Delkin kortinlukija CF Express Type B sekä SD UHS-II muistikorteille

Tuotetunnus (SKU): DDREADER-56 Kategoriat ,

139,00 

Toimitus 7-9 päivää

  • Tukee CFexpress Type B sekä SD UHS-II Muistikortteja
  • USB 3.1 Gen 2 Type-C Liitäntä (10 Gb/s)
  • Mac & Windows Yhteensopiva
  • USB-A & USB-C Kaapelit Mukana
  • Plug & Play

Delkin kortinlukija CF Express Type B sekä SD UHS-II muistikorteille

USB 3.2 CFexpress Type B -kortti ja SD UHS-II -muisti on suunniteltu liikkeellä oleville käyttäjille, jotka tarvitsevat lukijan, joka ei ole vain kompakti, vaan pystyy käsittelemään ammattilähetyksissä, elokuvissa ja valokuvauksessa käytettävien korttien korkean suorituskyvyn vaatimukset. Delkin Devicesin kortinlukijassa on USB 3.2 Gen 2 Type-C (10 Gb/s) -liitäntä, ja se voi ladata suuria tiedostoja, kuten korkearesoluutioisia raakakuvia ja 8K-, 4K-, Full HD- ja 3D-videoita.

Avainominaisuudet

1 x CFexpress Type B -korttipaikka
1 x SDXC UHS-II -muistikorttipaikka
USB 3.2 Type-C -liitäntä (10 Gb/s)
Kumipäädyn kansi
Plug and Play
Rakenne anodisoitua alumiinia
Sisältää USB Type-C – Type-A -kaapelin
Sisältää USB Type-C – Type-C -kaapelin
Siinä on CFexpress Type B -korttipaikka ja SDXC UHS-II -muistikorttipaikka. Virta saadaan USB:n kautta, ja plug-and-play-toiminto tarkoittaa, että käyttöön ei tarvita lisäohjaimia tai virtasovittimia. Valmistettu käyttämällä eloksoitua alumiinia lisäämään kestävyyttä, voit säilyttää sen sisällä yhden CFexpress-kortin ja peittää sen mukana toimitetulla kumikorkilla suojaamaan korttia kolhuilta, iskuilta, vesivahingoilta, pölyltä ja muilta. SD-korttipaikka sijaitsee laitteen sivulla. Lisäsuojaa tarjoavat useat jäähdytyslevyt, jotka lisäävät jäähdytystä. Järjestelmään on helppo liittää USB Type-C – Type-C- ja Type-C – Type-A -kaapelit.

*Huomaa: XQD-, CFast 2.0- ja CompactFlash-muistikortit eivät ole yhteensopivia tämän muistikortinlukijan kanssa. * Seuraavan sukupolven nopeus USB 3.2 -liitännän sisältävä lukija tarjoaa ammattivalokuvaajille ja videokuvaajille sopivia nopeuksia. Lataa suuria tiedostoja, kuten korkearesoluutioisia raakakuvia tai 8K-, 4K-, HD- ja 3D-videoita, nopeasti ja tehokkaasti jopa 10 Gb/s nopeudella. Hyödynnä CFexpress Type B- ja SDXC UHS-II -korttien kaikkia ominaisuuksia ja lyhennä siirtoaikoja dramaattisesti tehostaen työnkulkua.

Täydellinen all-around suojaus Valmistettu anodisoidusta alumiinista, tämä lukija hyödyntää vahvempia materiaaleja tarjotakseen kestävän suojan ja pidentääkseen sen käyttöikää. Siinä on useita jäähdytyselementtejä, jotka estävät ylikuumenemisen. Tämä lukija tarjoaa myös turvallisen sisäisen säilytystilan yhdelle CFexpress Type B -kortille, ja sen mukana tulee kuminen päätykansi, joka suojaa iskuja, iskuja, vesivaurioita sekä pölyä tai muita roskia vastaan.

Kompakti ja matkustusystävällinen Lukija on 4,5″ pitkä ja painaa alle 1/4 puntaa. Lukija on kätevä ja vaivaton kannettava. Ota se mukaasi minne ikinä menetkin ja säilytä se turvallisesti repussa, kantolaukussa, kannettavan tietokoneen laukussa tai Olitpa keskellä laajaa avointa autiomaata, trooppista sademetsää tai jopa jäätynyttä tundraa, lukijan kompaktin koon ansiosta pääset käsiksi tiedostoihisi käytännössä missä ja milloin tahansa ja vievät vain vähän tilaa.

Plug and Play -suunnittelu Käytä tiedostojasi nopeasti. Ei vaadi ohjaimia tai ulkoista virtalähdettä – kytke vain lukija tietokoneesi USB Type-A- tai USB Type-C -porttiin (erilliset kaapelit mukana) ja aloita valokuvien ja videoiden katselu. Lukija on myös taaksepäin yhteensopiva USB 3.0-, 2.0- ja 1.1-porttien kanssa, mutta siirtää tietoja hitaammin.

Laatikossa

Delkin Devices USB 3.2 CFexpress Type B -kortti ja SD UHS-II -muistikortinlukija
USB Type-C – USB Type-A -kaapeli
USB Type-C – USB Type-C -kaapeli

Rajoitettu 5 vuoden takuu

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Delkin kortinlukija CF Express Type B sekä SD UHS-II muistikorteille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *