Celestron Powerseeker 60 AZ tähtikaukoputki

Tuotetunnus (SKU): 21041 Kategoriat ,

99,00 

Aikaisempi 30 pvä alin hinta: 99,00 .

Toimitus heti!

  • 60mm peilikaukoputki täyspinnoitetuilla lasielementeillä ja kevytrakenteisella jalustalla
  • Nopea ja helppo pystyttää ilman työkaluja.
  • Alt-Az-jalustapää manuaaliohjauksella joka mahdollistaa pehmeän ja tarkan osoittamisen kohteeseen ja kohteen seurannan taivaalla
  • Säädettäväkorkeuksinen kolmijalka sisältää varustetarjottimen

Celestron PowerSeeker 60 AZ tähtikaukoputki näyttää aurinkokuntamme planeetat, kuun ja kirkkaammat syvätaivaan kohteet kuiten Orionin tähtisumun ja naapurigalaksimme Andromedan. Pystykuvainen tähtidiagonaali tuottaa myös oikein päin olevan kuvan maanpäälliseen tarkkailuun ja havainnointikaukoputkikäyttöön esim. lintubongarille.

Teleskoopin pystyttäminen on tehty erityisen nopeaksi ja käteväksi, joten sen kuljettaminen ja havainnointien tekeminen matkaillessa on helppoa. Säädettävät kolmijalkajalustan jalat sallivat nopean korkeusasetuksen säädön tai jopa asennuksen pöydälle.

Käsisäätöinen Alt-Azimuth-teleskooppi
Alt-azimuth-jalustapää mahdollistaa tarkan ja pehmeän taivaskohteiden seurannan ja pitää putken osoittamassa oikeaan kohteeseen.

Kattavat varusteet
PowerSeeker 60 toimitetaan kahdella okulaarilla (20mm ja 4mm), pystykuvadiagonaalilla, etsinputkella sekä Barlow-linssillä. Eri okulaarien ansiosta suurennustehoa voidaan nostaa tarkempien havainnointien tekemiseksi, ja 3x suurentavan Barlow-linssin avulla kummankin okulaarin suurennusteho voidaan kolminkertaistaa. Pystykuvadiagonaali tarjoaa oikein päin näkyvän kuvan maastokohteista, mutta soveltuu myös taivaskohteiden katseluun (diagonaali kääntää kuvan ulostuloa 90 astetta, jonka ansiosta miellyttävän katseluasennon saavuttaminen on helpompaa). Etsinputken avulla teleskooppi on nopea tähdätä karkeasti haluttuun kohteeseen ennen okulaarien käyttöä.

Starry Night-ohjelmisto
Celestronin Starry Night-astronomiaohjelmisto tarjoaa kattavan valikoiman tietoa yötaivaasta, taivaankannen kohteista ja havainnointikertojen suunnittelusta. Se on markkinoiden laadukkain tähtitaivasohjelmisto, jonka avulla tarkasteltavaksi aukeaa koko aurinkokunta sekä paljon muuta.

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Celestron Powerseeker 60 AZ tähtikaukoputki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *