Sigma 35mm F1.4 DG DN l Art – Sony FE

Tuotetunnus (SKU): 303965 Kategoriat , ,

945,00 

Toimitus 7-9 päivää

 • Polttoväli: 35mm
 • Maksimi aukko: f/1.4
 • Minimi aukko: f/16
 • Piirtoympyrä: Kinokoko
 • Kuvakulma: 63.4°
 • Minimitarkennusetäisyys: 30 cm
 • Maksimi suurennos: 1:5.4
 • Optinen kaava: 15 Elementtiä 11 ryhmässä
 • Himmennin lehdet: 11, Pyöristettyä
 • Automaattitarkennus
 • Suodinkoko: 67 mm
 • Mitat: 75.5 mm x 109.5 mm
 • Paino: 640 g

SIGMA IMAGING NORDIC 2+3 VUODEN JATKETTU TAKUU. Sigma -objektiiveilla on 2 vuoden rajoitettu takuu. Sigma Nordic myöntää lisäksi maahantuomilleen Sigma–objektiiveille 3 vuoden jatkotakuun. Tuote pitää rekisteröidä 60 päivän kuluessa ostoksessa osoitteessa 

www.sigma-imaging.fi/extended-warranty-registration

SIGMA 35MM F1.4 DG DN | ART

Erinomainen optinen suorituskyky
Keskeistä 35mm F1.4 DG DN| Art:n suunnittelussa on sen hienostunut optinen suorituskyky, joka on yhdenmukainen kaikkien Art-linssien kehittäminen. Linssi sisältää 15 elementtiä 11 ryhmässä. Linssissä on kaksi Special Low Dispersion (SLD) elementtiä ja yksi Extraordinary Low Dispersion (ELD) elementti, yksi ‘F’ Low Dispersion (FLD) elementti ja kaksi asfääristä elementtiä muiden suorituskykyisten elementtien lisäksi. Objektiivissa on hyödynnetty SIGMA:n viimeisintä teknologista osaamista jonka avulla kaikenlaiset poikkeamat on minimoitu, mukaan lukien aksiaalinen kromaattinen poikkeama, jota ei voida korjata kameran sisällä. Huolimatta siitä, että F1.4 aukko on erittäin laaja, linssi pystyy hallitsemaan sagitaalista coma-häiriötä erittäin hyvin jopa täydellä aukolla, estäen kirkkaita valopisteitä soihtumasta lähelle kuvan reunoja. Tämä on erityisen hyvä ominaisuus aivaankannen valokuvaajille.

11 pyöristetyn iiriksen terän ansiosta objektiivi näyttää sileän ja pyöreän bokeh-alueen, jotta tarkennuksen ulkopuoliset alueet eivät häiritse. Tämä vuoksi 35mm F1.4 DG DN Aart sopii hyvin muotokuviin, jota tukee sen erittäin terävä kuvanlaatu ja vähäinen värivuoto. Se toimii myös erittäin hyvin taustavalaistuissa olosuhteissa SIGMA:n anti-ghosting ja anti-flare teknologioiden ansiosta, joita on simulaatioiden ja tosielämän testausten avulla kehitetty vuosia. Näin kuvissa säilyy hyvä kontrasti eikä heijastumia synny vaikeissakaan valaisuolosuhteissa.

Nopea ja hiljainen tarkennus pienessä paketissa
Tarkennusmekanismi SIGMA 35mm F1.4 DG DN Art:ssa on askelmoottori. Tämä moottori ohjaa yhdestä, kevyestä elementistä koostuvaa tarkennuslinssiryhmää, mikä tarkoittaa, että automaattitarkennus on nopeasti reagoiva ja hiljainen sekä pystyy seuraamaan liikkuvia kohteita erittäin tehokkaasti. Manuaalinen tarkennus on sujuvaa ja tarkkaa, siinä on hyvä tuntuma videokuvaajia varten. Objektiivin rungossa on tietenkin tarkennustilan valintakytkin. SIGMA 35mm F1.4 DG DN | Art edustaa Art Line -konseptia täysmääräisesti, eli se on suunniteltu keskittyen erinomaiseen optiseen suorituskykyyn. Tämä yhdistettynä edistyneeseen automaattitarkennukseen ja kompaktin koon mukavuuteen uusi standardi on täällä.

Ammattitason ominaisuudet
SIGMA 35mm F1.4 DG DN Art:n rungossa on aukkorengas, jonka avulla aukkoa voidaan ohjata objektiivin kautta tai asettaa automaattisäätö kameralle. Objektiivin rungossa oleva aukon lukituskytkin sallii aukkorenkaan lukitsemisen automaattiseen
asentoon, jotta sitä ei vahingossa muuttaa kuvaamisen aikana. Suuri etu videokuvaajille on, että aukkorenkaasta voi kytkeä napsahdukset pois, jolloin käyttäjät voivat säätää valotusta saumattomasti. Objektiivin rungossa on myös tarkennustilan kytkin ja AFL-painike, jotka voidaan räätälöidä halutulle toiminnolle kameravalikosta (mallista riippuen). Kytkin on ergonomisesti sijoitettu peukalolla ohjattavaksi käytön aikana.

Laatikkoon sisältyy terälehti-tyyppinen vastavalosuoja, joka auttaa vähentämään heijastuksia ja tarjoaa linssille lisäsuojan, jos se putoaa. vastavalosuojassa on lukitusmekanismi, joka pitää sen kiinnitettynä tiukasti kiinni, ja sen kumitettu pito tekee siitä nopean ja helpon kiinnittää ja irrottaa.Kiitos näiden ominaisuuksien, hyvän ergonomian, vankan rakenteen ja tyylikkään ulkopinnan, 35mm F1.4 DG DN | Art tulee kestämään pitkäaikaista ammattikäyttöä. Pöly- ja roiskesuojattu rakenne tiivistää napit ja liitokset osien välissä, ja kiinnikkeen ympärillä on kumitiiviste. Etuosaan on levitetty myös vettä ja öljyä hylkivä pinnoite, joka varmistaa, että valokuvaajat voivat luottaa siihen kaikissa olosuhteissa.

Calibrointi
Objektiivia on mahdollisuus kalibroida omaan käyttötarkoitukseen sopivaksi Sigman Optimization Pro -järjestelmän avulla (USB -doc ostettavissa erikseen).

Lisätiedot

Valmistaja

Tekniset tiedot

Product Lines Art
Construction 15 elements in 11 groups
Lens Type Wide Angle
Sensor Size Full Frame
Angle of view 63.4º
Number of diaphragm blades 11 (Rounded diaphragm)
Minimum aperture F16
Minimum focusing distance 30 cm
Maximum magnification ratio 1:5.4
Dimensions (diameter x length)

Sony E-mount
L-mount

⌀ 75.5 mm x 109.5 mm
⌀ 75.5 mm × 111.5 mm

Weight (g)

Sony E-mount
L-mount

640g
645g

Filter diameter 67 mm
Edition number A021
Accessories Petal type Hood with Lock LH728-01 (included)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sigma 35mm F1.4 DG DN l Art – Sony FE”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *