Fujifilm VG-XH – Akku-/ Pystykuvauskahva

Tuotetunnus (SKU): 16757320 Kategoriat , ,

499,00 

2-4 pv

 

Yhteensopivat kamerat ja lisälaitteet

  • Fujifilm X-H2S
  • Fujfilm NP-W235

Fujifilm VG-XH – Akku-/ Pystykuvauskahva

Fujifilm VG-XH on pystykuvauskahva kahdella akkupaikalla uudelle X-H2S rungolle. Fujin tyyliin kahvan käytön takia kamerasta ei tarvitse ottaa akkua pois eli kahvalla saa parhaimmillaan kolminkertaisen kuvausajan, eli noin 1700 kuvaa. Uudessa pystykahvassa VG-XH on paikka kahdelle NP-W235 akulle ja yhdessä kameran akulla kapasiteetti nousee 1700 kuvaan. Kun akku loppuu, vaihtaa kamera saumattomasti seuraavaan akkuun jopa sarjakuvauksen ja videokuvauksen aikana.

Lisävirran lisäksi akkukahvalla saa tukevamman otteen kamerasta, kahvaan on myös toisinnettu säätörulla, joystick ja laukaisinnappula. Tämä helpottaa pystykuvien ottamista pitkissä kuvausrupeamissa.

Akkukahvaan on laitettu säätö myös Fuji X-H2S rungon asetukselle, saat suoraan kahvasta valittua virransäästötilan tai parhaan suorituskyvyn Boost tilan. Boost-tila vie noin 10% enemmän virtaa mutta nopeuttaa automaattitarkennusta ja etsimen päivitysnopeutta selkeästi, joten varsinkin akkukahvalla suosittelemme pitämään tämän ominaisuuden jatkuvasti päällä.

Yhteensopivat kamerat ja lisälaitteet

  • Fujifilm X-H2S
  • Fujfilm NP-W235

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fujifilm VG-XH – Akku-/ Pystykuvauskahva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *