatut, erittäin nopeat vaiheentunnistuksen tarkennuspisteet ja automaattitarkennuksen kontrastintunnistuksen ja tarkentaa luotettavasti myös pieniin ja nopeasti liikkuviin kohteisiin.

Reaaliaikainen Eye AF -toiminto ja erinomainen kohteen seuranta 
Huipputarkka reaaliaikainen Eye AF ja tehokas automaattitarkennuksen seuranta helpottavat muotokuvausta. Ne toimivat tehokkaasti myös, kun kohde katsoo alas- tai poispäin tai kun kasvot on valaistu takaa tai ne ovat osittain varjossa. Lisäksi se pitää tarkennuksen liikkuvien kohteiden silmissä käytettäessä AF-C-asetusta.

Automaattitarkennus jopa 0,05 sekunnissa
Nopea hybridiautomaattitarkennus yhdistää vaiheentunnistukseen perustuvan automaattitarkennuksen nopeuden ja kontrastintunnistukseen perustuvan automaattitarkennuksen tarkkuuden, joten se tarkentaa jopa 0,05 sekunnissa25 ja seuraa kohteita tarkasti.

Tarkennusalueen rekisteröinti
Voit tallentaa mukautetun tarkennusalueen ja käyttää sitä heti uudelleen. Se on erinomainen esimerkiksi yleis- tai moottoriurheilun tai tenniksen kuvaukseen tai mihin tahansa käyttöön, jossa kohde siirtyy säännöllisesti ihanteelliseen kohtaan kuvaa. Määrittämällä automaattitarkennusalueen valinnan mukautettuun painikkeeseen voit suosia kyseistä aluetta ja tarkentaa siihen yhdellä kosketuksella, kun kohde tulee alueelle.

Pehmeä jatkuva kuvaus 24 kuvaa sekunnissa
RX100 V -kameran nopean jatkuvan kuvauksen tarkkuus on täydet 20,1 megapikseliä ja nopeus 24 kuvaa sekunnissa24, kun AF/AE-seuranta on käytössä. Lisäksi kamera vähentää ylitummumista elektronisessa etsimessä ja LCD-näytössä, mikä helpottaa liikkuvien kohteiden seuraamista ja ohikiitävien hetkien tallentamista.

Hiljainen kuvaus herkkiin tilanteisiin
Kameran suljinäänen voi hiljentää kameran asetuksista seuraavasti: ”Shutter type: Electronic” (Sulkimen tyyppi: elektroninen) ja ”Audio signals: Off” (Äänisignaalit: ei käytössä). Näin voit kuvata hiljaisia kohtauksia ja meluarkoja kohteita kaikessa hiljaisuudessa myös jatkuvalla kuvauksella.

AF-A-tilassa tarkennustilaa vaihdetaan automaattisesti
AF-A-tilassa kamera vaihtaa automaattisesti AF-S-tilan (yhden kuvan automaattitarkennus: lukitsee tarkennuksen, kun laukaisin painetaan puoliväliin) ja AF-C-tilan (jatkuva automaattitarkennus: jatkaa kohteisiin tarkentamista, kun laukaisin painetaan puoliväliin) välillä kohteiden liikkeen, kirkkauden muutosten ja muiden muutosten mukaan.

1/32 000 sekunnin häiriönestosuljin
Jopa 1/32 000 sekunnin nopeudella toimiva häiriönestosuljin vähentää sulkimen rullauksesta aiheutuvia kuvan vääristymiä. Huippunopean sulkimen ansiosta voit kuvata taustasumennusta ja suurta aukkoa käyttämällä myös erittäin kirkkaissa valaistusolosuhteissa jopa EV19-tasolla26.

Huipputarkkoja 4K-videoita 
Kuvattaessa 4K27 28 (QFHD-tarkkuus: 3 840 x 2 160) -videoita, joissa kuvatiedot luetaan pikseleitä pakkaamatta, kamera kerää noin 1,7 kertaisen määrän tietoa 4K-vähimmäisvaatimuksiin nähden. Tämän ansiosta kuvien tarkkuus on aivan omaa luokkaansa ja moiré-ilmiöitä ja rosoisuutta esiintyy vähemmän.

Esittelyssä nopea hybridiautomaattitarkennus RX100-sarjalla kuvatuille videoille
Nopea hybridiautomaattitarkennus pitää kuvat tarkkoina ja terävinä 4K-videoita kuvattaessa27 , ja järjestelmän polttotason vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus takaa tarkan seurannan ja tarkennuksen.

Teräviä kuvia videoista kuvakaappauksen avulla
Kuvakaappaustoiminnon avulla voit tallentaa haluamasi hetken 4K-videostasi korkealaatuisena, yli 8 megapikselin valokuvana. Samalla tavoin voit luoda myös 2 megapikselin valokuvia tallentamastasi Full HD -videosta.

Uskomaton hidastus 21 jopa 960 kuvaa sekunnissa
Tilavalitsimella voit valita HFR-tilan ja taltioida superhidastusvideoita21, joissa nopea toiminta näkyy sekunnin murto-osan tarkkuudella. Voit valita kuvausnopeudeksi 960/1 000, 480/500 tai 240/250 kuvaa sekunnissa (NTSC/PAL)29 kohteen liikkeen mukaan. Kuvan laatu on laadun ensisijaisuutta käytettäessä lähes Full HD -luokkaa, kun kuvanopeus on 240/250 kuvaa sekunnissa, ja HD-luokkaa, kun kuvanopeus on 480/500 kuvaa sekunnissa. Valinnainen loppulaukaisintila esitallentaa tilannetta 3–7 sekuntia jo ennen MOVIE-painikkeen painamista, joten voit ikuistaa myös odottamattomia hetkiä tietoisesti.

Kirkas XGA OLED Tru-Finder™ näyttää kohteesi tarkasti
Sisäänvedettävän elektronisen Tru-Finder-etsimen tarkkuus vastaa 2 359 000 pistettä. Kirkas, itsevalaiseva OLED-näyttö takaa suuren kontrastin, joka sopii erinomaisesti kuvien esikatseluun ja säätöjen tekemiseen. Elektronisen etsimen okulaarin optiikassa on ZEISS® T* -pinnoite, joka takaa kirkkaan näkyvyyden kulmasta kulmaan heijastuksia vähentämällä.

Ohjausrengas edistynyttä valokuvausta varten
Kätevällä, objektiiviin kiinnitetyllä ohjausrenkaalla voit säätää valotusaikaa, aukkoa ja muita asetuksia manuaalisesti, ammattilaisen tavoin ja entistä luovemmin, mikä tuottaa varmasti iloa kunnianhimoiselle valokuvaajalle.

180 astetta kallistuva LCD-näyttö helpottaa kuvan sommittelua
Suuritarkkuuksinen, kallistuva 3-tuumainen näyttö mahdollistaa selfieiden ottamisen ja kuvan sommittelun esimerkiksi pään päältä tai alaviistosta. Voit käyttää sitä korkeissa tai matalissa kuvausasennoissa ja ottaa luovia kuvia aiempaa joustavammin.

Mukautuspainikkeella sujuvuutta käyttöön
Voit lisätä mukautettavaan painikkeeseen (C) minkä tahansa yli 62 eri toiminnosta ja räätälöidä näin kameran sopivaksi kuvaustyyliisi. Voit määrittää usein käyttämäsi toiminnon tai asetuksen tähän painikkeeseen ja käyttää sitä uudelleen heti, mikä nopeuttaa ja sujuvoittaa kameran käyttöä.

Kuvaa melkein missä vain laajan ISO-herkkyysalueen ansiosta
Terävät kuvat myös vähäisessä valossa, kun herkkyys on jopa ISO 12800. Automaattinen ISO-tila voi määrittää optimaaliset asetukset automaattisesti, ja manuaalisesti voidaan valita laajennetut ISO-asetukset, kuten matala ISO 80. Automaattisen ISO-arvon lisäksi voit määrittää suljinnopeuden vähimmäisrajat, jotta kuva ei sumene hämärässäkään.

Kaksoistallennus30-valokuvaus videokuvauksen aikana
Ota 17 megapikselin31 valokuvia samalla, kun tallennat videota. Tällä kameralla voit ottaa vaikuttavia ja korkealaatuisia kuvia myös videokuvauksen aikana. Automaattisen kaksoistallennustoiminnon avulla kamera ottaa automaattisesti kuvia videotallennuksen aikana. Valitse automaattisen kaksoistallennuksen taajuus korkea/vakio/matala-asetuksista.

Kirkkauden valvonta
Varmista kuvien oikea rajaus myös kuvatessasi esimerkiksi tähtitaivasta tai muita tummia kohteita. Näytön tai etsimen kuvaa voi vahvistaa tilapäisesti sommittelun helpottamiseksi valikon avulla tai määrittämällä mukautetun painikkeen tinkimättä lopputuloksen laadusta.

Juuri sinun näköisesi oma valikko
Omassa valikossa voit tallentaa valikkokohteita pikahakua varten sekä mukauttaa valikoita. Voit myös muokata kameran käyttöliittymää omien kuvaustottumustesi mukaiseksi määrittämällä painikkeita32 jopa 30 eri toiminnolle.

Manuaalitarkennuksen ohjaus ja ääriviivatoiminto
Lisää tarkennuksen tarkkuutta tai hienosäädä manuaalista tarkennusta näillä tarkennuksen ohjaustoiminnoilla. Manuaalitarkennuksen ohjaus suurentaa tarkennettavan alueen hienosäätöä varten. Ääriviivatoiminto korostaa tarkennetun alueen, jotta voit varmistaa tarkennuksen nopeasti ja helposti. Sekä suurennusta että korostusvärejä voi mukauttaa, mikä on erityisen kätevää esimerkiksi tarkassa makrokuvauksessa.

Lukittuva automaattitarkennus parantaa onnistumistasi eri kuvaustilanteissa
Voit aktivoida lukittuvan automaattitarkennuksen33 painamalla laukaisimen puoliväliin. Se säätää automaattisesti tarkennuksen kehyksen kokoa kohteen ominaisuuksien mukaan ja parantaa kohteen seurantaa, joten voit hyödyntää kaikki kuvaustilanteet parhaalla mahdollisella tavalla.

Laadukkaat videot XAVC S-28 tai AVCHD-muodossa
Ammattimaiseen videokuvaukseen suunniteltu ja tehokkaan tiedostokoon takaava XAVC S28 -tallennus vähentää kuvakohinaa myös vauhdikkaissa tilanteissa enintään 4K3427-tarkkuudella ja nopeudella 100 Mt/s. Myös AVCHD-muoto on käytettävissä vähemmän vaativiin tarkoituksin ja helppoon jakamiseen.

Monipuoliset videotoiminnot tukevat ammattimaista käyttöä
Perusvideokuvauksen lisäksi kamerassa on kuvaprofiiliasetukset, joilla voi säätää väritilaa, gamma-arvoa ja muita kuvan ominaisuuksia. S-Log2-toiminnon ansiosta videokuvaus onnistuu laajalla dynaamisella alueella, mikä helpottaa jälkikäsittelyä ja kameran yhteensovittamista. Lisäksi aikakoodi ja välillinen tallentaminen mahdollistavat integroinnin ammattimaisiin tuotantoihin ja työnkulkuihin.

Tiedoston nimen määrittäminen
Tiedostonimien alussa on oletuksena kirjaimet DSC, mutta voit vapaasti vaihtaa nämä muiksi kirjaimiksi. Tämä helpottaa tiedostojen hallintaa ja on erityisen hyödyllistä, jos työskentelet useiden kameroiden ja projektien parissa samaan aikaan.

One touch -kaukosäädin / One touch -jakaminen
One touch -kauko-ohjain muuttaa älypuhelimen tai tablet-laitteen etsimeksi/kauko-ohjaimeksi. One touch -jakaminen siirtää valokuvat/videot laitteeseen. Asenna vain Imaging Edge Mobile -sovellus35 Wi-Fi-yhteyden kautta NFC-tekniikkaa tukevaan Android-laitteeseen ja yhdistä laitteet koskettamalla laitteella kameraa. Yhteensopivuus QR-koodien kanssa mahdollistaa myös sellaisten älypuhelimien yhdistämisen, joissa ei ole NFC-toimintoa.

Capture One (for Sony)
Capture One Express (for Sony) on maksuton, palkittu kuvanmuokkausohjelmisto laadukkaiden kuvien tuottamiseen RAW-kuvista. Sen avulla pidät kuvasi helposti järjestyksessä ja muokkaat niitä tehokkailla muokkaustyökaluilla. Erikseen ostettava Capture One Pro (for Sony) -sovellus sisältää lisää muokkaustyökaluja ja etäkuvaustoiminnon.

iMovie- ja Final Cut Pro X -tuki
Tämä tuote on yhteensopiva Final Cut Pro X- ja iMovie-ohjelmien kanssa.

Imaging Edge™ Remote, Viewer ja Edit
Imaging Edge -työpöytäsovellukset nostavat valokuvauksen uudelle tasolle. Remote (Kauko-ohjain) -toiminnolla voit kuvata etäohjauksella, Viewer (Tarkastelu) -toiminnolla katselet, arvioit ja valitset kuvia nopeasti kuvakokoelmista ja Edit (Muokkaa) -toiminnolla tuotat RAW-tiedoista laadukkaita kuvia. Saat Sonyn RAW-tiedostoista parhaan kuvanlaadun ja hallitset kuvamateriaalia entistä tehokkaammin.38

Tekniset tiedot

Kenno

Kennon tyyppi
1.0-tyypin (13,2 x 8,8 mm) Exmor® RS CMOS -kenno, kuvasuhde 3:2
Pikselimäärä (teholliset)
Noin 20,1 megapikseliä

Objektiivi

Objektiivityyppi
ZEISS Vario-Sonnar® T* -objektiivi, 10 elementtiä 9 ryhmässä (9 asfääristä elementtiä, mukaan lukien AA-linssi)
F-luku (suurin aukko)
F1,8 (laajakulma) – 2,8 (tele)
ND-suodin
Automaattinen / käytössä (3 vaihetta) / pois
Polttoväli
f = 8,8–25,7 mm
KUVAKULMA (VASTAA 35 MM:N MUOTOA)
84–34 astetta(f=24–70 mm2)3
Tarkennusalue (objektiiviin etuosasta)
iAuto: Automaattitarkennus (laajakulma: noin 5 cm (0,17 jalkaa) – ääretön, tele: noin 30 cm (0,99 jalkaa) – ääretön) / ohjelmoitava automaattitila: Automaattitarkennus (laajakulma: noin 5 cm (0,17 jalkaa) – ääretön, tele: noin 30 cm (0,99 jalkaa) – ääretön)
Optinen zoom
2,9x
Clear Image Zoom (valokuva)
20 M noin 5,8x / 10 M noin 8,2x / 5,0 M noin 11x / VGA noin 44x4
Clear Image Zoom (video)
4K: 4,35x, HD: noin 5,8x4
Digitaalinen zoom (still-kuva)
20 M noin11x / 10 M noin 16x / 5,0 M noin 23x / VGA noin 44x4
Digitaalinen zoom (video)
Digitaalinen zoom noin 11x4

Näyttö

Näytön tyyppi
7,5 cm (3.0-tyyppi) (4:3) / 1 228 800 pistettä / Xtra Fine / TFT LCD
Säädettävä kulma
Ylös noin 180 astetta, alas noin 45 astetta
Näytön valitsin (etsin/LCD)
Automaattinen/elektroninen etsin (manuaalinen) / näyttö (manuaalinen)
MF-suurennusapu
5,3x, 10,7x

Etsin

Näytön tyyppi / pisteiden määrä
0,39 tuuman elektroninen etsin (OLED), 2 359 296 pistettä
Kuva-ala
100 %
Suurennus
Noin 0,59 x 50 mm:n objektiivi / ääretön, diopterisäädöllä -1 m-1 (vastaavuus 35 mm)
Etsimen katseluetäisyys
Noin 20 mm okulaarista, 19,2 mm okulaarin kehyksestä dioptriasäädöllä -1m-1 (CIPA-standardi)
Diopterin säätö
-4,0…+3,0 m-1
Kirkkauden säätö
Automaattinen, manuaalinen (5 vaihetta)

Kamera

Kuvaprosessori
KYLLÄ (BIONZ X™)
STEADYSHOT (VALOKUVA)
Optinen
STEADYSHOT (VIDEO)
Kyllä (älykäs aktiivitila, optinen tyyppi ja elektroninen korjaus, rullauksen estävä tyyppi)
Tarkennuksen tyyppi
Nopea hybridiautomaattitarkennus (vaiheen mittaus/kontrastintunnistus)
Tarkennustila
Yhden kuvan automaattitarkennus, automaattitarkennus, jatkuva automaattitarkennus, suora manuaalitarkennus, manuaalitarkennus
Tarkennusalue
Laaja (315 pistettä [vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus], 25 pistettä [kontrastintunnistukseen perustuva automaattitarkennus]), alue, keskipainotteinen, joustava pistetarkennus (S/M/L), laajennettu joustava pistetarkennus, lukittuva automaattitarkennus (laaja, alue, keskipainotteinen, joustava pistetarkennus [S/M/L] / laajennettu joustava pistetarkennus)
Lukittuva automaattitarkennus
Kyllä
Valomittaustila
Monikuvio, keskipainotteinen, pistetarkennus, koko näytön tila keskim., korostus
Valotuksen säätö
+/- 3,0 EV, 1/3 EV:n välein
ISO-herkkyys (valokuva) (Recommended Exposure Index)
Automaattinen (ISO 125–12 800, ylä- ja alaraja valittavissa), 125 / 160 / 200 / 250 / 320 / 400 / 500 / 640 / 800 / 1 000 / 1 250 / 1 600 / 2 000 / 2 500 / 3 200 / 4 000 / 5 000 / 6 400 / 8 000 / 10 000 / 12 800 (laajennettavissa arvoon ISO 80/100), Multi-Frame-kohinanvaimennus: automaattinen (ISO 125–12 800), 200 / 400 / 800 / 1 600 / 3 200 / 6 400/ 12 800 / 25 60056
ISO-herkkyys (video)
Automaattinen (ISO 125–ISO12 800, ylä- ja alaraja valittavissa),125 / 160 / 200 / 250 / 320 / 400 / 500 / 640 / 800 / 1 000 / 1 250 / 1 600 / 2 000 / 2 500 / 3 200 / 4 000 / 5 000 / 6 400 / 8 000 / 10 000 / 12 800
Vähimmäisvalaistus (video)
Automaattinen: 1,2 luksia (valotusaika 1/30″)
Valkotasapainotilat
Automaattinen, päivänvalo, varjoisa, pilvinen, hehkulamppu, loisteputki: lämmin valkoinen, loisteputki: kylmä valkoinen, loisteputki: päivänvalon valkoinen, loisteputki: Päivänvalo, salama, automaattinen vedenalaistila, värin lämpötila/suodatin, mukautettu
Valkotasapainon mikrosäätö
Kyllä
Valotusaika
iAuto (4″–1/2 000) / ohjelmoitava automaattitila (30″–1/2 000) / manuaalinen (aikavalotus, 30″–1/2 000) / aukon esivalinta (30″–1/2 000) / sulkimen esivalinta (30″–1/2 000)7
Elektroninen suljin
iAuto (4″ – 1/32 000) / ohjelmoitava automaattitila (30″ – 1/32 000) / manuaalinen (30″– 1/32 000) / aukon ensisijaisuus (30″ – 1/32 000) / sulkimen ensisijaisuus (30″ – 1/32 000)
Aukko
iAuto (F1,8 / F11 [laajakulma]) / ohjelmoitava automaattitila (F1,8 / F11 [laajakulma]) / manuaalinen (F1,8 / F11 [laajakulma]) / valotusajan esivalinta (F1,8 / F11 [laajakulma]) / aukon esivalinta (F1,8 / F11 [laajakulma])
Kuvan hallinta
Kontrasti, kylläisyys, terävyys, luova tyyli, väriavaruus (sRGB / Adobe RGB), laatu (RAW / RAW ja JPEG / Extra fine / Fine / Standard) / JPEG (Extra fine / Fine / Standard)
Kohinanvaimennus
Pitkän valotusajan kohinanvaimennus: käytössä / ei käytössä, käytettävissä 1/3 sekuntia pidemmillä valotusajoilla, suuren ISO-herkkyyden kohinanpoisto: normaali/pieni/ei käytössä, Multi Frame -kohinanvaimennus: automaattinen, ISO 200–25 600
Dynaamisen alueen toiminnot
Ei käytössä, dynaaminen alueoptimointi (automaattinen/taso [1–5]); automaattinen suuri dynaaminen alue (automaattivalotuksen ero, valotuksen eron taso [1,0–6,0 EV 1,0 EV:n välein])
Kuvaustila
AUTO (älykäs / Superior-automaattitila), ohjelmoitava automaattitila, aukon esivalinta, suljinnopeuden esivalinta, manuaalinen valotus, MR (muistihaku) [kameran muisti 3, muistikortti 4], videotila (ohjelmoitava automaattitila, aukon ensisijaisuus, suljinnopeuden ensisijaisuus, manuaalinen valotus), HFR-tila (ohjelmoitava automaattitila, aukon ensisijaisuus, suljinnopeuden ensisijaisuus, manuaalinen valotus), panoraama, kohtauksen valinta
Kohtauksen valinta
Muotokuva, urheilusuoritus, makro, maisema, auringonlasku, yönäkymä, käsivarakuvaus hämärässä, muotokuva hämärässä, sumentumisenesto, lemmikki, gourmet, ilotulitus, korkea herkkyys
Jatkuvan kuvauksen nopeus (enint.) (enimmäistallennuspikseleillä)
Jatkuva kuvaus Hi (korkea): noin 24 kuvaa sekunnissa, jatkuva kuvaus Mid (keskitaso): noin 10 kuvaa sekunnissa, jatkuva kuvaus Low (matala): noin 3,5 kuvaa sekunnissa8910
Omakuva-ajastin
10 s / 5 s / 2 s / 3 tai 5 peräkkäistä kuvaa valittavissa 10, 5, tai 2 sekunnin viive / haarukointikuvat, valittavissa 10, 5 tai 2 sekunnin viive
Drive-kuvaustilat
Yksi kuva, jatkuva kuvaus (Hi/Mid/Lo), itselaukaisin, itselaukaisin (jatkuva), jatkuva haarukointi11, yhden kuvan haarukointi11, valkotasapainon haarukointi11, DRO-haarukointi11
Panoraama (kuvaus)
Panoraamatila
Kuvatehoste
[Valokuva]: lelukamera, pirteät värit, posterisaatio, retrokuva, pehmeä yläsävy, osittainen väri, suuren kontrastin mustavalko, pehmeä tarkennus, HDR-maalaus, yksityiskohtainen mustavalko, miniatyyri, vesiväri, kuvitus [Video]: lelukamera, pirteät värit, posterisaatio, retrokuva, pehmeä yläsävy, osittainen väri, suuren kontrastin mustavalko
Luova tyyli
Normaali, kylläinen, neutraali, selkeä, syvä, valo, muotokuva, maisema, auringonlasku, yönäkymä, syksyiset lehdet, mustavalkoinen, seepia, tyylilaatikko
Kuvaprofiili
Pois/PP1­PP7 [mustan taso, gamma (Movie, Still, Cine1–2, ITU709, ITU709 [800 %], S-Log2), mustan gamma, ylivalotuksen esto, väritila, kylläisyys, väritaso, värivaihe, värisyvyys, detaljit, kopioi, nollaa]
Tunnistettujen tilanteiden määrä
Valokuva: Superior Auto -tila: 44 / iAuto: 33, video: 44

Salama

Salamatila
Automaattinen / salama käytössä / hidas täsmäys / takatäsmäys / salama pois käytöstä
Salaman tyyppi
Sisäänrakennettu ponnahdussalama
AF-esivalaisu
Auto / Pois
Haarukointi
Kyllä
Salamakantama
ISO Auto: noin 0,4–10,2 m (1,31 –33,46 jalkaa) (laajakulma) / noin 0,4–6,5 m (1,31 –21,33 jalkaa) (tele), ISO 12 800: enintään noin 20,4 m (66,93 jalkaa) (laajakulma) / noin 13,0 m (42,65 jalkaa) (tele)

Tallennus

Yhteensopiva tallennusväline
Memory Stick Duo12, Memory Stick PRO Duo12, Memory Stick PRO Duo(High Speed)12, Memory Stick PROHG Duo12, Memory Stick Micro1312, Memory Stick Micro (Mark2)1312, SD-muistikortti12, SDHC-muistikortti (UHS-I)12, SDXC-muistikortti (UHS-I)12, microSD-muistikortti1312, microSDHC-muistikortti1312, microSDXC-muistikortti1312
Tallennusformaatti
[Valokuva]: JPEG (DCF 2.0-, Exif 2.31- ja MPF Baseline -yhteensopiva), RAW (Sony ARW 2.3 -muoto); [Video]: XAVC S, yhteensopiva AVCHD-muodon version 2.0 kanssa
Tallennusmuoto (videon ääni)
XAVC S: LPCM 2-kanavainen AVCHD: Dolby Digital (AC-3) 2-kanavainen (Dolby Digital Stereo Creator)
Väriavaruus (valokuva)
sRGB, Adobe® RGB
DCF/DPOF
DCF/DPOF/EXIF/MPF
Valokuvaan tallennettavien pikselien määrä (kuvan koko)
3:2-tila: 20 M (5 472 × 3 648) / 10 M (3 888 × 2 592) / 5 M (2 736 × 1 824); 4:3-tila: 18 M (4 864 × 3 648) / 10 M (3 648 × 2 736) / 5 M (2 592 × 1 944) / VGA, 16:9-tila: 17 M (5 472 × 3 080) / 7,5 M (3 648 × 2 056) / 4,2 M (2 720 × 1 528); 1:1-tila: 13 M (3 648 × 3 648) / 6,5 M (2 544 × 2 544) / 3,7 M (1 920 × 1 920); panoraamatila: laajakuva (12 416 × 1 856 / 5 536 × 2 160), vakio (8 192 × 1 856 / 3 872 × 2 160)
Videon tallennusmuoto (NTSC)
NTSC/PAL-valitsin: [NTSC] AVCHD: 24M FX (1 920 x 1 080/60i) / 17M FH (1 920 x 1 080/60i), XAVC S 4K: 30p 100M (3 840 x 2 160/30p) / 30p 60M (3 840 x 2 160/30p) / 24p 100M (3 840 x 2 160/24p) / 24p 60M (3 840 x 2 160/24p), XAVC S HD:60p 50M (1 920 x 1 080/60p) / 60p 25M (1 920 x 1 080/60p) / 30p 50M (1 920 x 1 080/30p) / 30p 16M (1 920 x 1 080/30p) / 24p 50M (1 920 x 1 080/24p) / 120p 100M (1 920 x 1 080/120p) / 120p 60M (1 920 x 1 080/120p)
Videon tallennusmuoto (PAL)
NTSC/PAL-valitsin: [PAL]-tila AVCHD: 24M FX (1 920 x 1 080/50i) / 17M FH (1 920 x 1 080/50i), XAVC S 4K: 25p 100 M (3 840 x 2 160 / 25p) / 25p 60 M (3 840 x 2 160 / 25p), XAVC S HD: 50p 50 M (1 920 x 1 080 / 50p) / 50p 25 M (1 920 x 1 080 / 50p) / 25p 50 M (1 920 x 1 080 / 25p) / 25p 16 M (1 920 x 1 080 / 25p) / 100p 100 M (1 920 x 1 080 / 100p) / 100p 60 M (1 920 x 1 080 / 100p)
HFR
(Tallennus) NTSC/PAL-valitsin: [PAL]-tila XAVC S HD: 50p 50 M (1 920 x 1 080 / 250 kuvaa sekunnissa), 50p 50 M (1 920 x 1 080 / 500 kuvaa sekunnissa), 50p 50 M (1 920 x 1 080 / 1 000 kuvaa sekunnissa) / 25p 50 M (1 920 x 1 080 / 250 kuvaa sekunnissa), 25p 50 M (1 920 x 1 080 / 500 kuvaa sekunnissa), 25p 50 M (1 920 x 1 080 / 1 000 kuvaa sekunnissa) NTSC/PAL-valitsin: [NTSC]-tila XAVC S HD: 60p 50 M (1 920 x 1 080 / 240 fps), 60p 50 M (1 920 x 1 080 / 480 fps), 60p 50 M (1 920 x 1 080 / 960 fps) / 30p 50 M (1 920 x 1 080 / 240 fps), 30p 50 M (1 920 x 1 080 / 480 fps), 30p 50 M (1 920 x 1 080 / 960 fps) / 24p 50 M (1 920 x 1 080 / 240 fps), 24p 50 M (1 920 x 1 080 / 480 fps), 24p 50 M (1 920 x 1 080 / 960 fps)tehollisten pikselien kennon lukunopeus:laadun ensisijaisuus: 240 fps / 250 fps (1 824 x 1 026), 480 fps / 500 fps (1 824 x 616), 960 fps / 1 000 fps (1 244 x 420) / kuvausajan ensisijaisuus: 240 fps / 250 fps (1 824 x 616), 480 fps / 500 fps (1 292 x 436), 960 fps / 1 000 fps (912 x 308)
Videokuvauksen aikana otettuun valokuvaan tallennettavien pikselien määrä (kuvan koko)
16:9-tila: 17 M (5 472 × 3 080) / 7,5 M (3 648 × 2 056) / 4,2 M (2 720 × 1 528)
Välillinen tallentaminen
Kyllä (1280 x 720 (noin 9 Mt/s))

Liittymä

Tulo- ja lähtöliitännät
Multi-/Micro-USB-liitäntä14, Hi-Speed USB (USB 2.0), Micro HDMI
NFC
NFC forum Type 3 Tag -yhteensopiva, One touch -kaukosäädin, One touch -jakaminen
WI-FI
Kyllä (IEEE802.11b/g/n [2,4 GHz])

Teho

Virtalähde
DC 3,6 V (mukana toimitettava akku) / DC 5,0 V (mukana toimitettava verkkolaite)
Akkujärjestelmä
Akku NP-BX1
Virrankulutus (kameratila)
Noin 2,6 W LCD-näytön kanssa ja noin 3,0 W etsimen kanssa (CIPA-standardi)
USB-lataus/USB-virtalähde
Kyllä (kuvaus, toisto)
AKUNKESTO (VALOKUVAT) (CIPA)
Näyttö: noin 220 / noin 110 min; etsin: noin 210 / noin 105 min 15
AKUNKESTO (VIDEO, VARSINAINEN KUVAUS) (CIPA)
Näyttö: noin 35 min; etsin: noin 35 min161718
AKUNKESTO (VIDEO, JATKUVA KUVAUS) (CIPA)
Näyttö: noin 65 min; etsin: noin 65 min1617

Muut

PlayMemories-kamerasovellukset
Kuvaustoiminnot
Eye AF -toiminto, kasvontunnistus, kasvojen rekisteröinti, valokuvan tallennus (videotallennuksen aikana), Smile Shutter, ruudukko, Quick Navi, digitaalinen tasomittari (vakaus ja rullaus), valkotasapainon haarukointi, DRO-haarukointi, manuaalitarkennuksen ohjaus, ääriviivat, varjostus, näytön merkintä, mikrofonin viitetaso, askel-zoom/pika-zoom, itselaukaisin, TC/UB, valokuvaajan nimi ja tekijänoikeus, ISO Auto, pienin valotusaika, PC-kauko-ohjaus, gammanäyttötoiminto, [Video]AF-seurannan herkkyys, tiedostonimen määritys, Oma valikko
Toistotoiminnot
BRAVIA Sync (HDMI-ohjaus), 9/25 kuvan hakemistonäkymä, automaattinen suunta, diaesitys, kelaus eteen/taakse (video), poisto, suojaus, Motion Shot -videokuvaus, kauneustehoste, kuvakaappaus, luokitus, kuvan automaattikierto
TRILUMINOS-väri
Kyllä19
4K-kuvalähtö
Kyllä
Käyttölämpötila
0 °C – +40 °C / 32 °F – 104 °F

Tulosta

Tulosta
Exif Print, PRINT Image Matching (PIM3)

Koko ja paino

MITAT (L X K X S) (NOIN)
101,6 x 58,1 x 41,0 mm (4 × 2 3/8 × 1 5/8 tuumaa)
PAINO (CIPA-YHTEENSOPIVA)
Noin 299 g (10,5 unssia, mukana akku ja Memory Stick DUO™) / noin 272 g (9,6 unssia, vain runko)

Värivaihtoehdot

black

Laatikon sisältö

 • Ladattava akku (NP-BX1), verkkolaite, micro-USB-kaapeli, rannehihna, hihnan sovitin, käyttöopas
Placeholder

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sony DSC-RX100 MK Va”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *