NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR

Tuotetunnus (SKU): JMA722DA Kategoriat ,

1 599,00 

Toimitus heti!

  • Nopea ja hiljainen automaattitarkennus
  • Vaikuttava 14,2 -kertainen zoom
  • Lähin tarkennusetäisyys vain 20cm
  • Loistava valinta ”matka-objektiiviksi”
  • Pyöreä 9-lehtinen himmennin

Nikon 3 vuoden takuubanneri

NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR

Siinä uskomaton 14,2-kertainen zoom on saatu mahtumaan pieneen ja kevyeen runkoon, joten tämän erittäin monipuolisen superzoomobjektiivin voi pitää kiinni Nikon Z -kamerassa. Näin se on valmiina toteuttamaan uskomattomia kuvia heti tilaisuuden tullen.

Tämä objektiivi sopii kaikkien ideoiden toteuttamiseen: sillä onnistuvat laajakulmaiset maisemat, kaupunkikuvat, liikettä täynnä olevat telekuvat ja jopa lähikuvat luonnosta.

Pienikokoisen ja vain 725 g painavan objektiivin kanssa ei tarvitse miettiä kahta kertaa, pakkaatko 14,2-kertaisen zoomobjektiivin laukkuusi tai pidätkö sen kiinnitettynä Nikon Z -kameraasi, kun liikut kuvaamassa.

Monipuolisen polttovälialueen ansiosta objektiivilla voi kuvata 28 mm:n laajakulmanäkymästä ja 400 mm:n supertelekuvausnäkymästä – ja kaikkea siltä väliltä.

Käyttäjille, jotka haluavat ottaa luovia kuvia niin hämärissä olosuhteissa kuin nopeasta liikkeestä, objektiivin 5,0 askeleen sisäinen optinen tärinänvaimennus vähentää tärinää ja ominaisuus kasvaa 5,5 askeleeseen, kun objektiivi on kiinnitetty Nikon Z -kameraan, jossa on synkronoitu tärinänvaimennustoiminto.

Jos kuvaat nopeaa liikettä, vakaajan SPORT-tila vakauttaa myös etsimen kuvan.

Lisäksi tässä objektiivissa on Nikonin nopeaa ja hiljaista askelmoottoria hyödyntävä automaattitarkennus, jonka avulla käyttäjä voi tarkentaa nopeasti myös vikkelästi liikkuviin kohteisiin.

Monikäyttöinen NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR -objektiivi ei loista ainoastaan kuvattaessa laajakulmanäkymiä tai kaukaisia kohteita.

Objektiivin lyhin tarkennusetäisyys on vain 0,2 m kuvattaessa 28 mm:n asennossa ja 1,2 m kuvattaessa 400 mm:n asennossa, on tämä superzoomobjektiivi omiaan myös lähikuvissa!

Suurin kuvaussuhde on 0,35-kertainen, joten käyttäjät voivat rajata pienimmistäkin kohteista henkeäsalpaavan tarkkoja lähikuvia niin, että kohde on kennolla miltei puolet todellisesta koostaan.

Tämä kevyt superzoomobjektiivi ei myöskään pelkää huonoa säätä: bajonetti ja kaikki liikkuvat osat on tiivistetty huolellisesti, joten käyttäjä voi ottaa objektiivin mukaansa joka retkelle ja kävelylle valo-olosuhteista huolimatta.

 

 

Yhteenveto tärkeimmistä ominaisuuksista:

Vaikuttava 14,2-kertainen zoom: erittäin monipuolisen polttovälialueen ansiosta objektiivilla voi kuvata 28 mm:n laajakulmanäkymästä ja 400 mm:n supertelekuvausnäkymästä – ja kaikkea siltä väliltä.

Kevyt ja hyvin tasapainotettu: vain 725 g painava laajakulmasta superteleen ulottuva objektiivi on uskomattoman helppo käsitellä. Panorointi ja kohteen kuvaaminen sujuu, vaikka objektiivi olisi pidennetty koko 400 mm:n mittaan.

Jopa 5,5 askeleen tärinänvaimennus: sisäinen 5,0 askeleen optinen tärinänvaimennus vähentää tärinää ja mahdollistaa tarkat kuvat myös heikossa valaistuksessa. Kun käytössä on Nikon Z -kamera, jossa on synkronoitu tärinänvaimennus, vakautus laajenee 5,5 askeleeseen.2

Erinomaiset lähikuvat: lyhin tarkennusetäisyys on vain 0,2 m kohteesta laajakulma-asennossa ja 1,2 m kohteesta, kun zoomataan 400 mm:iin.3 Suurin kuvaussuhde on 0,35-kertainen, mikä mahdollistaa upeat lähikuvat.

Luotettava automaattitarkennus: Nikonin nopea ja hiljainen askelmoottori takaa nopean tarkennuksen ja toimii lähes äänettömästi.

Nikonin mainetta niittänyt käyttömukavuus: äänetöntä ohjausrengasta voi mukauttaa ja zoomin lukituskytkin estää objektiivin ulostyöntymisen vahingossa.

Tiivis ja valmis seikkailuihin: bajonetin ja kaikkien liikkuvien osien luotettava tiivistys estää pölyä ja vesipisaroita pääsemästä objektiivin putkeen.

Suorakulmainen vastavalosuoja: toimitukseen sisältyvä vastavalosuoja on muotoilu tyylikkään suorakulmaiseksi. Se voidaan kääntää, jolloin se ei vie paljon tilaa objektiivia säilytettäessä, ja kuvia voi ottaa, vaikka suoja olisi käännettynä.

 

Lisätiedot

Valmistaja

Ominaisuudet

Tekniset tiedot

Polttoväli: 28-400 mm
Valovoima: f/4-8
Suurin aukko: f/4-8
Pienin aukko: f/22-45
Rakenne: 21 elementtiä 15 ryhmässä (mukaan lukien 4 ED-elementtiä ja 3 asfääristä elementtiä)
Himmenninlehtien määrä: 9
Lähin tarkennusetäisyys: 0,2-1,2m
Suodinkoko: 77 mm
Tarkennusmoottori: Kyllä
Kuvanvakaaja: Kyllä
Pöly/kosteussuojaus: Kyllä
Paino: Noin 725 g
Halkaisija: Noin 84,5 mm
Pituus: 141,5 mm
Vastavalosuoja: Kyllä, HB-114

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *