Sony FE 90mm F2.8 G OSS – makro

Tuotetunnus (SKU): SEL90M28G.SYX Kategoriat , , ,

1 249,00 

Toimitus 7-9 päivää

 • G Lens -objektiivin kuuluisa boke-sumennus
 • Direct Drive DDSSM ‑järjestelmällä objektiivin tarkennus onnistuu hiljaisesti ja tarkasti
 • Pyöreä aukko tuottaa sulavan pehmennyksen
 • Sisäinen kuvanvakautus
 • Hylkii pölyä ja kosteutta
 • Vähimmäistarkennusetäisyys: 0,28 m
 • Suurin suurennussuhde: 1,0x
 • Suodattimen halkaisija: 62mm
 • Paino: 602 g

Sony 3 vuoden takuubanneri

Sony FE 90mm F2.8 G OSS – makro

E-tyypin keskialueen telemakro-objektiivin sisäinen kuvanvakautus tuo kuviin erinomaisen G Lens -laadun: upea tarkkuus jopa 1:1 suurennussuhteella ja ihastuttava tausta boke-sumennus myös käsivaralta kuvattaessa. Kelluvalla tarkennusmekanismilla saavutetaan ensiluokkainen optinen suorituskyky kaikissa tarkennusetäisyyksillä.

G Lens -objektiivin tunnettu boke-sumennus
Kunkin objektiivin yksilöllinen testaus ja kalibrointi minimoi pallopoikkeaman ja tuottaa pehmeän ja miellyttävän näköisen boke-sumennuksen.

Selkeitä kuvia makrosta äärettömään
Pienikokoisella kelluvalla tarkennusmekanismilla saavutetaan ensiluokkainen optinen suorituskyky kaikilla tarkennusetäisyyksillä.

Tarkka ja hiljainen tarkennus valokuviin ja videoihin
Kaksois-DDSSM-järjestelmä (suoravetoinen yliääniaaltomoottori) sijoittavat täyden kennokoon makrokuvauksessa tarvittavat, raskaat elementtiryhmät nopeasti, tarkasti ja hiljaisesti.

Selkeitä kuvia ilman kolmijalkaa
Tässä FE-sarjan makro-objektiivissa on ensimmäisenä luokassaan sisäinen kuvanvakautus, jonka avulla terävien makrokuvien ottaminen on mahdollista myös käsivaralta.

Ominaisuudet

 • G Lens -objektiivin kuuluisa boke-sumennus
 • Direct Drive DDSSM ‑järjestelmällä objektiivin tarkennus onnistuu hiljaisesti ja tarkasti
 • Pyöreä aukko tuottaa sulavan pehmennyksen
 • Sisäinen kuvanvakautus
 • Hylkii pölyä ja kosteutta
 • Vähimmäistarkennusetäisyys: 0,28 m
 • Suurin suurennussuhde: 1,0x
 • Suodattimen halkaisija: 62mm
 • Paino: 602 g

Paketin sisältö

 • Sony FE 90mm F2.8 G OSS – makro
 • Vastavalosuoja (ALC-SH138)
 • etusuojus
 • takasuojus

Lisätiedot

Valmistaja

Ominaisuudet

 

G Lens -objektiivin tunnettu boke-sumennus

G Lens -objektiivi tarkoittaa taustan kaunista boke-sumennusta, joka korostaa kohdetta upeasti. Kunkin linssin erillinen kalibrointi kompensoi pallopoikkeaman tehokkaasti, jolloin reunat tallentuvat pehmeästi ilman niin kutsuttua nisen bokeh ‑vaikutelmaa. Yhdeksänlamellinen pyöreä aukko tehostaa kaunista sumennusta entisestään.

 

Selkeitä kuvia makrosta äärettömään

Makro-objektiiveja käytetään usein vaihtelevilla tarkennusetäisyyksillä, joten lisäsimme malliimme kelluvan tarkennusmekanismin, joka vähentää poikkeamia tehokkaasti läheltä tarkennettaessa. Kelluva järjestelmä pienentää objektiivia ja takaa selkeyden koko kuva-alalla – äärettömästä lähimpään tarkennusetäisyyteen.

 

Tarkka ja hiljainen tarkennus valokuviin ja videoihin

Kelluvan tarkennuskokoonpanon kaksi ryhmää toimivat innovatiivisen DDSSM-järjestelmän voimin, mikä takaa pehmeän ja tarkan asettelun raskaille objektiiveille, jotka mahdollistavat täyden kennokoon makrosuurennuksen. Järjestelmä on poikkeuksellisen hiljainen ja sopii ihanteellisesti eläinten, hyönteisten ja videoiden kuvaamiseen.

 

Selkeitä kuvia ilman kolmijalkaa

Kolmijalkaa pidetään välttämättömänä varusteena makrokuvauksessa, mutta sisäänrakennetun optisen SteadyShot ‑kuvanvakautuksen (OSS) avulla terävien makrokuvien ottaminen on mahdollista myös käsivaralta. Raskas vakainobjektiivi toimii lineaarisella moottorilla ja takaa nopean ja tarkan kuvanvakautuksen.

 

Nopea vaihto automaattisesta manuaaliseen tarkennukseen

Jos automaattisen ja manuaalisen tarkennuksen välillä siirtyminen edellyttää katseen nostamista etsimestä, kuvaustilanne ehtii todennäköisesti mennä ohi. Tässä objektiivissa tarkennusrengas, jolla yleensä pidät kättäsi kuvauksen aikana, liukuu taakse ja eteen eli manuaalisesta automaattitarkennukseen. Liukumaton pinta takaa luotettavan toiminnan.

 

Tarkennuksen lukitus oikeassa kohdassa

Painamalla objektiivin rungossa olevaa tarkennuksen pitopainiketta voit lukita tarkennuksen käyttämääsi asetukseen, joka pysyy valittuna, kunnes vapautat painikkeen. Tarkennuksen pitopainiketta voi käyttää myös jatkuvan automaattitarkennuksen kuvaustilassa.

 

Nopeuta automaattitarkennusta valitsemalla alue

Tarkennusalueen rajaimella voit valita lähi- tai pitkän etäisyyden tarkennuksen kuvauskohteesi mukaan. Tarkennusalueen rajaaminen nopeuttaa automaattitarkennuksen huippuunsa. Vaihtoehdot ovat ∞ ~ 0,5 metriä pitkälle etäisyydelle, 0,5 ~ 0,28 metriä lähietäisyydelle ja FULL koko alueen tarkennukselle.

Sisäinen tarkennus helpottaa käsittelyä

Sisäisessä tarkennusmekanismissa vain sisäosien linssielementit liikkuvat tarkennettaessa, joten objektiivin pituus ei muutu. Tämä helpottaa objektiivin käsittelyä, nopeuttaa automaattitarkennusta ja lyhentää vähimmäistarkennusetäisyyttä. Objektiivin etuosassa olevat suodinkierteet eivät kierry, mistä on hyötyä polarisointisuodatinta käytettäessä.

Ota lähikuvia kauempaa

Keskialueen telepolttovälin ansiosta tämän objektiivin kuvausetäisyys on täydellinen makrosuurennukseen, mikä helpottaa vaikuttavien makrokuvien tallentamista hyönteisistä ja muista vaikeasti lähestyttävistä kohteista.

Hyvä valinta videoihin ja valokuviin

Videokuvaus vaatii objektiivilta enemmän kuin valokuvaus. Sony tekee kaikkensa, jotta video-ominaisuudella varustetuissa kameroissa käytettävät objektiivit täyttäisivät nämä vaatimukset. Esimerkiksi kuvakulman vähäinen muuttuminen tarkennettaessa on ensisijaisen tärkeää videokuvauksessa.

Luotettava ja helppokäyttöinen kaikissa olosuhteissa

Rakenne estää pölyn ja kosteuden pääsyn objektiiviin ja takaa käytön luotettavuuden erilaisissa olosuhteissa.

Tekniset tiedot

Mitat (L x K x S)
79 x 130,5 mm
Paino
602 g

 

Polttoväli (35 mm) (APS-C)
135 mm
Objektiivin ryhmät/osat
11 / 15
Kuvakulma (APS-C)
17°
Kuvakulma (35 mm)
27°
Aukkosuojukset
9
Pienin aukko (F)
22
Suurin suurennussuhde
1
Vähimmäistarkennusetäisyys
0,28 m
Suotimen halkaisija
62 mm

 

 • Suojus (ALC-SH138), etusuojus, takasuojus
placeholder

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sony FE 90mm F2.8 G OSS – makro”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *