Sony VG-C4EM (A7r mk IV) – akku-/pystykuvauskahva

Tuotetunnus (SKU): VGC4EM.SYU Kategoriat , ,

459,00 

Toimitus 7-9 päivää

Sony VG-C4EM

Kuvaa vakaasti: VG-C4EM-pystykahvan avulla  α7 mk IV – kamerasi pysyy aina optimaalisessa kuvausasennossa. Pystykahvan kotelo sisältää kaksi NP-FZ100-akkua joka tuplaa kuvausajan. Kahva on magnesiumseosta, joten se on vankka ja kevyt. Pölyn- ja kosteudenkestävä tiivistys painikkeissa, ohjaimissa, porteissa ja sähköliittimissä lisää kestävyyttä haastavissa kuvausolosuhteissa.

  • Kaksoisakkulokero (akut ostettava erikseen)
  • Hylkii pölyä ja kosteutta
  • Hyvä valinta vaaka- ja pystykuviin
  • Vakaa ja hallittu kuvaaminen
  • Kolme mukautettavaa toimintopainiketta

Yhteensopivat kamerat ja lisälaitteet

  • Sony A7 mk IV
  • Sony NP-FZ100

Lisätiedot

Valmistaja

Ominaisuudet

Ominaisuudet

Helppo käyttää pystyasennossa

VG-C4EM-kahvan säätimet ovat lähes samanlaiset kuin kameran rungossa. Painikkeiden sijainti, koko ja muoto on optimoitu, ja niissä käytetään samaa materiaalia kuin α7R IV -kameran rungossa. Niinpä säädinten toiminta, sijainti ja käyttötuntuma on samankaltainen kuin kameran rungossa olevien säädinten, kun kameraa pidetään pystyasennossa.

Tukeva ja vakaa ote

Kahvan nerokkaan muotoilun ansiosta ote pysyy kamerassa tukevasti. Pystykahvalla valokuvaaminen käy helposti ja mukavasti kameraa sekä pysty- että vaaka-asennossa pidettäessä niin, että voit keskittyä kohteeseen ja sommitteluun.

Kaksinkertainen tehokas käyttöaika

VG-C4EM-pystykahvassa on paikka kahdelle NP-FZ100-akulle. Kahta akkua käytettäessä kameran käyttöaika on lähes kaksinkertainen yhdellä akulla käyttöön verrattuna. Jäljellä oleva akkuvirta näkyy LCD-näytössä 1 prosentin välein. Kun yhden akun virta loppuu, kamera vaihtaa automaattisesti toiseen, joten käyttöön ei tule katkoksia.

Lataa akut tai syötä virtaa USB-yhteydellä

Pystykahvan akut voi ladata kameran USB-portin kautta ilman, että kahvaa irrotetaan kamerasta. Pitkäkestoisessa kuvauksessa kameraan voi syöttää lisää virtaa kameran USB-portin1 kautta käyttämällä varavirtalähdettä tai verkkolaitetta akkuvirran tukena.

Kevyt mutta kestävä magnesiumseosrunko

VG-C4EM-kahvan ulkokuori on tehty samasta magnesiumseoksesta kuin α7R IV -kameran runko, joten sen jämäkkyys on vastaavanlainen kuin α7R IV -kamerassa ilman, että paino ja koko juuri kasvavat.

Hylkii pölyä ja kosteutta

Lisävarustekahvassa käytetään samaa tiivistysmateriaalia kuin kameran rungossa, joten pöly ja kosteus pysyvät poissa. Näin koko kamerajärjestelmän toimintavarmuus paranee.

Huomautus

Tätä yksikköä ei voi asentaa yhtä aikaa LA-EA2-/EA4-objektiivisovittimen kanssa. Jos molemmat asennetaan samaan aikaan, niiden väliin jäävä kapea tila vaikeuttaa otteen pitämistä.

Tekniset tiedot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sony VG-C4EM (A7r mk IV) – akku-/pystykuvauskahva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *