Sigma 28-70mm F2.8 DG DN l Contemporary – Sony FE

Tuotetunnus (SKU): 592965 Kategoriat , ,

895,00 

Toimitus 7-9 päivää

 • Polttoväli: 28-70
 • Maksiimi aukko: f/2.8
 • Minimi aukko: f/22
 • Kuvakulmat: FF 34.4° ja APS-C 22.9°
 • Maksimi suurennos: 0.34x
 • Suurennussuhde: 1:7.3
 • Minimi tarkennusetäisyys: 38 cm
 • Optinen rakenne: 16 elementtiä 12 ryhmässä, 2 FLD, 2 SLD ja 3 asfääristä elementtiä
 • Himmenninlehdet: 9
 • Suodinkierre: 67mm
 • Mitat: 72.2 mm x 103.5 mm
 • Paino: 470 g

SIGMA IMAGING NORDIC 2+3 VUODEN JATKETTU TAKUU. Sigma -objektiiveilla on 2 vuoden rajoitettu takuu. Sigma Nordic myöntää lisäksi maahantuomilleen Sigma–objektiiveille 3 vuoden jatkotakuun. Tuote pitää rekisteröidä 60 päivän kuluessa ostoksessa osoitteessa 

www.sigma-imaging.fi/extended-warranty-registration

SIGMA 28-70MM F2.8 DG DN | CONTEMPORARY

SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN | Contemporary määrittelee peilittömien kameroiden vakio-zoomin yhdistämällä erinomaisen optisen suorituskyvyn, F2.8 valovoiman koko zoom-alueella sekä kevyen ja pienikokoisen rungon. 28-70mm F2.8 DG DN:n suunnittelu perustuu olemassa olevaan 24-70mm F2.8 DG DN | ART malliin, mutta polttoväli alkaa 28 mm:stä, mikä tekee objektiivin rungosta  huomattavasti pienemmän ja kevyemmän säilyttäen samalla erinomaisen optisen suorituskyvyn. Se on luokkansa pienin ja kevyin linssi*. Tämä uusi objektiivi pysyy uskollisena Contemporary-sarjan perusajatukselle optimaalisen suorituskyvyn ja objektiivin koon välisen optimaalisen tasapainon ylläpitämisestä.

Liikuteltavuuden priorisoimisen lisäksi SIGMA:n optiikka-insinöörit esittivät uuden yhdistelmän pinnoitteita ja rakenteita, jotka tekevät tästä vakio-zoomista hyvin käyttökelpoisen monissa kuvausympäristöissä. Samoin uusimpia tuotanto- ja valmistustekniikoita käytettiin varmistamaan poikkeuksellisen korkea laatu. 28-70mm F2.8 DG DN esittelee uuden nopean, tehokkaan, suuren valovoiman zoomausobjektiivin SIGMA:n peilittömään valikoimaan tarjoten kompaktimman vaihtoehdon nykyiselle 24-70mm F2.8 DG DN:lle.

Design perustuu SIGMAN Art-sarjaan – samaan tinkimättömään optiseen laatuun
Contemporary-sarjalle uskollinen 28-70mm F2.8 DG DN | Contemporary on kehitetty tarjoamaan oikea suorituskyvyn ja liikuteltavuuden tasapaino, ja sellaisenaan tämä suuren valovoiman vakio-zoom tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun, joka haastaa Art-sarjan objektiivit ollen kuitenkin riittävän kevyt päivittäiseen käyttöön. Uusimpaan teknologiaan perustuvalla 28-70mm F2.8 DG DN:llä on edistyksellinen optinen design, joka sisältää kolme asfääristä, kaksi FLD- ja kaksi SLD-elementtiä. Huolimatta siitä, että elementtejä on käytetty vähemmän kuin 24-70mm F2.8 DG DN | ART:ssa, uusi design johtaa aksiaalisen kromaattisen poikkeaman ja sagitaalisen coma-poikkeaman perusteelliseen oikaisemiseen, jota ei voida korjata kameran sisällä. Näin käyttäjät voivat luoda kuvia, jotka ovat tasaisesti teräviä kuvan keskeltä reunoille. Anti-ghostingin lisäksi supermonikerroksinen pinnoite ja nanohuokoinen (Nano porous coating) pinnoite tarkoittavat hyvin hallittuja heijastusta suurikontrastisissa taustavalaistuissa olosuhteissa. Siinä on myös vettä ja öljyä hylkivä pinnoite linssin etupuolella. Uuden 28-70mm F2.8 DG DN:n lisäämisen myötä SIGMA tarjoaa nyt kaksi optimaalista ratkaisua tavallisesta F2.8-zoomobjektiivista peilittömiin kameroihin – uusi 28-70mm F2.8 DG DN saavuttaa merkittävän keveyden ja tarjoaa saman optisen suorituskyvyn kuin nykyinen 24-70mm F2,8 DG DN, joka on tarkoitettu ammattikäyttöön ja suorituskyvyltään ylivoimainen luokassaan.

Kevyt ja kompakti runko – ihanteellinen päivittäiseen käyttöön
Hieman pienempi laajakulma kuin 24-70mm F2.8 DG DN:ssä on mahdollistanut 28-70mm F2.8 DG DN -objektiivin rungon merkittävän pienentämisen. Uudessa linssissä on yksinkertaisempi pölyn- ja roiskeenkestävä rakenne sekä pienemmät kytkimet, jotta ne sopisivat Contemporary-sarjan konseptiin, jossa on kyse suorituskyvyn ja keveyden tasapainosta. Uudessa objektiivissa on vain yksi kevyt tarkennuselementti, joka pitää AF yksikön pienenä. Tämä yhdessä hiljaisen ja nopean askelmoottorin kanssa antaa reagoivan ja lähes hiljaisen automaattitarkennuksen.

28-70mm F2,8 DG DN painaa 470 g, ja kun se on kiinnitetty SIGMA fp:hen, koko paketti painaa 890 g. Alle 1 kg painavan kamerajärjestelmän tarjoama erinomainen helppous antaa valokuvaajille valtavan määrän vapautta ja joustavuutta luovan näkemyksensä toteuttamiseksi. Se on myös täydellinen yhdistelmä elokuvantekijöille, jotka etsivät suorituskykyistä, kevyttä ja helposti käsiteltävää kamerajärjestelmää, joka toimii hyvin gimbalin ja muiden lisävarusteiden kanssa. Valovoimainen, vakio-zoomausobjektiivi, joka on kevyt ja tarpeeksi pieni rentoihin retkiin, 28-70mm F2.8 DG DN avaa uusia valokuvamahdollisuuksia parempien ja luovempien tulosten saamiseksi.

Erinomainen valmistuslaatu ja poikkeuksellinen huomio yksityiskohtiin tarjoavat loistavan käyttökokemuksen
Liikuteltavuuden ollessa etusijalla SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN:n runko koostuu pääasiassa kevyistä osista. Vaikka perinteisesti ajatellaan että muoviosien valmistustarkkuutta on vaikeampi varmistaa kuin metalliosien, 28-70mm F2.8 DG DN:n rakenteesta ei ole tehty kompromisseja. Yksi syy tähän on, että se käyttää polykarbonaattityyppiä nimeltä TSC (Thermally Stable Composite) jonka lämpökutistuminen on verrattavissa alumiiniin. Tämä auttaa vähentämään eroja metallisten ja ei-metallisten osien lämpökutistumisen välillä, mikä varmistaa vakaan suorituskyvyn myös ympäristössä, jossa lämpötilan muutokset ovat äärimmäisiä. Polykarbonaattien käyttö zoomaus- ja tarkennusrenkaissa voi vähentää niiden ”premium-tuntumaa”, mutta tarkan hienosäädön ja voitelun ansiosta renkaat tarjoavat ensiluokkaisen tuntuman. Se, mikä antaa meille mahdollisuuden saavuttaa nämä tarkasti valmistetut osat ja ensiluokkaisen estetiikan, on vaikuttava valmistustekniikan taso ja tiukka laadunvalvonta, jota meillä on SIGMAN Aizu -tehtaalla Japanissa. SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN tarjoaa uuden ja paremman valokuvauskokemuksen peilittömien kameroiden käyttäjille, jotka tarvitsevat valovoimaisen vakiozoomobjektiivin. Ensiluokkaisen, intuitiivisen rakenteensa ansiosta objektiivin käyttö on yhtä jännittävää kuin sen tuottamien uskomattomien kuvien näkeminen, mikä inspiroi sinua saavuttamaan luovuutesi koko potentiaalin.

Lisätiedot

Valmistaja

Tekniset tiedot

Product Lines Contemporary
Construction 16 elements in 12 groups
Lens Type Standard
Sensor Size Full Frame
Angle of view 34.3° (FF), 22.9° (APS-C)
Number of diaphragm blades 9 (Rounded diaphragm)
Minimum aperture F22
Minimum focusing distance 38cm
Maximum magnification ratio 1:3.3 Wide
Dimensions (diameter x length)

L-Mount
Sony E-mount

⌀ 72.2mm x 101.5 mm
⌀ 72.2 mm x 103.5 mm

Weight (g) 470g
Filter diameter 67mm
Edition number C021
Accessories Lens Hood (LH706-01) supplied.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sigma 28-70mm F2.8 DG DN l Contemporary – Sony FE”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *