Sigma 46mm WR Circular PL – Pyöröpolarisaatio suodin

109,00 

Toimitus 7-9 päivää

Sigma WR Circular PL

WR Circular Polarizer Filter on välttämätön maisemien ja maisemien kuvaamiseen, koska se vaimentaa pintaheijastuksia. Mukana vakiona SIGMA:n WR-pinnoite (vettä hylkivä). Pyöreä PL-suodatin poistaa vedenpinnan ja lasi-ikkunoiden heijastukset ja lisää kontrastia maisemakuvauksessa.

Pyöröpolarisaatiosuodin
Polarisaatiosuotimet vähentävät vedestä, lasista ja muilta ei-metallisilta pinnoilta kuvaan tulevia heijastuksia. Vastaavasti suotimet syventävät kuvan värisävyjä, tehden esimerkiksi taivaasta tummansinisen. Taivaan sinen syvetessä pilvet erottuvat tavanomaista valkoisempina. Myös vihreillä lehdillä värisävyjen syveneminen on huomattavaa.

Polarisaatiosuotimia on kahta päätyyppiä, lineaarisia- ja pyöröpolarisaatiosuotimia.
Näistä kahdesta pyöröpolarisaatiosuotimet mahdollistavat järjestelmäkamerassa automaattisen tarkennuksen ja -valotuksen.Rakenteellisesti pyöröpolarisaatiosuotimessa on kaksi erillistä elementtiä – varsinainen suotimeen kiinnitettävä osa suotimesta ja siihen kiinnitetty käännettävä kehä, jolla polarisoinnin voimakkuutta voidaan säädellä. Voimakkaimmillaan vaikutus on silloin, kun auringon valo on 90-asteen kulmassa kuvaajaan ja polarisaatio on säädetty voimakkaimmilleen. Polarisaatiosuotimen haittana voidaan pitää sitä, että se vähentää äärimmillään filmille tai kennolle pääsevän valon määrää kaksi aukkoa, eli valon määrälaskee neljäsosaan vallitsevan valon määrästä.

Vettä hylkivä (WR) pinnoite
WR-pinnoite heijastaa vain 0,24 prosenttia näkyvästä valosta, mikä minimoi heijastuksia ja haamukuvia. Sen kyky hylkiä sekä vettä että öljyä on myös erinomainen: vesipisarat pomppaavat heti pois ja sormenjäljet ​​poistetaan helposti nopealla pyyhkimällä. Tämä pinnoite tarjoaa myös korkean voitelukyvyn, mikä antaa sille yli kymmenen kertaa SIGMAn nykyiseen Super Multi-Layer Coating -pinnoitteen naarmuuntumista estävän kyvyn. Pinnoitteen antistaattinen toiminto auttaa estämään staattista sähköä houkuttelemasta pölyä ja muita hiukkasia, jotka voivat helposti puhaltaa pois suodattimesta kiinnittyessään.

Korkea laatu ja yhteensopivuus kaikkien SIGMA-objektiivien kanssa
SIGMA on tarkistanut kaikkien SIGMA-suodattimien yhteensopivuuden kaikkien SIGMA-objektiivien kanssa. Lisäksi SIGMA on vahvistanut, että nämä suodattimet päästävät valon läpi tasaisesti koko kuvan läpi keskeltä reunoihin. Kaikki SIGMA-objektiivit sen uusissa linjoissa tarkastetaan SIGMAn patentoidulla Modulation Transfer Function (MTF) -mittausjärjestelmällä (A1)* käyttämällä 46 megapikselin Foveon-suorakuvakennoja, ja kaikki SIGMA-suotimet on myös valmistettu täyttämään tämän saman vaativan standardin.

Ihanteellinen kotelo suodattimen säilytykseen
Säilytyskotelo on valmistettu erikoisakryylistä, joka on sekä vahvempaa että joustavampaa kuin perinteiset suodatinkotelomateriaalit. Ulompi akryylikotelo on valettu integroitavaksi sisäiseen elastomeeripidikkeeseen, mikä luo suodattimen pidikkeen, joka on suunniteltu kestämään useita vuosia minimaalisella kulumiselta. Kotelo on suunniteltu erittäin kestäväksi, eikä se aukea tai sulkeudu vahingossa käytön aikana. Kaikki nämä yksilölliset edut muodostavat kotelon, joka sopii ihanteellisesti suodattimien säilytykseen.

Tehty Japanissa
Kaikki SIGMA-suodattimet valmistetaan kokonaan Japanissa, mukaan lukien kaikki niiden valmistuksessa käytetyt yksittäiset prosessit.

Ominaisuudet

  • Korkea laatu myös suurimmilla pikselimäärillä
  •  Vettä & öljyä hylkivä WR pinnoine
  • Antistaattinen suodatin estää mikroskooppisen pölyn tarttumisen pintaan
  • Suotimessa on musta ulkoreuna vähentääkseen mahdollisia vinjetointia
  • Mukana suojakoteloa suodinta varten
  • Suotimen päässä on kiinnityskierrettä vastaava naaraskierre.
  • Suojakotelo joka pitää kuljetettaessa suotimet paikallaan
  • Sigma Super Multi-Layer Coating
  • Made in Japan

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sigma 46mm WR Circular PL – Pyöröpolarisaatio suodin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *