TRANSCEND RDF9 All-in-1 UHS-II kortinlukija

Tuotetunnus (SKU): TS-RDF9K2 Kategoriat ,

29,90 

Toimitus heti!

Nopea ja luotettava UHS-II yhteensopiva kortinlukija SD, microSD ja CF-muistikorttiformaateille.

TRANSCEND RDF9 All-in-1 UHS-II kortinlukija

Transcend RDF9 UHS-II Card Reader Uusimmalla UHS-II-rajapinnalla varustettu kortinlukija hyödyntää uusien UHS-II SD-muistikorttien suorituskykyä, jonka ansiosta suuritarkkuuksiset RAW-kuvat ja HD videot siirtyvät kortilta koneelle sekunneissa. Lisänä taaksepäin yhteensopivuus UHS-I ja muiden SDCX ja SCHC SD-muistikorttien kanssa.

Huippunopeaa suorituskykyä
USB 3.1 ja UHS-II teknologien suorituskyvyn ansiosta RDF9:n kirjoitus- ja lukunopeudet ovat jopa 260MB/s ja 190 MB/s (riippuen luettavan kortin ominaisuuksista). 32GB Trancend UHS-II SD-kortin kanssa käytettynä se siirtää 8GB videotiedoston vain 38 sekunnissa.

Kaikki lukutarpeet yhdellä lukijalla
SD-korttilukijan lisäksi RDF9 omaa myös Compact Flash (CF) ja microSD-kortinlukijat, joiden ansiosta erityyppisten tallennusmedioiden käyttö on helppoa ja sujuvaa.

Ilmainen RecoveRx-ohjelmisto
Transcend RDF9-kortinlukija sisältää ilmaisen latauksen RecoveRx-ohjelmistosta, joka on käyttäjäystävällinen ohjelma poistettujen tiedostojen palauttamiseen muistikorteilta ja muista tallennusjärjestelmistä kuten USB-flash-muistitikuilta, kovalevyiltä tai MP3-soittimista.

 

Lisätiedot

Valmistaja

Tekniset tiedot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TRANSCEND RDF9 All-in-1 UHS-II kortinlukija”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *