Sony Sonnar T* E 24mm F1.8 ZA

Tuotetunnus (SKU): SEL24F18Z.AE Kategoriat , , ,

1 099,00 

Toimitus 7-9 päivää

Sony 3 vuoden takuubanneri

Sony Sonnar T* E 24mm F1.8 ZA

Kiinteän polttovälin ZEISS-objektiivin huikea suorituskyky

Tämä 24 mm:n (vastaa 35 mm:n täyttä kennokokoa) ja kiinteän polttovälin objektiivi tarjoaa suuren F1,8-enimmäisaukon, yltää upeaan terävyyteen ja kontrastiin koko kuva-alalla ja luo kauniin boke-sumennuksen. Enimmäissuurennus 0,25x sopii dramaattisiin 1:4-lähikuviin, ja sisäinen automaattitarkennusmoottori toimii videokuvaajien arvostamalla tavalla – sulavasti ja hiljaisesti.

Nopeaa toimintaa ja upea laajakulma

F1,8-enimmäisaukko, 24 mm:n polttoväli ja ZEISS-optiikka tuottavat upeita kuvia niin kirkkaista maisemista kuin heikosti valaistuista sisätiloistakin jopa 1:4-lähikuvissa.

Vaikuttavat yksityiskohdat

Objektiivin 16 cm:n vähimmäistarkennusetäisyyden ansiosta voit tallentaa 1:4-makrokuvia, joissa kohde näkyy yksityiskohtaisena vaikuttavassa laajakulmassa.

Sulava ja hiljainen toiminta takaa laadun

Sujuva ja hiljainen toiminta on ehdottoman tärkeää videokuvauksessa. Näiden tarkennusominaisuuksien ansiosta tämä objektiivi on loistava valinta sekä videoiden että valokuvien tallennukseen.

Hiottu viimeistely ja tuntuma

Musta alumiiniseospinta sointuu kauniisti E-tyypin runkojen siroon muotoiluun, ja kaiverrettua tarkennusrengasta on miellyttävä käyttää ja käsitellä.

Tuotteella Fotoliiga kauppiaan 3 vuoden takuu. Lue asiasta lisää täältä!

Lisätiedot

Valmistaja

Ominaisuudet

Nopeaa toimintaa ja upea laajakulma

Pienessä ja kevyessä 24 mm:n ZEISS Sonnar -objektiivissa on F1,8-enimmäisaukko ja erinomainen terävyys ja kontrasti koko kuva-alalla. Sillä saat halutessasi aikaan myös kauniin boke-sumennuksen. Tämä objektiivi on loistava valinta useiden eri kohteiden kuvaamiseen: maisemista hämärässä otettuihin sisätilakuviin ja jopa 1:4-lähikuviin.

Vaikuttavat yksityiskohdat

Edistyksellinen optinen muotoilu takaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn myös 1:4-makrotarkennuksessa, joten voit kuvata pieniä kohteita poikkeuksellisen selkeinä laajakulmaa käyttämällä. Objektiivin suuri F1,8-enimmäisaukko on hyödyllinen myös lähikuvissa.

Sulava ja hiljainen toiminta takaa laadun

Videokuvauksessa välineiden sulava ja hiljainen toiminta on ensiarvoisen tärkeää. Sisäisen moottorin voimin tarkennus onnistuu sujuvasti ja hiljaisesti, mikä tekee tästä objektiivista hyvän valinnan sekä video- että valokuvaukseen: kuvat ovat vakaita eikä ääniraidassa ole kohinaa.

Hiottu viimeistely ja tuntuma

Objektiivin mustalla pinnoitettu, alumiiniseoksesta valmistettu pinta on tunnetun ZEISS-nimen maineen mukainen ja sopii täydellisesti yhteen tyylikkäiden E-tyypin kamerarunkojen kanssa. Kaiverrettu tarkennusrengas on tyylikäs, ja sitä on miellyttävä käyttää ja käsitellä.

Erinomainen väri ja kontrasti

ZEISS T* ‑pinnoite vaikuttaa tähän merkittävästi: se poistaa tehokkaasti ikävät heijastukset, jotka voivat heikentää yleistä kuvanlaatua. Heijastumien ja haamukuvien vähentyessä väri ja kontrasti tehostuvat, mikä antaa kuviin syvän, kolmiulotteisen tuntuman.

Tekniset tiedot

 

Kiinnike
Sonyn E-tyyppi
Muoto
APS-C
Polttoväli (mm)
24 mm
35 mm:ä vastaava polttoväli (APS-C)
36 mm
Objektiivin ryhmät/osat
7/8
Kuvakulma (APS-C)
61°
Suurin aukko (F)
1,8
Pienin aukko (F)
22
Aukkosuojukset
7
Pyöreä aukko
Kyllä
Vähimmäistarkennusetäisyys
0,16 m (0,52 ft)
Suurin suurennussuhde (x)
0,25x
Suodattimen halkaisija (mm)
49 mm

 

Mitat (L x K x S)
63 x 65,5 mm (2 1/2 x 2 5/8 tuumaa)
Paino
225 g (8 oz)

 

*
Polttovälin (APS-C) vastaavuus 35 mm ja katselukulma (APS-C): vaihdettavan objektiivin digikamera, jossa on APS-C-tyypin kuvatunnistin.

 

  • Objektiivin suojus (ALC-SH114: terälehden muotoinen, bajonettityyppi)
  • Objektiivin etusuojus
  • Objektiivin takasuojus
  • Kotelo
placeholder

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sony Sonnar T* E 24mm F1.8 ZA”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *