Sony HDR-CX625 – Videokamera

Tuotetunnus (SKU): HDRCX625B.CEN Kategoria

539,00 

Loppuunmyyty

Sony HDR-CX625 – Videokamera

Tärinättömiä muistoja

HD Handycam® -videokamera pysyy vakaana kaikissa kuvaustilanteissa: vakain ja automaattitarkennus toimivat sulavasti ja herkästi ja saavat videosi näyttämään upeilta.

Vakaata kuvaa juostessa

Sonyn ainutlaatuinen tasapainotettu optinen SteadyShot™ kompensoi kameran tärinää, ja sen uusi älykäs aktiivitila mahdollistaa vakaiden videoiden kuvaamisen myös juostessa.

5-akselinen älykäs automaattitila vähentää tärinää

Tehokas tapa vähentää kameran tärinää jopa juostessa ja teleobjektiivilla kuvattaessa.

Älykäs automaattitila takaa tarkat ja vakaat kuvat

Analyysitekniikka kompensoi tärinää jokaisessa videon kuvassa.

Tarkenna nopeammin ja luotettavammin

Nopea ja älykäs automaattitarkennus toimii poikkeuksellisella vauhdilla ja tarkentaa juuri haluamaasi kohtaan.

Nopea ja älykäs automaattitarkennus

Uusi automaattitarkennusalgoritmi optimoi tiedonsiirron objektiivin ja kuvaprosessorin välillä, joten tarkennus on erittäin nopea ja tarkennusalueen ennakointi pitää kohteen terävänä.

Kuvaa jopa 26,8 mm:n laajakulmalla

Sonyn G-objektiivissa on jopa 26,8 mm:n laajakulma – tämä katselukulma kattaa tapahtumat tilanteissa, joissa taaksepäin astuminen ei välttämättä ole mahdollista.

Edistyksellinen XAVC S -muoto, jossa 50 Mb/s -tuki

Suuren bittinopeuden tallennus XAVC S -muodossa vangitsee selkeästi myös vaihtelevat kohtaukset, joissa on paljon liikettä.

Lisätiedot

Valmistaja

Ominaisuudet

Tasapainotettu optinen SteadyShot™, jossa viisiakselinen älykäs aktiivitila

Edistynyt kuvanvakautus vakauttaa videokuvan vähentämällä kameran tärinää kuvattaessa niin laajakulma- kuin teleobjektiivilla myös epävakaissa olosuhteissa. Viisiakselinen älykäs aktiivitila kompensoi tärinää viiteen suuntaan, joten saat vakaata laadukasta videokuvaa vaikkapa juostessasi.

Nopea automaattitarkennuksen reagointi tärkeiden hetkien taltiointiin

Nopea, tarkka ja älykäs automaattitarkennus saadaan aikaan mahdollisimman vähillä objektiivin liikkeillä, ennakoimalla sopiva automaattitarkennuksen alue ja parantamalla objektiivin hallintaa. Reagointikykyä on parannettu, joten voit tallentaa nopeasti ohikiitävät hetket aiempaa paremmin.

Jopa 26,8 mm:n laajakulmaobjektiivi

Kuvasitpa videoita tai valokuvia, luokkansa paras laajakulmaobjektiivi auttaa sinua saamaan kuvaan enemmän maisemaa ja sisäkuvan kohdetta, kun tila ei riitä taaksepäin astumiseen. Videokameralla voi kuvata myös ilman laajakulmaobjektiivia jopa 26,8 mm:n2 videotilassa (kuvasuhde 16:9).

Intervallitallennus

Voit ottaa still-kuvia tietyin välein tietyn jakson ajan, muokata materiaalia jälkeenpäin ja katsella kuvasarjaa intervallivideona.

Highlight Movie Maker

Highlight Movie Maker on monipuolinen toiminto, joka helpottaa videon muokkausta tarjoamalla lukuisia aikaa säästäviä ominaisuuksia. Lisää korostusmerkintöjä tärkeisiin kohtiin tallentamisen aikana, ja anna videokameran synkronoida siirtymät automaattisesti valitsemasi ääniraidan kanssa.

Kaksoisvideotallennus

Tallenna kaksi videota samaan aikaan ― toinen huippulaatuisessa XAVC S- tai AVCHD-muodossa ja toinen MP4-muodossa. Näin sinulla on pienikokoinen tiedosto valmiina jaettavaksi, mutta myös ammattilaistason tiedosto muokkaamista varten.

One touch -kauko-ohjain ja One touch -jakaminen

One touch -kauko-ohjaimella voit älypuhelinta tai tablet-laitetta digikameran etsimenä ja kauko-ohjaimena, ja One touch -jakaminen mahdollistaa valokuvien ja videoiden siirtämisen kamerasta. Asentamalla PlayMemories Mobile -sovelluksen NFC-yhteensopivaan Android-älypuhelimeen tai -tablet-laitteeseen vältät monimutkaiset määritykset – langaton yhteys on helppo muodostaa koskettamalla kameraa laitteella. Nyt voit ohjata kameraa älypuhelimella ja napata kuvia aiemmin ulottumattomissa olleista paikoista tai mennä mukaan ryhmäkuvaan. Lisäksi kuvien siirtäminen älypuhelimeen jakamista varten onnistuu hetkessä. Eikö laitteessasi ole NFC-ominaisuutta? Ei hätää. Voit myös liittää laitteet toisiinsa manuaalisesti.

Live-suoratoistoa USTREAM®-suoratoistopalvelulla

Yksittäisistä suorituksista urheilutapahtumiin – jotkin asiat on parasta nähdä reaaliaikaisesti. Jaa tapahtumat korkealaatuisen kuvan ja äänen kera.

Huippuluokan kuvanlaatu

Suuren bittinopeuden XAVC S -muoto antaa videokuvaajille uusia luovia mahdollisuuksia. Uskomattoman laadukas XAVC S perustuu ammattilaisten käyttämään XAVC-muotoon. Älykkäällä tietojen pakkaamisella otokset viedään kokoon, joka soveltuu hyvin kuluttajakäyttöön.

Manuaaliset asetukset aukon ja valotusajan säädölle

Tässä videokamerassa voit vapaasti valita manuaaliset asetukset aukon ja valotusajan säädölle, jotta voit kuvata vastavalossa ja heikosti valaistuissa olosuhteissa sekä muissa tilanteissa.

5.1-kanavainen tilaäänimikrofoni

Tallenna kirkas ja todenmukainen äänimaailma, ja toista videosi tilaäänen kera kotiteatterijärjestelmässäsi. Tasomittarit LCD-paneelissa näyttävät tietoja eri kanavien tasoista.

My Voice Canceling -toiminto

Vähennä kameran käyttäjän äänen voimakkuutta, olipa kyseessä kohteille puhuminen tai kohteiden kannustaminen.

30x optinen zoom

Laajojen maisemien tallentamiseen soveltuvan laajakulmaobjektiivin lisäksi kamerassa on myös 30x optinen zoom ja jopa 60×2 Clear Image Zoom monipuolisia kuvavaihtoehtoja varten.

Lukittuva automaattitarkennus

Parantaa liikkuvien kohteiden seurantaa käyttämällä optimaalista tarkennuspistettä kaikissa tilanteissa ja säätämällä kehyksen kokoa kohteen ominaisuuksien mukaan. Voit lukita seurannan nopealiikkeiseen kohteeseen koskettamalla kohdetta LCD-näytössä.

Smile Shutter6

Koska upeimmat hymyt saattavat vilahtaa nopeasti ohi, tämä ominaisuus takaa, että ne ikuistetaan. Tallenna automaattisesti kuvat hymyilevistä kasvoista, myös videokuvauksen aikana.

Kaksoistallennus6

Kaksoistallennustilassa voit kuvata HD-videota ja korkean resoluution valokuvia samanaikaisesti, jotta saat kummastakin parhaat tulokset.

Älykäs automaattitila

Tämä ominaisuus määrittää kuvattavan tilanteen tyypin ja optimoi asetusten yhdistelmän kolmesta ryhmästä (kasvot, kohtaus, kameran tärinä). Se tuottaa parhaat tulokset jopa 180 kuvaustilanteessa16, myös yöllä ja vastavalossa. Valitut asetukset näytetään kätevinä kuvakkeina LCD-näytöllä.

Kuvatehoste

Päästä mielikuvituksesi valloilleen. Seitsemällä luovalla tehosteella (osittainen värisuodin, retrokuva, pehmeä yläsävy, suuren kontrastin mustavalko, lelukamera, pirteät värit, posterisaatio) voit lisätä videoiden ja kuvien nautittavuutta ilman hankalaa muokkaamista tietokoneella.

Motion Shot -videokuvaus

Motion Shot -videokuvaus toistaa päällekkäisten kuvien sarjan, joka seuraa tallennettua toimintaa sekunnin murto-osien välein, jotta voit tarkastella sitä LCD-näytöllä. Toiston aikana voit säätää väliä tai keskeyttää toiston, jotta voit ottaa ja jakaa valokuvan.

Usean kameran ohjaus

Mitä enemmän kuvia, sitä enemmän muokkausmahdollisuuksia. Voit kuvata helposti kuvamateriaalia eri kulmista joko suoraan Handycam®-kameraan kiinnitetyillä kameroilla tai käynnistämällä ne langattomasti. Usean kameran ohjauksella on helppo synkronoida yhteensopivien Wi-Fi®-yhteyttä käyttävien laitteiden kuvausasetukset.

Exmor R® CMOS -kenno

Tämä uusi suurikokoinen kenno parantaa kuvan selkeyttä, vähentää kohinaa heikosti valaistuissa olosuhteissa ja mahdollistaa pehmeän taustasumennuksen käytön.

BIONZ X™ -kuvaprosessori

Edistyksellisen BIONZ X -kuvaprosessorin avulla saat eloisaa ja luonnollista kuvanlaatua ja nautit nopeammasta prosessoinnista.

Sonyn G™-objektiivi

Erinomaisen optisen suorituskyvyn ytimessä oleva Sonyn G-objektiivi toimii täydellisesti Exmor R® CMOS -kennon ja BIONZ X -prosessorin kanssa. Tämä on keskeisen tärkeää, kun halutaan tuottaa erittäin tarkkoja kuvia, joissa upeat muistot säilyvät.

9,2 megapikselin valokuvaus

Joskus et tarvitse – tai halua – videota. Voit asettaa videokamerasi valokuvaustilaan ja ottaa äärimmäisen teräviä 9,2 megapikselin kuvia yhtä helposti kuin tavallisellakin kameralla.

Automaattinen tuulen kohinan vaimennus

Edistyksellisen äänianalyysialgoritmin avulla tämä toiminto poistaa tuulen kohinaa, joka on suurin syypää huonoon äänenlaatuun ulkona kuvattaessa.

Mikrofonin äänitason säätö

Kun tallennat videoita, voit hienosäätää mikrofonin tason ja optimoida äänitulon laadun hiljaisesta linnunlaulusta äänekkääseen keikkaesiintymiseen. Vaikka äänenvoimakkuus nousisi yllättäen, automaattinen vahvistus estää äänen laadun heikkenemisen.

Progressiivinen tallennus

Progressiivisessa tallennustilassa voi tallentaa 60p/50p-kuvataajuudella (NTSC/PAL) selkeitä Full HD -videoita, joissa on kaksinkertainen määrä kuvatietoa lomitetussa tilassa kuvattuihin verrattuna. Kuvat ovat yhtä sulavia kuin 60p/50p (NTSC/PAL) kuvan sekuntivauhdilla kuvattuina, ja jokainen kuva tallennetaan yhtenä kokonaisena kuvana. Siksi progressiivisessa tilassa tallennetusta videosta otettu valokuva näyttää erityisen terävältä.

Suorakopiointi Handycam®-videokamerasta

Kuvatiedot on helppo varmuuskopioida ja tallentaa ulkoiselle kiintolevylle. Liitä levy alkuperäiset tiedot sisältävään Handycam®-videokameraan kytkemällä USB-kaapeli kiintolevyn USB-porttiin.

iMovie- ja Final Cut Pro X -tuki

Tämä tuote on yhteensopiva Final Cut Pro X- ja iMovie17-ohjelmien kanssa.

Tekniset tiedot

 

Mitat (L x K x S)
Noin 54,0 × 59,5 × 128,0 mm (akun kanssa)
Paino
Noin 215 g (akun kanssa)

 

Kennon tyyppi
1/5,8-tyypin (3,1 mm:n) taustavalaistu Exmor R® CMOS -kenno
Teholliset pikselit (video)
Noin 2,29 megapikseliä (16:9)
Teholliset pikselit (still-kuvat)
Noin 1,71 megapikseliä (4:3), Noin 2,29 megapikseliä (16:9)

 

Objektiivityyppi
ZEISS Vario-Tessar®
F-luku (suurin aukko)
F1,8–4,0
Polttoväli
f = 1,9–57,0 mm
Polttoväli (35 mm) (video)
f = 26,8–804,0 mm (16:9)
Polttoväli (35 mm) (still-kuva)
f = 26,8–804,0 mm (16:9), f = 32,8–984,0 mm (4:3)
Vähimmäistarkennusetäisyys
Noin 1 cm (laajakuva), noin 80 cm (tele)

 

Optinen zoom
30x
Digitaalinen zoom
350x

 

SteadyShot
Optinen SteadyShot

 

Valotustilat
Auto, Manuaalinen (Valikko)
Vastavalon kompensointi
Kyllä (automaattinen)
Vähimmäisvalontarve
Low Lux: 3 lux (valotusaika 1/25), Standardi: 6 lux (valotusaika 1/25)

 

Valkotasapainotilat
Auto, Sisätila, Ulkoilmakäyttöön, Yksi painallus

 

Näytön tyyppi
6,7 cm:n (2,7 tuuman) Clear Photo LCD -näyttö (230 400 pistettä), laajakulma (16:9)
Kulman säätö
Avauskulma: enintään 90 astetta, kääntökulma: enintään 270 astetta
Kirkkauden säätö
Kyllä (Valikko)

 

Valotusaika
Automaattiohjaus (1/6–1/10 000 s), Manuaalinen iirisohjaus (1/25–1/10 000 s), Manuaalinen suljin (1/6–1/10 000 s), Standardi (1/25–1/10 000 s)

 

Tarkennuksen tyyppi
Kontrastin automaattitarkennus
Tarkennustila
Auto, Manuaalinen (Valikko)
Tarkennusalue
Koko alueen tarkennus

 

Kuvaprosessori
BIONZ™ X -kuvaprosessori
Omakuva-ajastin
Noin 10 s (Still-kuva)
Kohtauksen valinta
Auringonnousu ja -lasku, Auto, Ilotulitus, Lumi, Maisema, Muotokuva, Ranta, Spotlight, Yönäkymä
Kuvatehoste
Kyllä
Muut kuvaustoiminnot
Kasvontunnistus, Smile Shutter, kuvanvakautus, älykäs automaattitila, Motion Shot -videokuvaus

 

Yhteensopiva tallennusväline
Memory Stick Micro™ ja Micro SD/SDHC/SDXC

 

Tallennusmuoto (video)
MP4: MPEG-4 AVC/H.264, MPEG4-AVC/H264, XAVC S -muoto, Yhteensopiva AVCHD-muodon version 2.0 kanssa: MPEG4-AVC/H.264
Tallennusmuoto (still-kuvat)
DCF Ver.2.0 -yhteensopiva, Exif Ver.2.3 -yhteensopiva, MPF Baseline -yhteensopiva
Videon tarkkuus
AVCHD: 1 920 x 1 080 / 50p (PS), 50i (FX,FH), 1 440 x 1 080 / 50i (HQ,LP), MP4: 1 280 x 720, 25p, XAVC S HD: 1 920 x 1 080 / 50p, 25p
Videon tallennusnopeus (ABR/VBR)
AVCHD PS: noin 28 Mb/s, FH: noin 17 Mb/s, FX: noin 24 Mb/s, HQ: noin 9 Mb/s, LP: noin 5 Mb/s, MP4: noin 3 Mb/s, XAVC S HD: noin 50 Mb/s
Still-kuvan koko (valokuvatila)
L-koko: 9,2 megapikseliä 16:9 (4 032 x 2 272), 6,9 megapikseliä 4:3 (3 024 x 2 272), S-koko: 2,1 megapikseliä 16:9 (1 920 x 1 080), 0,3 megapikseliä 4:3 (640 x 480)
Still-kuvan koko (videotila)
L-koko: 9,2 megapikseliä 16:9 (4 032 x 2 272), S: 2,1 megapikseliä 16:9 (1 920 x 1 080)
Still-kuvan koko (valokuvatila)
2,1 megapikseliä 16:9 (1 920 x 1 080)
Still-kuvan koko (kaksoistallennus)
2,1 megapikseliä 16:9 (1 920 x 1 080), 9,2 megapikseliä 16:9 (4 032 x 2 272)
Progressiivinen kuvaustila
AVCHD: progressiivinen 50p-tallennus, MP4: Progressiivinen 25p-tallennus, XAVC S HD: progressiivinen 50/25p-tallennus

 

Äänen tallennusmuoto
2-kanavainen Dolby® Digital -stereoääni, Dolby® Digital Stereo Creator, MPEG-4 AAC-LC 2-kanav., MPEG-4 Linear PCM, 2 kanavaa (48 kHz / 16 bittiä)
Mikrofoni
Sisäinen zoom-mikrofoni
Kaiutin
Monoral-kaiutin

 

Tulo- ja lähtöpäätteet
HDMI®-liitäntä, Komposiittivideolähtö
Objektiivin suojus
Manuaalinen

 

Toistotilat
Diaesitys (still-kuva), Highlight Movie Maker, Huippuhetkien taustamusiikki (kuusi esiasennettua musiikkitiedostoa)

 

Vakioakku
Akku (NP-BX1)
USB-lataus
Kyllä
Virrankulutus (LCD-näyttö)
HD: 2,1 W

 

black

 

  • Akku (NP-BX1)
  • Verkkolaite
  • Erillinen USB-yhteyskaapeli
  • HDMI®-kaapeli (micro)
  • Käyttöopas
placeholder

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sony HDR-CX625 – Videokamera”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *