CELESTRON lasten mikroskooppi puhelinsovittimella

Tuotetunnus (SKU): 44119 Kategoria

79,90 

Toimitus heti!

  • Yhdistelmämikroskooppi 50x-200x suurennuksella
  • Irrotettava mikroskoopin pää käytännön tutkimista varten
  • Käytä älypuhelinsovitinta ottaaksesi ja jakaaksesi kuvia ja videoita näytteestäsi
  • Sisäänrakennettu säilytyslaatikko, joka sijaitsee mikroskoopin pohjassa

CELESTRON lasten mikroskooppi puhelinsovittimella

Tutki, löydä ja pidä hauskaa. Celestron lasten mikroskooppi on loistava työkalu kotona tai tien päällä tapahtuvaan oppimiseen.

Celestron Kids -mikroskoopissasi on joitain samoja ominaisuuksia kuin ammattimikroskoopissa, kuten mekaaninen lava, jolla voit tarkastella esinettäsi, joten lapset ovat valmiita käyttämään monimutkaisempia instrumentteja, kun he kohtaavat ne luokkahuoneessa tai laboratoriossa. Tarkastele näytteitä kolmella objektiivilla (50x, 100x ja 200x) sekä 2x zoomilla yksityiskohtien parantamiseksi. Mekaanisen pinnan ylä- ja alapuolella olevat valaisevat valot sopivat täydellisesti läpinäkymättömien tai läpikuultavien kohteiden katseluun hämmästyttävän selkeästi.

Jos lähdet ulos seikkailemaan voit irrota mikroskoopin pään ja ottaa ses mukaan jännittäviin löytöihin! Mikroskoopin ollessa kädessäsi pääset lähelle näytteitä kentällä häiritsemättä niitä, vaikka ne liikkuisivatkin. Mikroskoopin pää sopii täydellisesti takkisi tai housuntaskuun.

Tallenna ja jaa löytämäsi älypuhelinsovittimen avulla. Liu’uta sovitin okulaarin yli, aseta puhelin kehykseen ja ota kuvia. Puhelimesi tarjoaa myös suurennuksen tarkkailemastasi kohteesta.

Celestron Kids -mikroskoopin mukana tulee objektilasien valmistussarja, joka sisältää pinsetin ja kolme kirkasta uudelleen käytettävää objektilasia sekä yhden valmiin objektilasin; kaikki tekevät diojen asettamisesta nopeaa ja helppoa.

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CELESTRON lasten mikroskooppi puhelinsovittimella”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *