CELESTRON Lens Cleaning Kit

Alkuperäinen hinta oli: 24,90 €.Nykyinen hinta on: 19,90 €.

Aikaisempi 30 pvä alin hinta: 19,90 .

Toimitus heti!

  • CELESTRON Lens Cleaning Kit
  • Objektiivien puhdistussarja kaikille optiikoille
  • Antaa juovattoman tuloksen
  • Pakkaus sisältää 10 linssipyyhettä, linssin puhdistusnesteen, linssiliinan ja sisäänvedettävän linssinharjan.
  • Helppo kuljettaa pehmeässä kangaspussissa, jossa on kätevä vyölenkki.

CELESTRON Lens Cleaning Kit

Pyyhi pöly, lika, sormenjäljet ja muut hiukkaset pois linsseistäsi, jotta näet selvästi Celestronin linssinpuhdistussarjalla. Tämä puhdistussarja sopii kaikille lasipinnoille ja optisille pinnoille, kuten kaukoputkille, kiikareille, tähystimille, monokulaareille, mikroskoopeille ja jopa kameran linsseille, tietokoneen näytöille ja mobiililaitteille.

Pakkauksen mukana toimitetaan sisäänvedettävä linssiharja pölyhiukkasten ja lian poistamiseen sekä kaksi vaihtoehtoa, joilla voit puhdistaa optiikan tahrat ja sormenjäljet, esivaahdotetut linssipyyhkeet ja pullotettu linssinpuhdistusneste pehmeällä liinalla.

Kestävä kantolaukku on jaettu kolmeen osaan, jotta kaikki tavarat pysyvät järjestyksessä ja käden ulottuvilla. Kätevän vyölenkin ansiosta objektiivin puhdistuspakkaus kulkee mukanasi kaikkialla. Se mahtuu myös täydellisesti taskuun tai pieneen laukkuun. Lisää se seikkailupakettiisi tänään ja nauti paremmista näkymistä!

HUOMAUTUS: Linssin puhdistusnestettä, liinaa ja pyyhkeitä voidaan käyttää Schmidt-Cassegrain-teleskooppien korjauslinssille. Näitä esineitä EI saa käyttää kaukoputkien ensisijaisiin tai toissijaisiin peileihin.

 

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CELESTRON Lens Cleaning Kit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *