Nikon Monarch 82ED-A + 20-60X okulaari (MEP-20-60) – kaukoputki

Tuotetunnus (SKU): BDA150WA+ BDB921WA Kategoriat , ,

1 749,00 

Toimitus 7-9 päivää

Nikon Monarch 82ED-A + 20-60X okulaari (MEP-20-60)

Nikon Monarch 82ED-A

Nauti MONARCH-kaukoputken tarkasta optiikasta ja korkeasta kontrastista. Tarkkailitpa lintuja tai luonnon kauneutta, erittäin pienen hajonnan ED-lasia sisältävä kehittynyt optinen apokromaattijärjestelmä vähentää värivirheitä tuottaen poikkeuksellisen selkeän näkökentän. Tasokorjattu linssijärjestelmä tarjoaa yhtenäisen terävyyden reunoille asti.

Optimoitu tarkennusjärjestelmä tarjoaa eri nopeuksia yhdellä tarkennusrenkaalla – hienosäätö etäisille kohteille ja karkeampi säätö lähellä oleville kohteille – taaten tarkan hallinnan luonnollisella liikkeellä. MONARCH-kaukoputki on ihanteellinen ulkokäyttöön, koska se on vesitiivis ja huurtumaton. Se on vankka ja kestävä joka säässä.

Nikon MEP-20-60 okulaari

MEP-20-60 on monikäyttöinen 3-kertainen zoom-okulaari, joka on suunniteltu käytettäväksi MONARCH-kaukoputkien kanssa.

Tehokkaasti korjattu väriaberraatio takaa korkean resoluution ja terävyyden koko zoomausalueella reunoille saakka. Suuri silmäetäisyys takaa kirkkaan näkökentän myös silmälaseja käytettäessä. Säädettävät kumiset silmäsuppilot puolestaan helpottavat oikean katselupisteen löytämistä.

Suurennus on 20–60-kertainen MONARCH 82 -sarjan kaukoputkeen kiinnitettynä tai 16–48-kertainen MONARCH 60 -sarjan kaukoputkeen kiinnitettynä.

 

 

Lisätiedot

Valmistaja

Ominaisuudet

nikon sport optics fieldscopes monarch outdoor activity original

ERINOMAINEN OPTINEN SUORITUSKYKY REUNASTA REUNAAN

Kehittyneen optisen apokromaattijärjestelmän ansiosta näkymä on tarkka ja korkeakontrastinen jopa heikoissa valo-olosuhteissa. Siinä on erittäin pienen hajonnan ED-lasi, joka korjaa myös violetin väriaberraation punaisen, sinisen ja vihreän lisäksi. Tasokorjattu linssijärjestelmä korjaa näkökentän kaarevuuden tuottaen yhdenmukaisen terävyyden reunasta reunaan. Näkymä on aina kirkas ja selkeä koko näkökentän laajuudella.

nikon sport optics fieldscopes monarch optical performance original

OPTIMOITU MEKAANINEN SUORITUSKYKY

Tarkenna kohteisiisi nopeammin ja varmemmin optimoidulla tarkennusjärjestelmällä. Se tarjoaa erilaisia tarkennusnopeuksia optimaaliseen käyttöön yhdellä tarkennusrenkaalla taaten nopean pääsyn tarkennuksen hienosäätöön etäällä oleville kohteille ja karkeampaan säätöön lähellä oleville kohteille. Yksinkertainen ja optimoitu käyttö tarjoaa erinomaisen mekaanisen suorituskyvyn.

nikon sport optics fieldscopes monarch outdoor activity 4 original

SUUNNITELTU KAIKKEEN ULKOKÄYTTÖÖN

Tarkkailitpa lintuja suoalueella tai ihailitpa yötaivasta kosteissa olosuhteissa, voit rentoutua, sillä kaukoputkesi on suunniteltu kestämään joka säätä. Typpikaasu takaa MONARCH-kaukoputken huurtumattomuuden. Lisäksi se on vesitiivis jopa 1 metrin syvyyteen saakka 10 minuutin ajan.

nikon sport optics fieldscopes monarch outdoor activity 3 original

KORKEALAATUINEN, ERITTÄIN KESTÄVÄ

MONARCH-kaukoputken luja ja kestävä runko on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin. Matkustitpa miten kauan tahansa ääriolosuhteissa, kaukoputkesi on suunniteltu selviytymään kaikista haasteista.

Tekniset tiedot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nikon Monarch 82ED-A + 20-60X okulaari (MEP-20-60) – kaukoputki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *