Lenspen Outdoor Photo Pro Kit – puhdistus kit

32,90 

Toimitus heti!

LENSPEN OUTDOOR PRO KIT on täydellinen linssinpuhdistuspaketti paljon ulkoilevalle ja matkustavalle valokuvaajalle, joka tarvitsee mukaansa useita linssejä ja löytää itsensä usein sään armoilta.

Lenspen puhdistuspaketti sisältää:

  • Lenspen – Kaikille linsseille: Digitaali-, DSLR- ja Videokameroille, kiikareille, teleskoopeille ja muille korkealaatuisille optisille välineille.
  • MiniPro – Pienempi versio Lenspenistä, täydellinen pienten kameroiden kuten GoPro- ja muiden actionkameroiden puhdistamiseen.
  • FogKlear – Kuiva huurustumisenestokangas. Kestää 200+ käsittelykertaa, huurustuneen linssin puhdistamiseen ja huurteenestoon.
  • MicroKlear Cloth – Kameroiden ja optiikoiden sekä muun elektroniikan runkojen puhdistamiseen tarkoitettu mikrokuituliina. Ei korkeatasoisten linssien puhdistamiseen.

Lenspen MicroKlear Mikrokuituliina voidaan käyttää digitaalikameroiden pintojen, videokameroiden pintojen, matkapuhelimien, CD ja DVD levyjen puhdistamiseen. Se toimii myös tehokkaasti silmälasien, korujen ja soittimien puhdistamisessa . Liinan koko on 21.6 x 26.7cm ja sitä  voidaan käyttää uudelleen monta kertaa, koska se on täysin pestävä. Voidaan käyttää poistamaan kaiken sormenjälkistä aina rasvaiseen pintaan

Lenspen Original on ylivertainen uusi apuväline optisten linssien puhdistukseen! Uusi ’näkymätön’ hiiliyhdiste ei tahraa sormia eikä kameralaukkua. Sopii täydellisesti kameralinssien, kiikarien, teleskooppien, kameraetsinten, kiikaritähtäinten sekä muiden optisten välineiden linssien puhdistukseen. Mukana sisäänvedettävä pölynpoistoharja sekä nesteetön puhdistuselementti, jonka kanssa ei ole pelkoa kuivumisesta.

Tämän tuotteen takuu: 24 kuukautta
Linkki valmistajan kotisivuille:LENSPEN

Lisätiedot

Valmistaja

Ominaisuudet

Tekniset tiedot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lenspen Outdoor Photo Pro Kit – puhdistus kit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *