Sigma 90mm F2.8 DG DN l Contemporary – Sony FE

Tuotetunnus (SKU): 261965 Kategoriat , ,

699,00 

Toimitus 7-9 päivää

 • Polttoväli 90mm
 • Maksimi aukko: F2.8
 • Minimi aukko: F22
 • Kuvakulma 27.0° (Full-frame), 17.9° (APS-C)
 • Minimi tarkennusetäisyys 50 cm
 • Suurennossuhde: 1:5
 • Optinen rakenne: 11 elementtiä 10 ryhmässä
 • Himmennin lehdet: 9, pyöristettyä
 • Suodinkierre 55 mm
 • Koko 64mm x 61.7mm
 • Paino 295 g

SIGMA IMAGING NORDIC 2+3 VUODEN JATKETTU TAKUU

Sigma -objektiiveilla on 2 vuoden rajoitettu takuu. Sigma Nordic myöntää lisäksi maahantuomilleen Sigma–objektiiveille 3 vuoden jatkotakuun.
Tuote pitää rekisteröidä 60 päivän kuluessa ostoksessa osoitteessa
www.sigma-imaging.fi/extended-warranty-registration

SIGMA 90MM F2.8 DG DN | CONTEMPORARY

Esittelyssä SIGMA:n aivan uusi, keskipitkä teleobjektiivi, peilittömille kameroille. Tämä kompakti 90 mm F2.8 -optiikka on monipuolinen, hyvin rakennettu ja tarjoaa upean optisen suorituskyvyn. Se on täydellinen muotokuviin, lähikuviin, häihin ja tapahtumiin. Erinomainen optinen suorituskyky, kirkas F2.8-aukko, täysin metallinen rakenne ja manuaalinen aukkorengas. Suunniteltu erityisesti peilittömille kameroille, se tuntuu tasapainoiselta nykyaikaisilla täysikennoisilla rungoilla, ja siinä on poikkeuksellinen erottelukyky, joka pysyy uusimpien erittäin korkearesoluutioisten kameroiden mukana. Monipuolisen keskipitkän polttovälin ansiosta objektiivi on pisin I-sarjan objektiivi, mutta silti erittäin kompakti ja kevyt, joten se on ihanteellinen päivittäiseen käyttöön. Se on täysin optimoitu peilittömille kameroille, joissa on erittäin nopea ja tarkka automaattitarkennus, ja sillä on erinomaiset optiset ominaisuudet. Rikas, tasainen bokeh luo houkuttelevia taustoja, mikä sopii täydellisesti muotokuviin, ja 50 cm vähimmäistarkennusetäisyyden ansiosta valokuvaajat pääsevät lähemmäksi kohdetta.Tämä laadukas, jokapäiväinen linssi herättää kohtauksia elämään kauniilla kuvallaan ja erittäin terävällä optiikallaan. Kaikki
kannettavassa, kestävässä ja laadukkaassa linssirungossa.

Poikkeuksellinen optinen suorituskyky
SIGMA 90mm F2.8 DG DN | Contemporary tarjoaa poikkeuksellisen optisen suorituskyvyn ja erittäin korkean resoluution, joka vastaa uusimpia korkean resoluution peilittömiä kameroita. Objektiivi on rakennettu uusinta optista tekniikkaa käyttäen ja sisältää viisi SLD -lasielementtiä. Tämä auttaa vähentämään aksiaalisia värivirheitä, joita ei voida korjata kamerassa. Näin objektiivi voi saavuttaa korkean resoluution ja selkeän kuvanlaadun ilman värinpoistoa. Huippulaadun lasista valettu asfäärinen linssi tarjoaa sekä suuren resoluution että kauniin bokehin. Valokuvaajat voivat nauttia kuvaamisesta pehmeällä, suurella bokehilla ilman väritystä – ja vain täysikokoiseen kennoon suunniteltu objektiivi pystyy tuottamaan tämän. Objektiivissa hyödynnetään myös kameran optista korjaustoimintoa, mikä on etu peilittömille järjestelmille. SIGMA:n optiset  suunnittelijat pystyivät siksi keskittymään sellaisten poikkeamien korjaamiseen, jotka voidaan korjata vain optisella suunnittelulla, mikä parantaa renderointikykyä ja vähentää linssin kokoa ja painoa. Pienimmän tarkennusetäisyyden ollessa 50cm, ja suurimman suurennossuhteen 1:5, myös makrotyylinen kuvaus on mahdollista. Objektiivi korostaa kohdetta, jolloin valokuvaajat voivat keskittyä pieniin yksityiskohtiin tai luoda abstrakteja sommitelmia. Automaattitarkennuksen käyttöjärjestelmässä on hiljainen, nopea askelmoottori, joten se sopii stillkuviin ja videotallennukseen.

Lisätiedot

Valmistaja

Tekniset tiedot

Product Lines Contemporary
Construction 11 elements in 10 groups
Lens Type Telephoto
Sensor Size Full Frame
Angle of view 27.0° (Full-frame), 17.9° (APS-C)
Number of diaphragm blades 9 (Rounded diaphragm)
Minimum aperture F22
Minimum focusing distance 50 cm
Maximum magnification ratio 1:5
Dimensions (diameter x length)

L-Mount
Sony E-mount

⌀ 64mm x 59.7mm
⌀ 64mm x 61.7mm

Weight (g) 295g
Filter diameter ⌀ 55mm
Edition number C021
Accessories Lens Hood LH576-02, Magnetic Metal Lens Cap LCF55-01M, Front Cap LCFIII, Rear Cap LCRII

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sigma 90mm F2.8 DG DN l Contemporary – Sony FE”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *