Sony E PZ 18-105mm F4 G OSS

Tuotetunnus (SKU): SELP18105G.AE Kategoriat , , ,

599,00 

Toimitus 7-9 päivää

Sulavan tarkkaa zoomausta kaikkiin videoihin ja still-kuviin

E PZ 18–105 mm F4 G OSS (SELP18105G)

SELP18105G on Sonyn ensimmäinen E-tyypin kameroihin tarkoitettu G-objektiivi. Siinä kuvauslaatu yhdistyy pehmeään, hiljaiseen ja tehokkaaseen zoomiin. Jatkuvan F4-aukonleveyden ansiosta pääset lähemmäksi kohdetta uhraamatta yksityiskohtia heikossakaan valaistuksessa.

Tehokas zoom ja ammattilaistasoiset tulokset

Kuvaatko videoita? Tehokkaan zoomin Handycam®-tekniikka tuottaa sulavat zoomaustehosteet, jotka on vaikeaa saavuttaa manuaalisesti. Hiljaisen käyttöäänen ansiosta zoomaus ei säikäytä kuvauskohteita, ja sisäänrakennettu zoomausvipu auttaa säilyttämään tasaisen zoomausnopeuden.

Huomaa ero

G-sarjan objektiivit tunnetaan tehostaan. Kontrastit ja valon ominaisuudet säilyvät myös kuvan reunoilla.

Kauniita ja teräviä otoksia

Sisäänrakennetun optisen SteadyShot™-kuvanvakaimen ansiosta objektiivi tuottaa kauniita ja teräviä kuvia ja videoita myös käsivaralta.

Pehmennä sulavasti

Perinteisen monikulmaisen himmenninaukon sijaan objektiivissa on 7-lamellinen pyöreä aukko, joka tuottaa luonnollisemman taustan pehmennyksen.

Hienostunut optinen suorituskyky

Asfääriset linssielementit minimoivat vääristymät, ja Extra-Low Dispersion (ED) -lasielementit varmistavat ylivoimaisen kontrastin, tarkkuuden ja värientoiston.

Nopea, näppärä tarkennus

Sisäinen tarkennusmekanismi säilyttää objektiivin pituuden tasaisena ja helpottaa objektiivin käsittelyä, nopeuttaa automaattitarkennusta ja lyhentää vähimmäistarkennusetäisyyttä. Objektiivin etuosassa olevat suodinkierteet eivät pyöri, joten polarisointisuodatinta on helppo käyttää.

Tuotteella Fotoliiga kauppiaan 3 vuoden takuu. Lue asiasta lisää täältä!

Lisätiedot

Valmistaja

Ominaisuudet

Ominaisuudet

d0b1cbc8edf5ee34a0b8d1b57fe5b4e4?fmt=jpeg&wid=378&qlt=85

Erittäin suorituskykyinen E-tyypin G-objektiivi

Tässä objektiivissa on kaksi ED-lasielementtiä ja kolme asfääristä elementtiä, jotka takaavat suuren kontrastin ja tarkan kuvantamisen koko polttovälillä. Pyöreä aukko ja vääristymien/väripoikkeamien hallinta zoom-alueen laajakulma- ja telekuva-asetuksilla lisäävät myös luovuutta ja avaavat valtavasti uusia luovia mahdollisuuksia.

Kelluva akselirakenne

Käyttämällä Handycam®-valikoimasta tuttua kelluvaa akselirakennetta objektiivi kykenee takaamaan poikkeuksellisen sulavan ja hiljaisen tarkennuksen ja zoomauksen koko polttovälillä. Lisäksi tekniikan avulla varmistetaan, että objektiivin pituus säilyy samana tarkennuksen ja zoomauksen aikana, mikä helpottaa käyttöä.

be6858998f1735ec1be5b8dbb1da469d?fmt=jpeg&wid=378&qlt=85

Sulavaa ja hallittua zoomausta

Objektiivin zoomausvipu – joka on samanlainen kuin Handycam®-valikoimassa – antaa sinulle kuvasi täydellisen hallinnan – valitse tehokas kiinteän nopeuden zoomaus tai muuttuva, portaaton asetus, joka tarjoaa lisää ohjausmahdollisuuksia ja luovaa vapautta. Vivun kätevän sijainnin ansiosta voit käyttää sitä samalla, kun pidät kameraa varmassa otteessasi, eikä sinun tarvitse huolehtia liikkeiden aiheuttamista kuvien epätarkkuuksista.

F4-vakioaukko

Mahdollisuus kuvata F4-vakioaukolla koko 27–157,5 mm:n polttovälillä tuo sinut lähemmäksi toimintaa yksityiskohdista tinkimättä. Täysillä zoom-asetuksilla voit laskea ISO-asetusta ja lisätä valotusaikaa, jotta voit nauttia terävistä ja kohinattomista kuvista.

SteadyShot-kuvanvakaus

Sisäänrakennetun SteadyShot-tekniikan ansiosta kuvasi ovat vakaita, vaikka kätesi tärisisivät. Tasoittamalla sumentumia ja vääristymiä aiheuttavat käden liikkeet SteadyShot takaa loistavat kuvaustulokset – myös haastavassa hämäräkuvauksessa. Ota käyttöön SteadyShot-aktiivitila ja kuvaa teräviä ja sumentumattomia videoita.

839b2293fe7e0e9e1c0a1bab3c9f88bb?fmt=jpeg&wid=378&qlt=85

Erityiset hämäräasetukset

Sumentumisenestotilan ja käsivarakuvauksen hämärätilan ansiosta selkeiden, tarkkojen ja kohinattomien kuvien ottaminen on helpompaa tilanteissa, jotka olisivat tavallisesti haastavia. Voit nauttia mahtavista kuvista sekä luonnossa että hämärissä sisätiloissa ISO-asetuksia muuttamatta.

Tekniset tiedot

 

Mitat (L x K x S)
78 x 110 mm
Paino
427 g

 

Tuotenimi
E PZ 18–105 mm F4 G OSS
Polttoväli (35 mm) (APS-C)
27–157,5 mm (APS-C)
Objektiivin ryhmät/osat
12–16
Kuvakulma (APS-C)
76°–15°
Kuvakulma (APS-C)
76–15° (APS-C)
Kuvakulma (35 mm)
16 elementtiä / 12 ryhmää
Aukkoalue
F4–22
Aukkosuojukset
7 suojusta
Pyöreä aukko
Kyllä
Pienin aukko (F)
22
Suurin suurennussuhde
0,11x
Vähimmäistarkennusetäisyys
0,45 m (laajakulma), 0,95 m (tele)
Vähimmäistarkennusetäis. (laajak.)
0,45 m (1,48 jalkaa)
Vähimmäistarkennusetäisyys (tele)
0,95 m (3,12 jalkaa)
Suotimen halkaisija
72 mm
  • Vastavalosuoja (ALC-SH128)
  • Objektiivin etusuojus
  • Objektiivin takasuojus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sony E PZ 18-105mm F4 G OSS”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *