Sony E 16-55mm F2.8 G

Tuotetunnus (SKU): SEL1655G.SYX Kategoriat , , ,

1 299,00 

Toimitus 7-9 päivää

 • Lineaarinen XD-moottori takaa erinomaisen vasteen ja vähäisen tärinän
 • Kaksi AA-objektiivia, kaksi asfääristä elementtiä ja kolme ED-lasia
 • Sony Nano AR -pinnoite vähentää heijastuksia ja haamukuvia
 • Pölyä ja kosteutta hylkivä rakenne
 • Vähimmäistarkennusetäisyys: 0,33 m (1,09 ft)
 • Suurin suurennussuhde (x): 0,2
 • Suodattimen halkaisija (mm): 67
 • Paino:494 g

Sony 3 vuoden takuubanneri

Sony E 16-55mm F2.8 G

Nopea standardi F2,8 APS-C -zoom-objektiivi
Sonyn ensimmäinen 16–55 mm:n (vastaa 24–82,5 mm:n täyttä kennokokoa) APS-C-zoom-objektiivi, jossa on muuttumaton F2,8-aukko, on kompakti tarjoten samalla G-objektiivisarjan arvoista suorituskykyä. Uusi optinen muotoilu takaa koko kuva-alan tarkkuuden ja kauniin boke-sumennuksen. Se on pieni, kevyt ja ihanteellinen kaikkien kohteiden kuvaamiseen.

Suuri tarkkuus koko polttovälialueella, jopa F2,8-aukolla
2 AA-elementtiä (edistyksellinen asfäärinen) ja 2 asfääristä elementtiä vähentävät poikkeamia ja takaavat koko kuva-alan tarkkuuden samalla, kun 3 ED (Extra-low Dispersion) ‑lasielementtiä minimoivat värien vuotamisen. Sonyn alkuperäinen Nano AR -pinnoite terävöittää kontrastia vähentämällä heijastumia ja haamukuvia. Pallopoikkeaman tarkka hallinta ja 9-lamellinen pyöreä aukko pehmentävät boke-sumennusta.

Pienikokoinen, kevyt ja kirkas
Mekaanisen ja optisen muotoilun optimoinnin ansiosta kompaktin, 16–55 mm:n (vastaa 24–82,5 mm:n täyttä kennokokoa) muuttumattoman F2,8-aukon zoom-objektiivin paino on vain 494 grammaa. Objektiivi sopii kaikkeen kuvaukseen muotokuvista yleiskuviin ja on yhdessä kompaktien E-tyypin runkojen kanssa kätevästi mukana kuljetettava järjestelmä kaikkiin kuvaustilanteisiin.

Lineaarinen XD-moottori nopeaan automaattitarkennukseen
Saman tyyppistä kehittynyttä lineaarista XD (eXtreme Dynamic) -moottoria, joka maksimoi tarkennuksen G Master -sarjan objektiiveissa, käytetään tässä APS-C-objektiivissa. Lineaarinen XD-moottori hyödyntää kamerarungon nopeuspotentiaalin tarkentaen nopeasti liikkuviin kohteisiin ja seuraten niitä uskomattoman nopeasti ja tarkasti. Se on hiljainen, joten videokuvaajat voivat käyttää muuttumatonta F2,8-aukkoa.

Ammattilaistason säätimet ja luotettavuus
Mukautettava tarkennuksen pitopainike, AF/MF-tilan kytkin ja lineaarisen vasteen manuaalinen tarkennus lisäävät säätömahdollisuuksia ja tarkkuutta. Etummaisessa linssielementissä on fluoripinnoite, joka hylkii vettä ja likaa, ja objektiivi on suunniteltu kestämään pölyä ja kosteutta3, joten sitä voi käyttää huoletta vaativissakin ulko-olosuhteissa.

Ominaisuudet

 • Kompaktin kokoinen korkean resoluution standardi F2,8 APS-C G Lens -zoom-objektiivi
 • Lineaarinen XD-moottori takaa erinomaisen vasteen ja vähäisen tärinän – tuloksena on nopea, tarkka ja hiljainen automaattitarkennus
 • Kaksi AA-objektiivia, kaksi asfääristä elementtiä ja kolme ED-lasia – suuri tarkkuus koko zoomausalueella
 • Sony Nano AR -pinnoite vähentää heijastuksia ja haamukuvia
 • Pölyä ja kosteutta hylkivä rakenne
 • Vähimmäistarkennusetäisyys: 0,33 m (1,09 ft)
 • Suurin suurennussuhde (x): 0,2
 • Suodattimen halkaisija (mm): 67
 • Paino:494 g

Paketin sisätö

 • Suojus (malli): ALC-SH161
 • Objektiivin etusuojus: ALC-F67S
 • Objektiivin takasuojus: ALC-R1EM
 • Pehmeä kotelo

Lisätiedot

Valmistaja

Ominaisuudet

Nopea, muuttumaton F2,8-zoomaus

Tämä on Sonyn ensimmäinen 16–55 mm:n (vastaavuus 24–82,5 mm täyden koon kennoissa) APS-C-zoom-objektiivi, jossa on muuttumaton F2,8:n aukko. Kompaktista koostaan huolimatta objektiivi on suorituskyvyltään G Lens -sarjan mukainen. Uusi optinen muotoilu takaa erinomaisen tarkkuuden kulmasta kulmaan, ja halutessasi saat luotua kuvaan kauniin boke-tehosteen. Kompakti ja kevyt objektiivi sopii erinomaisesti monenlaisten kohteiden kuvaamiseen.

Loistava G Lens -resoluutio

Kaksi edistyksellistä asfääristä AA-elementtiä ja kaksi asfääristä elementtiä estävät poikkeamia sekä tuottavat huippuluokan G Lens -tarkkuuden kulmasta kulmaan, ja kolme Extra-low Dispersion -lasia minimoivat värien vuotamisen. Tuloksena on tarkan yksityiskohtainen kuva ja luonnolliset värit koko zoomausalueella tarkennusetäisyydestä riippumatta.

Kauniin pehmeä boke-sumennus

Pallopoikkeamalla on suuri vaikutus boke-sumennuksen laatuun. Tässä objektiivissa se on täydellisesti hallinnassa, jolloin tuloksena on kaunis ja pehmeä boke-tehoste kuvan epätarkoilla alueilla. Onnistuneen boke-sumennuksen saavuttamisessa auttaa myös objektiivin 9-lamellinen pyöreä aukko. Kun tarkat alueet näkyvät yksityiskohtaisesti ja kaunis boke-efekti sumentaa taustan, kuvistasi tulee syviä ja vaikuttavia.

Terävä kontrasti

Sonyn alkuperäinen Nano AR -pinnoite luo objektiivin pinnoille tarkan ja säännöllisen nanorakenteen, joka ei häiritse valon välittymistä, mutta poistaa heijastuksia ja haamukuvia. Pinnoite minimoi sisäiset heijastukset, joten kuvan selkeys ja kontrasti ovat erinomaiset. (1. Nano AR -pinnoite / 2. Lasi / 3. Välitetty valo)

Pienikokoinen, kevyt ja kirkas

Optimoidun mekaanisen ja optisen rakenteensa ansiosta kompakti 16–55 mm F2,8 -zoom-objektiivi (vastaavuus 24–82,5 mm täyden koon kennoissa) painaa vain 494 g (17,5 oz.). Objektiivi sopii erinomaisesti kaikkeen kuvaamiseen muotokuvista nopeisiin arkisiin otoksiin. Pienikokoiseen E-tyypin runkoon yhdistettynä saat helposti mukana kulkevan ja hallittavan kuvausjärjestelmän, jolla toteutat monenlaisia visioita.

Nopea ja tarkka automaattitarkennus ja seuranta

Objektiivi hyödyntää G Master -sarjasta tuttua Sonyn edistyksellistä lineaarista XD-moottoritekniikkaa, joka valjastaa käyttöön kameran rungon koko nopeuspotentiaalin. Lineaarinen XD-moottori tarkentaa vikkelästikin liikkuviin kohteisiin ja seuraa niitä hämmästyttävällä vauhdilla ja tarkkuudella.

Mukautettava tarkennuksen pitopainike

Kätevästi objektiivin rungossa sijaitseva tarkennuksen pitopainike helpottaa tarkennusta. Painikkeen voi myös mukauttaa kameran valikon kautta, jolloin siihen voi lisätä tarvittaessa muitakin toimintoja, esimerkiksi oikean/vasemman silmän valinnan.

Tarkennustilakytkin

Tarkennustilakytkimellä voi vaihtaa automaattisen ja manuaalisen tarkennuksen välillä, ja siitä voi olla merkittävä apu kuvattaessa kohteita tai tilanteita, joissa tarvitaan tarkennuksen manuaalista hienosäätöä.

Lineaarisen vasteen manuaalinen tarkennus

Sonyn lineaarisen vasteen manuaalinen tarkennus takaa, että tarkennusrengas reagoi suoraan ja lineaarisesti hienovaraiseen ohjaukseen manuaalisen tarkennuksen aikana. Tarkennusrenkaan pyörittäminen muuttaa tarkennusta vastaavasti, joten hallinnan tuntuma on välitön ja tarkka.

Hylkii pölyä ja kosteutta

Pölyä ja kosteutta hylkivä rakenne3 takaa luotettavan toiminnan ulkokäytössä ja vaativissa olosuhteissa

Etuelementin fluoripinnoite

Etummaisessa linssielementissä on fluoripinnoite, joka hylkii vettä, öljyä ja muuta likaa. Jos likaa tai sormenjälkiä kuitenkin jää objektiiviin, sen puhdistaminen on helppoa.

Tekniset tiedot

Kiinnike
Sonyn E-tyyppi
Muoto
APS-C
Polttoväli (mm)
16–55
35 mm:ä vastaava polttoväli (APS-C)
24–82,5
Objektiivin ryhmät/osat
12–17
Kuvakulma (35 mm)
Kuvakulma (APS-C)
83°-29°2
Suurin aukko (F)
2,8
Pienin aukko (F)
22
Aukkosuojukset
9
Pyöreä aukko
Kyllä
Vähimmäistarkennusetäisyys
0,33 m (1,09 ft)
Suurin suurennussuhde (x)
0,2
Suodattimen halkaisija (mm)
67
Kuvanvakautus (SteadyShot)
– (integroitu runkoon)
Zoomausjärjestelmä
Manuaalinen
Teleobjektiiviyhteensopivuus (x1,4)
Teleobjektiiviyhteensopivuus (x2,0)
Suojuksen tyyppi
Terälehden muotoinen, bajonettityyppi

Koko ja paino

Mitat (L x K x S)
73 x 100 mm (2 7/8 x 4 tuumaa)
Paino
494 g (17,5 oz.)

Laatikon sisältö

 • Suojus (malli): ALC-SH161
 • Objektiivin etusuojus: ALC-F67S
 • Objektiivin takasuojus: ALC-R1EM
 • Pehmeä kotelo
Placeholder

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sony E 16-55mm F2.8 G”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *