Sony E 11 mm F1.8 laajakulmaobjektiivi

Tuotetunnus (SKU): SEL11F18.SYX Kategoriat , , ,

649,00 

Toimitus 7-9 päivää

USKOMATTOMAN TERÄVÄ: Kolme ED (Extra Low Dispersion) -elementtiä ja kolme asfääristä elementtiä tuovat tähän F1.8-vakioaukolla varustettuun APS-C ultralaajakulmaobjektiiviin upean resoluution, minkä ansiosta Sony E -objektiivi soveltuu erinomaisesti vloggaukseen, sisällöntuotantoon sekä video- ja valokuvaukseen.

Sony 3 vuoden takuubanneri

Uusi SEL11F18 APS-C -objektiivi: F1.8-vakioaukolla varustetun uuden ultralaajakulmaobjektiivin edistyksellinen kuvanlaatu ja ihanteellinen käytettävyys soveltuvat valo- ja videokuvaukseen.

Edistyksellinen optinen rakenne sisältää kolme ED (Extra Low Dispersion) -elementtiä ja kolme asfääristä elementtiä, mikä tuo tähän F1.8-vakioaukolla varustettuun APS-C-objektiiviin upean tarkkuuden.

7-lamellinen pyöreä aukko auttaa luomaan kauniita bokeh-taustasumennustehosteita.

Kaksi lineaarista moottoria tarkentavat nopeasti ja tarkasti niin video- kuin valokuvauksessa.

Videokuvaukseen soveltuva Sonyn E-tyypin SEL11F18-objektiivi takaa sulavan, nopean ja jatkuvan automaattitarkennuksen ja vähentää muuttuvan katselukulman ongelmia, tarkennuksen siirtymää zoomauksen aikana sekä akselin siirtymää.

USKOMATTOMAN TERÄVÄ: Kolme ED (Extra Low Dispersion) -elementtiä ja kolme asfääristä elementtiä tuovat tähän F1.8-vakioaukolla varustettuun APS-C ultralaajakulmaobjektiiviin erinomaisen tarkkuuden kulmasta kulmaan ja kauniin bokeh-sumennuksen. Erinomainen Sony E -objektiivi vloggaukseen, sisällöntuotantoon sekä video- ja valokuvaukseen.

KAUNIIN PEHMEÄT TAUSTAT: Sonyn 11-millimetrisen objektiivin 7-lamellinen pyöreä aukko auttaa luomaan kauniita pyöreitä bokeh-taustasumennustehosteita F1.8-vakioaukkokoon avulla.

NOPEA JA TARKKA AUTOMAATTITARKENNUS: Kaksi lineaarista moottoria tarkentavat nopeasti ja tarkasti valo- ja videokuvauksessa. Kiinteän polttovälin ultralaajakulmaobjektiivi takaa, että saat kuvattua kaiken

KIRKAS KAIKILLA KELEILLÄ: Muuttumaton F1.8-enimmäisaukko säilyttää upeasti kirkkauden, minkä ansiosta se tekee objektiivista korvaamattoman sisällöntuotantoa, vloggausta ja valokuvausta ajatellen.

ERGONOMIA: Pölyä ja kosteutta hylkivä rakenne sekä monipuoliset säätimet tekevät Sonyn laajakulmaobjektiivista ihanteellisen valinnan haastaviin olosuhteisiin sekä sisällä että ulkona.

Tuotteella Fotoliiga kauppiaan 3 vuoden takuu. Lue asiasta lisää täältä!

Lisätiedot

Valmistaja

Ominaisuudet

Nopeaa toimintaa ja upea laajakulma

Pienessä ja kevyessä 24 mm:n ZEISS Sonnar -objektiivissa on F1,8-enimmäisaukko ja erinomainen terävyys ja kontrasti koko kuva-alalla. Sillä saat halutessasi aikaan myös kauniin boke-sumennuksen. Tämä objektiivi on loistava valinta useiden eri kohteiden kuvaamiseen: maisemista hämärässä otettuihin sisätilakuviin ja jopa 1:4-lähikuviin.

Vaikuttavat yksityiskohdat

Edistyksellinen optinen muotoilu takaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn myös 1:4-makrotarkennuksessa, joten voit kuvata pieniä kohteita poikkeuksellisen selkeinä laajakulmaa käyttämällä. Objektiivin suuri F1,8-enimmäisaukko on hyödyllinen myös lähikuvissa.

Sulava ja hiljainen toiminta takaa laadun

Videokuvauksessa välineiden sulava ja hiljainen toiminta on ensiarvoisen tärkeää. Sisäisen moottorin voimin tarkennus onnistuu sujuvasti ja hiljaisesti, mikä tekee tästä objektiivista hyvän valinnan sekä video- että valokuvaukseen: kuvat ovat vakaita eikä ääniraidassa ole kohinaa.

Hiottu viimeistely ja tuntuma

Objektiivin mustalla pinnoitettu, alumiiniseoksesta valmistettu pinta on tunnetun ZEISS-nimen maineen mukainen ja sopii täydellisesti yhteen tyylikkäiden E-tyypin kamerarunkojen kanssa. Kaiverrettu tarkennusrengas on tyylikäs, ja sitä on miellyttävä käyttää ja käsitellä.

Erinomainen väri ja kontrasti

ZEISS T* ‑pinnoite vaikuttaa tähän merkittävästi: se poistaa tehokkaasti ikävät heijastukset, jotka voivat heikentää yleistä kuvanlaatua. Heijastumien ja haamukuvien vähentyessä väri ja kontrasti tehostuvat, mikä antaa kuviin syvän, kolmiulotteisen tuntuman.

Tekniset tiedot

 

Kiinnike
Sonyn E-tyyppi
Muoto
APS-C
Polttoväli (mm)
24 mm
35 mm:ä vastaava polttoväli (APS-C)
36 mm
Objektiivin ryhmät/osat
7/8
Kuvakulma (APS-C)
61°
Suurin aukko (F)
1,8
Pienin aukko (F)
22
Aukkosuojukset
7
Pyöreä aukko
Kyllä
Vähimmäistarkennusetäisyys
0,16 m (0,52 ft)
Suurin suurennussuhde (x)
0,25x
Suodattimen halkaisija (mm)
49 mm

 

Mitat (L x K x S)
63 x 65,5 mm (2 1/2 x 2 5/8 tuumaa)
Paino
225 g (8 oz)

 

*
Polttovälin (APS-C) vastaavuus 35 mm ja katselukulma (APS-C): vaihdettavan objektiivin digikamera, jossa on APS-C-tyypin kuvatunnistin.

 

  • Objektiivin suojus (ALC-SH114: terälehden muotoinen, bajonettityyppi)
  • Objektiivin etusuojus
  • Objektiivin takasuojus
  • Kotelo
placeholder

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sony E 11 mm F1.8 laajakulmaobjektiivi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *