Sony ZV-E10 + 16-50mm F3.5-5.6 PZ OSS

Tuotetunnus (SKU): ZVE10LBDI.EU Kategoriat , ,

899,00 

3-5 pv

 • Vaihdettavan objektiivin kamera vloggaukseen
 • Suuri APS-C-tyypin 24,2 megapikselin Exmor™ CMOS -kenno
 • Mukana kolmekapselinen suuntamikrofoni ja tuulisuoja
 • Vloggaajille suunnitellut ominaisuudet – Product Showcase -asetus, bokeh-kytkin, Still/Movie/S&Q-painike
 • Joustavat yhteydet helppoon jakamiseen
 • Akunkesto: Noin 440 kuvaa (LCD-näyttö) (CIPA-standardi)
 • Etsimen tyyppi: i7,5 cm:n (3.0-tyyppi) TFT

Sony 3 vuoden takuubanneri

Sony ZV-E10 + 16-50mm F3.5-5.6 PZ OSS

Löydä tyyliisi sopiva objektiivi
Ammattimaisia vlogeja on helppo kuvata ZV-E10-kameralla, sillä vaihdettavien objektiivien ansiosta voit tallentaa maailman sellaisena kuin haluat. Katso videolta esimerkkejä kameran tarjoamista luovista mahdollisuuksista.

Laaja ja dynaaminen kuvamateriaali
Laajakulmaobjektiivin avulla on helppoa ikuistaa dynaamista kuvamateriaalia. Selfie-kuvissa niin sinä kuin ympäristösikin erotutte eduksenne. Kun kuvaan mahtuu enemmän kaupunkia tai luonnonmaisemaa, katsojat pääsevät jakamaan kokemukset kanssasi.

Huomion kiinnittävä tausta
Kiinteäpolttovälisellä objektiivilla on helppo kuvata vlogeja, jotka kiinnittävät katsojan huomion. Objektiivin pehmeä ja luonnollinen taustan sumennus tuo kohteen esiin. Se on kätevä myös silloin, kun haluat kirkkaampaa kuvaa hämärässä ympäristössä.

Lähikuvat korostavat yksityiskohtia
Toisin kuin muut objektiivit, makro-objektiivit päästävät sinut lähemmäs kohdetta, ja pystyt vangitsemaan pieniä yksityiskohtia suuremmassa koossa kuin tavallisilla objektiiveilla. Olipa kyseessä asuste tai ruoka-annos, makro-objektiivi vie sinut erittäin lähelle kohdetta ja paljastaa kaikki sen upeat yksityiskohdat.

Kaukana tapahtuvaa toimintaa
Teleobjektiivin avulla voit kuvata kaukaisia kohteita, maisemia ja toimintaa tarkasti, kuvaatpa sitten arkipäiväistä elämääsi tai matkavlogeja. Voit lisätä tarinaan dynamiikkaa myös zoomaamalla ja loitontamalla.

Laajenna vlogien mahdollisuuksia yli 60 objektiivilla
Sonyn objektiiveilla voit lisätä uuden ulottuvuuden ZV-E10-kameralla kuvaamiisi vlogeihin. Sonylla on yli 60 Sony-kameroille suunniteltua objektiivia. Mukana on myös elokuvantekoon räätälöityjä objektiiveja. Valitse haluamasi objektiivi valikoimasta ja ilmaise itseäsi.

Sumenna tausta One touch -ohjauksella
Monimutkaisille manuaalisille säädöille ei ole tarvetta – voit ottaa taustan bokeh-sumennuksen käyttöön ja pois käytöstä yhtä painiketta painamalla. Valitse Defocus (Epätarkka), kun haluat kiinnittää huomion pääasialliseen kohteeseen sumentamalla taustan ammattimaisesti. Valitsemalla Clear (Selkeä) pidät koko näkymän tarkennettuna.

Lisää dramatiikkaa nopeutuksella ja hidastuksella
ZV-E10-kameran Still/Movie/S&Q -painikkeella (Valokuva/Video/Hidastus ja nopeutus) voi siirtyä helposti S&Q-tilaan kuvaamaan nelinkertaisesti hidastettua videota . Voit myös muuttaa asetuksia ja kuvatajopa 60-kertaisesti nopeutettua videota. Full-HD-laatuista videota ei tarvitse muokata jälkikäteen tietokoneella.

Täydellinen valinta tuotearvosteluvideoihin
Tee tuotearvosteluvideoiden kuvaamisesta helppoa. Kun käytössä on Product Showcase -asetus, kamera siirtää tarkennuksen nopeasti ja automaattisesti kasvoista kameran edessä pideltävään tuotteeseen ilman, että tuotteen takana täytyy pitää kättä tarkennuksen siirtämiseksi.

Laadukasta videota myös liikkeessä
ZV-E10:n kuvanvakautusjärjestelmä mahdollistaa tasaisen ja selkeän videokuvaamisen myös kävellessä. Face Priority Auto Exposure (AE) (kasvojen automaattivalotus) puolestaan kirkastaa kasvojen valotusta automaattisesti. Se tunnistaa kasvosi myös kävellessäsi ja säätää asetuksia automaattisesti, jotta kasvojen valotus pysyy kirkkaana sisällä ja ulkona sekä paisteessa ja varjossa.

Automaattinen, luotettava tarkennus
ZV-E10 voi seurata kasvoja ja silmiä automaattisesti, ilman erikseen määritettäviä asetuksia. Vakaa tarkennus pysyy kohteessaan eikä harhaile. Kun haluat muuttaa tarkennusta, kosketa vain LCD-näyttöä, niin kamera seuraa valitsemaasi kohdetta tekoälyä hyödyntävän reaaliaikaisen seurannan avulla.

Ammattimainen bokeh käytössäsi
ZV-E10-kameralla on helppo ottaa vaikuttavia kuvia, joiden pehmeästi sumennettu tausta tuo mieleen elokuvat. Kameran suuri kenno tekee tästä mahdollista. Voit ottaa vaikuttavia kuvia, joiden kohde erottuu taustasta loistavasti.

Vaikuttavat 4K-videot
Tarkkojen 4K-videoiden kuvaaminen on helppoa: paina vain MOVIE-painiketta. ZV-E10:n suuri kuvakenno tuottaa kauniin väriskaalan. Mahdollisimman suuren tarkkuuden saavuttamiseksi kuvakenno tallentaa 2,4 kertaa enemmän tietoja kuin 4K-tarkkuus edellyttää. Sitten tiedot tiivistetään lopulliseksi tallenteeksi.

Selkeää kuvaa hämärässä ympäristössä
ZV-E10 tuottaa hämärässäkin ympäristössä kauniin yksityiskohtaisia kuvia, joiden kohina on vähäistä. Tästä on kiittäminen kameran suurta kuvakennoa, joka maksimoi valonkeräystehokkuuden. Tuloksena on selkeitä ja puhtaita kuvia silloinkin, kun kuvataan hämärästi valaistussa sisätilassa tai yöllä ulkona.

Ominaisuudet

 • Vaihdettavan objektiivin kamera vloggaukseen
 • Suuri APS-C-tyypin 24,2 megapikselin Exmor™ CMOS -kenno
 • Mukana kolmekapselinen suuntamikrofoni ja tuulisuoja
 • Vloggaajille suunnitellut ominaisuudet – Product Showcase -asetus, bokeh-kytkin, Still/Movie/S&Q-painike
 • Joustavat yhteydet helppoon jakamiseen
 • Akunkesto: Noin 440 kuvaa (LCD-näyttö) (CIPA-standardi)
 • Etsimen tyyppi: i7,5 cm:n (3.0-tyyppi) TFT

Paketin sisältö

 • Sony ZV-E10 runko
 • Sony E 16-50mm F3.5-5.6 PZ OSS
 • Ladattava akku NP-FW50
 • verkkolaite
 • olkahihna
 • USB-A–USB-C-kaapeli (USB 2.0)
 • tuulisuoja
 • tuulisuojan sovitin
 • Objektiivin suojus
 • virtajohtoLisätiedot

Valmistaja

Ominaisuudet

Ominaisuudet

Esimerkkikuvat: makro-objektiivi, teleobjektiivi, kiinteäpolttovälinen objektiivi ja laajakulmaobjektiivi

Valitse näkökulmasi – ja tyyliisi sopiva objektiivi

Valitse sopiva malli Sonyn kattavasta E-tyypin objektiivien valikoimasta ja nosta vlogisi uudelle tasolle häikäisevän kuvamateriaalin voimin. Laajakulmaobjektiivilla voit lisätä videoon taustamaisemaa, ja kiinteäpolttovälinen objektiivi mahdollistaa taiteellisesti sumennetun taustan, josta kohde erottuu selkeästi. Ota lähikuvia makro-objektiivilla tai kuvaa etäältä teleobjektiivilla.

Kuva, jossa verrataan seuraavien kennokokoja: ZV-E10, kompaktikamera (1 tuuman kenno) ja älypuhelin (1/2,3 tuuman kenno)

Ammattilaislaatuisia kuvia suurella kuvakennolla

ZV-E10-kameran vaikuttavien kuvien takana on suuri APS-C-kokoinen kenno. Älypuhelimen kameraan verrattuna ZV-E10:n kuvakenno on yli 10 kertaa

suurempi, mikä mahdollistaa kauniit, ammattimaiset kuvat, joissa resoluutio on korkea ja yksityiskohdat tarkkoja. [1]APS-C [2] 1.0-tyyppi [3]1/2,3–1/3,4 tuumaa

ZV-E10-esimerkkikuva

Tehokas valonkeräys takaa laadukkaat kuvat ja vähäisen kohinan

ZV-E10:n suuri kuvakenno maksimoi kerätyn valon määrän, mikä takaa laadukkaat 4K-videot vähäisellä kohinalla myös heikossa valaistuksessa kuvattaessa.

Kuva, jossa selitetään, että ZV-1 tuottaa 4K-videota 6K-laatua vastaavilla tiedoilla

4K-video ja näytteenotto takaavat tarkat yksityiskohdat

Kameran sisäinen 4K-videotallennus

tehdään täydellä kennon pikselilukemalla, joten tietoja kerätään noin 2,4-kertainen

määrä 4K-tarkkuuteen tarvittavaan verrattuna (vastaa noin 6K-tarkkuutta). Suuren näytteenoton ansiosta tallennetussa materiaalissa on enemmän visuaalisia tietoja joka kuvassa, mikä takaa hämmästyttävän tarkan videokuvan.  (A) 2,4-kertainen tietomäärä

ZV-E10-tuotekuva

Suunniteltu selfieiden ja vlogien helppoon kuvaukseen

Vain 364 gramman (12,8 unssin)

painoinen ZV-E10 on kätevä napata mukaan, kun haluat vlogata. Sivulle aukeava, kääntyvä LCD-näyttö helpottaa selfieiden ottamista ja rajauksen tarkistamista myös alhaalta tai ylhäältä päin kuvattaessa, ja ergonominen kädensija takaa turvallisen ja vakaan otteen.

ZV-E10-tuotekuva yläpuolelta

Ohjauspainikkeiden nopea käyttö

Kun kuvaat vlogia, et todellakaan halua joutua metsästämään painikkeita. ZV-E10-kamerassa MOVIE-painike on nopeasti käytettävissä kameran päällä. Kamerassa on myös kätevä zoomausvipu

ja Still/Movie/S&Q-painike, jolla voit helposti valita valokuvat, videon tai hidastus- ja nopeutustilat.

ZV-E10-tuotekuva, jossa merkkivalo palaa punaisena ja LCD-näytössä on punainen kehys

Suojaa tallennuksen epäonnistumiselta

ZV-E10-kamerasta näet hetkessä, onko tallennus käynnissä. Kameran etuosassa oleva kuvausvalo palaa punaisena, ja LCD-näytön reunassa on selkeä, punainen kehys, kun tallennus on käynnissä.

Kuva vaiheentunnistuksen AF-pisteiden kattavuudesta 84 %

Nopea ja terävä automaattitarkennus

ZV-E10:n nopean hybridiautomaattitarkennusjärjestelmän ansiosta myös nopeasti liikkuvat kohteet tallentuvat terävinä. Laajan ja tiiviin automaattitarkennuksen 425 vaiheentunnistuspistettä

kattavat noin 84 %

kennon kuva-alueesta, mikä auttaa ikuistamaan haastavatkin kohteet tarkasti.

Kuva, jossa henkilö aktivoi reaaliaikaisen seurannan koskettamalla LCD-näyttöä

Anna reaaliaikaisen seurannan hoitaa tarkennus

ZV-E10:n tekoälypohjaisen

reaaliaikaisen seurannan käyttö on intuitiivista. Valitse vain tarkennuksen kohde koskettamalla näyttöä ja reaaliaikainen seuranta hoitaa loput pitäen kohteen tarkennettuna.

Kuva Eye AF -toiminnosta käytössä

Anna kameran hoitaa tarkennus

ZV-E10 antaa sinun keskittyä vloggauksen luoviin puoliin. Kameran Eye AF -toiminto käyttää edistyksellisiä algoritmeja, joiden avulla kohteen silmien tunnistus ja seuranta onnistuu nopeasti ja tarkasti. Näin henkilön silmät pysyvät tarkennettuina.

Vertailukuva Product showcase -asetuksesta käytössä / ei käytössä

Tyylikkäitä tuotearvosteluja tarkoilla tarkennuksen siirtymillä

Yhdellä painikkeella voit ottaa käyttöön ZV-E10:n Product Showcase -asetuksen, joka on täydellinen valinta tuotearvosteluvideoihin. Asetuksen ollessa käytössä tarkennus siirtyy automaattisesti kameran edessä pideltävään tuotteeseen ja takaisin kasvoihisi, kun siirrät tuotteen pois kuvasta. Tämä asetus on käytettävissä myös silloin, kun kuvanvakautus on käytössä.

Selfien ottaminen tuotteella kallistuva näyttö auki

Helppo taustasumennuksen säätö

Monimutkaisille manuaalisille säädöille ei ole tarvetta – voit ottaa taustan bokeh-sumennuksen käyttöön ja pois käytöstä yhtä painiketta painamalla. Painike vaihtaa sumennetusta bokeh-taustasta selkeästi tarkennettuun

ja ohittaa kaikki monimutkaiset asetukset.

Kuvia neljästä henkilöstä

Luonnollisen näköiset ihonsävyt

ZV-E10 tuottaa terveet ja luonnolliset ihonsävyt ilman ylimääräistä muokkausta. ZV-E10-kameran luonnollinen värien säätö hienosäätää ihon ulkonäköä automaattisesti.

Esimerkkikuva henkilöstä

Tasaisen ja pehmeän näköinen iho

ZV-E10:n Soft Skin -tehoste pehmentää ihon ulkonäköä. Ominaisuus pehmentää ihon ulkonäköä ja säilyttää terävyyden silmien ja suun lähellä. Valittavissa on neljä tasoa (”off”–”high”), joista voit valita mieltymystesi mukaisen tehosteen tason.

Kuva henkilöstä kuvaamassa itseään ZV-E10-kameralla kahva liitettynä

Kirkas kasvojen valaistus kaikkialla

Vaikka valaistusolosuhteet muuttuisivat nopeasti, ZV-E10 takaa, että kasvosi näkyvät kirkkaina. Suorasta auringonvalosta ja taustavalaistuista kulmista varjoihin ja heikosti valaistuihin sisätiloihin – kamera tunnistaa kohteen kasvot ja kompensoi muuttuvan kirkkauden automaattisesti nopeilla valotussäädöillä.

Tilannekuva, jossa henkilö kuvaa videota ZV-E10-kameralla liikkuessaan

Vakaita kuvia kävellessäkin

ZV-E10 takaa sulavan ja vakaan kuvauksen ollessasi liikkeessä. Aktiivitilan

elektroninen kuvanvakautus tuottaa erittäin tarkkaa ja vakaata videokuvaa käsivaralta kuvattaessa ja on käytettävissä myös Product Showcase -asetuksen ollessa käytössä.

ZV-E10-esimerkkikuva

Helppo liikkeen nopeutus ja hidastus

Kameran hidastus- ja nopeutustilat

tallentavat videoita jopa 5 kertaa reaaliaikaa hitaammin tai jopa 60 kertaa nopeammin. Voit tallentaa jopa nopeudella 50 Mb/s Full HD -laadussa, eikä muokkausta tarvitse tehdä tietokoneella, sillä kaikki onnistuu kamerassa. Lisäksi voit luoda erittäin tarkkoja hidastettuja jaksoja jälkituotannossa käyttämällä Full HD -tallennusta nopeudella 120 kuvaa/s

.

Kuva ZV-E10-kameran suunnattavasta kolmen kotelon mikrofonista

Suunniteltu selkeän äänen tallennukseen

Sisäisellä kolmekapselisella suuntamikrofonilla varustettu ZV-E10 tallentaa äänet selkeästi hälyisässäkin ympäristössä. Se on optimoitu kameran edestä kuuluvien äänten tallennukseen, mikä vähentää häiritseviä taustaääniä ja sopii täydellisesti vloggaukseen.

Tilannekuva, jossa henkilö äänittää tuulisissa paikoissa

Selkeä tallennus myös ulkona

ZV-E10:n mukana toimitetaan tuulisuoja, joka helpottaa ulkona kuvaamista. Mukana toimitettava tuulisuoja vähentää kohinaa tuulisissa olosuhteissa, ja se on helppo kiinnittää MI-lisävarustesovittimeen.

Tilannekuva, jossa henkilö käyttää ZV-E10-kameraa ja ECM-W2BT-mikrofonia

Uskomaton äänenlaatu

Enää ei tarvitse huolehtia perinteisen analogisen äänilähetyksen kaapelisignaalihäiriöistä. Pariliitä ZV-E10 Sony-mikrofoniin, joka tukee digitaalista ääniliitäntää MI-lisävarustesovittimen kautta, ja nauti selkeästä, täysin digitaalisesta äänestä ilman kohinaa. Voit myös liittää mikrofonin kameran mikrofoniliitäntään vieläkin parempaa äänenlaatua varten.

Oikea sivukuva kamerasta, jonka suojus on auki

Helppo äänen tarkkailu

Varmista, että saat juuri haluamasi äänenlaadun. ZV-E10-kamerassa on 3,5 mm:n vakiokuulokelähtö, johon voit liittää kuulokkeet tallennettavan äänenlaadun tarkkailua varten.

Tilannekuva ZV-E10-kamerasta GP-VPT2BT liitettynä

Lisävarusteena saatava kädensija helpottaa käyttöä yhdellä kädellä

Bluetooth®-yhteydellä varustettu GP-VPT2BT-kädensija (myydään erikseen) ja mukautettu painike mahdollistavat tallennuksen ja zoomauksen helpon, langattoman kauko-ohjauksen. Zoomaus ja tallennus onnistuu yhdellä kädellä kuvattaessa, ja bokeh-sumennus on oletusarvoisesti määritetty helposti saavutettavissa olevaan painikkeeseen, jolla sen voi valita yhdellä kosketuksella.

Tilannekuva henkilöstä kuvaamassa pystyvideota

Kätevä vaakasuuntainen kuvaus

Vaakasuunnassa kuvatut videot voidaan katsoa samalla suuntauksella tietokoneella tai älypuhelimella kameran tallentamien metatietojen ansiosta

. Videoita ei tarvitsee kääntää manuaalisesti, mistä on hyötyä, kun materiaalia jaetaan sosiaalisessa mediassa.

Tilannekuva henkilöstä, joka käyttää Imaging Edge Mobilea

Siirto älypuhelimeen nopeaa jakamista varten

ZV-E10-kameralla 4K-videoiden ja kuvien jakaminen on helppoa kuvauksen jälkeen. Kuvien langaton siirto kamerasta älypuhelimeen jakamista varten ei pysähdy, vaikka kameran sammuttaa.

Tilannekuva henkilöstä, joka muokkaa videota videonmuokkauslisäosalla

Muokkaa videoita älypuhelimella

Kameralla kuvatun materiaalin muokkaus onnistuu helposti älypuhelimen Imaging Edge™ Mobile -sovelluksen videonmuokkauslisäosalla

. Kuvanvakautus käyttää kameran gyroanturin tietoja videon tasoittamiseen ja kameran tärinän kompensointiin. Käytettävissä on myös älykäs rajaustoiminto, jolla voit kameran tietoja hyödyntäen rajata videon ja muuttaa kuvasuhdetta niin, että kohde pysyy mukana.

ZV-E10-kameran esimerkkikuva käytettäessä kuvatehostetta

Kamerassa lisättävät erikoistehosteet

Voit luoda erilaisia taiteellisia tehosteita vaihtelemalla väriä. Muuta luovaa tyyliasetusta tai valitse haluamasi seitsemästä

erilaisesta tehosteesta kuvatehostetilassa – muokkausta jälkituotannossa ei tarvita.

Kuva ennen ja jälkeen värinmäärityksen (S-Log3)

Värisävyjen joustava säätö S-Log3-tuen ansiosta

Jos haluat säätää värejä joustavasti jälkituotannossa, arvostat varmasti sitä, että ZV-E10 tukee S-Log3-standardia, jolla kennon suorituskyky maksimoidaan ammattitasoisissa kameroissa. S-Log3 mahdollistaa laajan dynaamisen alueen, minkä ansiosta visuaalista dataa on riittävästi värien tarkkaan hallintaan tietokoneella tehtävässä jälkituotannossa.

ZV-E10-esimerkkikuva

Tuota 4K HDR -videoita, joiden värit ovat luonnolliset

4K HDR -videoihin saadaan luonnolliset värit ilman jälkituotantoa tai värinmääritystä, koska kamera tukee 4K HDR (High Dynamic Range) -tallennusta esiasetettavan HLG-kuvaprofiilin kanssa.

Esimerkkikuva henkilöstä

Hienosäädä siirtymiä tarkennusta vaihdettaessa

Hyödynnä AF:n siirtymänopeuden hienojakoista hallintaa, kun vaihdat tarkennuksen yhdestä kohteesta toiseen. Siirtymänopeuden asetuksella voit valita nopean tai vaiheittaisen siirtymän – valittavissa on seitsemän tasoa.

ZV-E10-esimerkkikuva

Luo intervallivideoita

ZV-E10-kamerassa on intervallikuvaustila

, jonka avulla voit luoda valokuvista valloittavia intervallivideoita. Kuvien välinen intervalli on säädettävissä välillä 1–60 sekuntia ja kuvia voi olla jopa 9 999. Kameran esikatselussa voit tarkistaa, miltä lopputulos näyttää, ja yhdistää kuvamateriaalin Sonyn Imaging Edge Desktop -sovelluksessa tietokoneella.

Tilannekuva henkilöstä käyttämässä USB-suoratoistotilaa

Helppo live-suoratoiston määritys

ZV-E10-kameraa voi käyttää yhdellä kaapelilla verkkoviestintätyökaluna

hyödyntäen suurta kennoa ja sisäänrakennettua mikrofonia. ZV-E10-laitetta voi käyttää ulkoisena kamerana yhdistämällä sen tietokoneeseen tai Sony Xperia™ -älypuhelimeen

USB Type-C® -kaapeliliitännällä. Voit määrittää USB-suoratoistotilan mukautettuun painikkeeseen nopeaa suoratoistoa varten.

Kuva akunkestosta

Kuvaa kauan ilman huolta akunkestosta

Kameran akulla voit kuvata ulkona tai muualla ilman virtalähdettä jopa 125 minuuttia

jatkuvalla videokuvauksella tai ottaa jopa 440 valokuvaa

. Kamera tukee myös USB Type-C® -liittimeen liitettävää ulkoista virtalähdettä, jonka avulla voit pidentää tallennusaikaa entisestään.

Tuotekuvassa ZV-E10 ja AC-PW20AM

Vaihda verkkovirtaan pitkiä kuvaussessioita varten

Kun teet live-suoratoistoa tai kuvaat pitkää videota sisätiloissa, voit käyttää verkkovirtaa verkkolaitteella AC (esimerkiksi erikseen myytävä AC-PW20AM) ja unohtaa huolet akun tyhjenemisestä.

Tilannekuva henkilöstä käyttämässä ZV-E10-kameraa kävellessään

Tehokas kuvanvakautus ja muokkaustoiminnot

Gyroskooppi tallentaa kameran tärinän metatiedot, mikä mahdollistaa käsivarakuvatun materiaalin tasoituksen ja vakautuksen jälkituotannossa. Sonyn Catalyst Browse-/Prepare-sovelluksella

voit helposti tasapainottaa automaattisen tärinän kompensaation ja kuvanrajaustasot. Lisäksi Catalystilla voi käyttää tallennettuja kameran kiertotietoja tehokkaasti.

Tilannekuva studiosta, jossa on Imaging Edge Desktop -logo

Imaging Edge DesktopTM

Tehosta valo- ja videokuvausta Imaging Edge -työpöytäsovelluksilla

. Remote-toiminnolla ohjaat ja seuraat kuvausta reaaliajassa tietokoneella, Viewer-toiminnolla arvioit ja valitset kuvia nopeasti kuvakokoelmista ja Edit-toiminnolla tuotat RAW-tiedoista laadukkaita kuvia. Saat Sonyn RAW-tiedostoista parhaan kuvanlaadun ja hallitset kuvamateriaalia entistä tehokkaammin.

Lue lisää Imaging Edge Desktopista

Tekniset tiedot

Objektiivin kiinnitys

E-tyyppi

Kuvasuhde

3:02

Pikselimäärä (teholliset)

Noin 24,2 megapikseliä

Pikselimäärä (yhteensä)

Noin 25,0 megapikseliä

Kennon tyyppi

APS-C-tyypin (23,5 x 15,6 mm) Exmor® CMOS -kenno

Pölynestojärjestelmä

Tallennusformaatti

JPEG (DCF 2.0-, Exif 2.32-, MPF Baseline -yhteensopiva), RAW (Sony ARW 2.3 -muoto)

Kuvan koko (pikseliä), [3:2]

L-koko: 6 000 x 4 000 (24 M), M-koko: 4 240 x 2 832 (12 M), S-koko: 3 008 x 2 000 (6,0 M)

KUVAKOKO (PIKSELIÄ) [4:3]

L-koko: 5 328 x 4 000 (21 M), M-koko: 3 776 x 2 832 (11 M), S-koko: 2 656 x 2 000 (5,3 M)

Kuvan koko (pikseliä), [16:9]

L-koko: 6 000 x 3 376 (20 M), M-koko: 4 240 x 2 400 (10 M), S-koko: 3 008 x 1 688 (5,1 M)

KUVAN KOKO (PIKSELIÄ) [1:1]

L-koko: 4 000 x 4 000 (16 M), M-koko: 2 832 x 2 832 (8,0 M), S-koko: 2 000 x 2 000 (4,0 M)

Kuvanlaatutilat

RAW, RAW ja JPEG, JPEG (Extra fine / Fine / Standard)

Kuvatehoste

13 tyyppiä: lelukamera (normaali/viileä/lämmin/vihreä/magenta), pirteät värit, posterisaatio (väri/mustavalko), retrokuva, pehmeä yläsävy, osittainen väri (P/V/S/K), suuren kontrastin mustavalko, yksityiskohtainen mustavalko, pehmeä tarkennus, HDR-maalaus, miniatyyri, vesiväri, kuvitus

Luova tyyli

Vakio, eloisa, muotokuva, maisemakuva, auringonlasku, mustavalkokuva, seepia

Kuvaprofiili

Kyllä, (ei käytössä / PP1–PP10), asetukset: mustan taso, gamma (video, valokuva, Cine1–4, ITU709, ITU709 [800 %], S-Log2, S-Log3, HLG, HLG1-3), mustan gamma, ylivalotuksen esto, väritila, värikylläisyys, värivaihe, värisyvyys, detaljit, kopioi, nollaa

LUOVA ULKOMUOTO

Dynaamisen alueen toiminnot

Ei käytössä, dynaaminen alueoptimointi, automaattinen suuri dynaaminen alue

Väriavaruus

TRILUMINOS-värien kanssa yhteensopiva sRGB-standardi (sYCC-väriavaruus) ja Adobe® RGB-standardi

14bit RAW

Kyllä

Tallennusformaatti

XAVC S

Videon pakkausmuoto

XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264

Äänen tallennusmuoto

XAVC S: LPCM 2-kanav.

Väriavaruus

TRILUMINOS-värien kanssa yhteensopiva xvYCC-standardi (x.v.Color HDMI-kaapelilla liitettynä)

Kuvatehoste

7 tyyppiä: lelukamera (normaali/viileä/lämmin/vihreä/magenta), pirteät värit, posterisaatio (väri/mustavalko), retrokuva, pehmeä yläsävy, osittainen väri (P/V/S/K), suuren kontrastin mustavalko

Luova tyyli

Vakio, eloisa, muotokuva, maisemakuva, auringonlasku, mustavalkokuva, seepia

Kuvaprofiili

Kyllä, (ei käytössä / PP1–PP10), asetukset: mustan taso, gamma (video, valokuva, Cine1–4, ITU709, ITU709 [800 %], S-Log2, S-Log3, HLG, HLG1-3), mustan gamma, ylivalotuksen esto, väritila, värikylläisyys, värivaihe, värisyvyys, detaljit, kopioi, nollaa

LUOVA ULKOMUOTO

VIDEOTALLENNUSJÄRJESTELMÄ (XAVC S 4K)

3 840 x 2 160 (4:2:0, 8 bittiä, NTSC) (noin) 30p (100 Mb/s / 60 Mb/s), 3 840 x 2 160 (4:2:0, 8 bittiä, NTSC) (noin) 24p (100 Mb/s / 60 Mb/s), 3 840 x 2 160 (4:2:0, 8 bittiä, PAL) (noin) 25p (100 Mb/s / 60 Mb/s)

VIDEOTALLENNUSJÄRJESTELMÄ (XAVC S HD)

1 920 x 1 080 (4:2:0, 8 bittiä, NTSC) (noin) 120p (100 Mb/s / 60 Mb/s), 1 920 x 1 080 (4:2:0, 8 bittiä, NTSC) (noin) 60p (50 Mb/s / 25 Mb/s), 1 920 x 1 080 (4:2:0, 8 bittiä, NTSC) (noin) 30p (50 Mb/s / 16 Mb/s), 1 920 x 1 080 (4:2:0, 8 bittiä, NTSC) (noin) 24p (50 Mb/s), 1 920 x 1 080 (4:2:0, 8 bittiä, PAL) (noin) 100p (100 Mb/s / 60 Mb/s), 1 920 x 1 080 (4:2:0, 8 bittiä, PAL) (noin) 50p (50 Mb/s / 25 Mb/s), 1 920 x 1 080 (4:2:0, 8 bittiä, PAL) (noin) 25p (50 Mb/s / 16 Mb/s)

HIDASTUS JA NOPEUTUS (KUVAUSNOPEUS)

NTSC-tila: 1, 2, 4, 8, 15, 30, 60 tai 120 kuvaa/s / PAL-tila: 1, 2, 3, 6, 12, 25, 50 tai 100 kuvaa/s

Videotoiminnot

Äänenvoimakkuuden näyttö, tallennettava äänenvoimakkuus, PAL/NTSC-valitsin, välillinen tallentaminen (1 280 x 720 [noin 9 Mb/s]), TC/UB, automaattinen hidas suljin, gammanäyttö- toiminto

Sijaintitietojen linkitys älypuhelimesta

Kyllä

Media

Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo, Memory Stick Micro (M2), SD-muistikortti, SDHC-muistikortti (UHS-I-yhteensopiva), SDXC-muistikortti (UHS-I-yhteensopiva), microSD-muistikortti, microSDHC-muistikortti, microSDXC-muistikortti

Muistikorttipaikka

Yhdistelmäkorttipaikka Memory Stick Duo-/SD-muistikorteille

Kohinanvaimennus

Pitkän valotusajan kohinanvaimennus: käytössä / ei käytössä, käytettävissä yhtä sekuntia pidemmillä valotusajoilla; suuren ISO-herkkyyden kohinanpoisto: normaali / matala / ei käytössä

Valkotasapainotilat

Automaattinen / päivänvalo / varjoisa / pilvinen / hehkulamppu / loisteputki / salama / vedenalainen / värilämpötila (2500–9900 K) ja värisuodin / mukautettu

SULKIMEN AWB-LUKITUS

Tarkennuksen tyyppi

Nopea hybridiautomaattitarkennus (vaiheen-/kontrastintunnistus)

Tarkennuksen tunnistin

Exmor CMOS -kenno

Tarkennuspiste

425 pistettä (vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus) / 425 pistettä (kontrastintunnistukseen perustuva automaattitarkennus)

Tarkennuksen herkkyysalue

EV-3–EV20 (ISO 100 -vastaavuudella, F2,0-objektiivi kiinnitettynä)

Tarkennustila

AF-A (automaattitarkennus), AF-S (yhden kuvan automaattitarkennus), AF-C (jatkuva automaattitarkennus), DMF (suora manuaalitarkennus), manuaalitarkennus

Tarkennusalue

Laaja / vyöhyke / keskipainotteinen / joustava piste / laajennettu joustava pistetarkennus / seuranta

EYE AF -TOIMINTO

[Valokuvat] ihminen (oikean/vasemman silmän valinta) / eläin,

ihminen (oikean/vasemman silmän valinta)

Muut ominaisuudet

AF-mikrosäätö, (myydään erikseen) LA-EA2- tai LA-EA4-laitteella, ennakoiva hallinta, tarkennuksen lukitus, AF-siirtymän nopeus (video), AF-kohteen vaihdon herkkyys (video)

AF-esivalaisu

Tarkennuksen tyyppi LA-EA3:lla (myydään erikseen)

Vaihetunnistus

Mittauksen tyyppi

1200-alueen arvioiva mittaus

Mittaustunnistin

Exmor CMOS -kenno

Mittausherkkyys

EV-2–EV20 (ISO 100 -vastaavuudella, F2,0-objektiivi asennettuna)

Mittaustila

Monialuemittaus, keskipainotteinen, pistetarkennus, koko näytön tila keskim., korostus

Valotuksen säätö

+/- 5,0 EV (valittavissa 1/3 EV:n tai 1/2 EV:n välein)

Valotuksen haarukointi

Haarukointi: jatkuva, haarukointi: yksittäinen kuva, valittavissa 3/5 kuvaa. (ympäristön valo, salamavalo)

AE-lukitus

KYLLÄ

Valotustilat

AUTO (iAuto / Superior Auto), ohjelmoitu AE (P), aukon esivalinta (A), valotusajan esivalinta (S), manuaalinen (M), video (iAuto, ohjelmoitu AE [P]) / aukon esivalinta (A) / valotusajan esivalinta (S) / manuaalinen (M), hidastus ja nopeutus (ohjelmoitu AE [P]), aukon esivalinta (A) / valotusajan esivalinta (S) / manuaalinen (M), panoraamatila, kohtauksen valinta

ISO-herkkyys (Recommended Exposure Index)

[Valokuvat] ISO 100–32000 (laajennettu ISO-alue: 50–51200), AUTO (ISO 100–6400, ala- ja yläraja valittavissa), [Videot] aluetta ISO 100–32000 vastaava, AUTO (ISO 100–6400, ala- ja yläraja valittavissa)

Kuvaus ilman välkkymistä

Kohtauksen valinta

Muotokuva, urheilusuoritus, makro, maisema, auringonlasku, yönäkymä, käsivarakuvaus hämärässä, muotokuva hämärässä, sumentumisenesto

Etsimen tyyppi

Näyttötyyppi

7,5 cm:n (3.0-tyyppi) TFT

Pisteiden määrä

921 600 pistettä

Kosketusnäyttö

Kyllä (Touch Focus / Touch Tracking / Touch Shutter)

Kirkkauden säätö

Manuaalinen (5 vaihetta välillä -2…+2 ), aurinkoisen sään tila

Säädettävä kulma

Avauskulma: noin 176 astetta, kiertokulma: noin 270 astetta

Suurennustoiminto

Kyllä, tarkennuksen suurennus (5,9x/11,7x)

Yläpaneeli

Vlogiominaisuudet

Product Showcase -asetus, taustan sumennus

PlayMemories Camera Apps™

Clear Image Zoom

[Valokuvat] noin 2x, [videot] noin 1,5x (4K), noin 2x (HD)

Digitaalinen zoom

Smart Zoom (valokuvat): M: noin 1,4x, S: noin 2x, digitaalinen zoom (valokuvat): L: noin 4x, M: noin 5,7x, S: noin 8x, digitaalinen zoom (video): noin 4x

Kasvontunnistus

Kasvojen/silmien esivalinta automaattitarkennuksessa, kasvojen esivalinta monimittauksessa, rekisteröityjen kasvojen esivalinta

Omakuva-ajastin

Kyllä

Muut

Intervallikuvaus, itselaukaisin, kirkkauden valvonta, opas

Malli

Elektronisesti säädettävä, pystysuunnassa liikkuva verhosuljin

Sulkimen tyyppi

Mekaaninen suljin / elektroninen suljin

Valotusaika

[Valokuvat] 1/4000–30 s, aikavalotus, [videot] 1/4000–1/4 (väli 1/3), enintään 1/60 AUTO-tilassa (enintään 1/30 automaattisen hitaan sulkimen tilassa)

Salamatäsmäys: Nopeus

1/160 s

Elektroninen sulkimen etuverho

Kyllä (KÄYTÖSSÄ / EI KÄYTÖSSÄ)

Hiljainen kuvaus

Kyllä (KÄYTÖSSÄ / EI KÄYTÖSSÄ)

Malli

[Valokuvat] objektiivi tukee kuvanvakautusta,

objektiivi tukee kuvanvakautusta (vakiotila) / elektroninen (aktiivitila)

Korjaustehoste

Malli

Ohjeluku

Salaman kuva-ala

Ohjaus

TTL-esisalama

Salaman kompensaatio

+/– 3,0 EV (valittavissa 1/3 tai 1/2 EV:n välein)

Salamatilat

Salama ei käytössä, automaattisalama, täytesalama, hidas täsmäys, takatäsmäys, langaton ohjaus, nopea täsmäys

Latautumisaika

Ulkoisen salaman yhteensopivuus

Sonyn α-salamajärjestelmä, yhteensopiva monikäyttöisen lisävarustesovittimen kanssa; sovittimen avulla salamasta tulee yhteensopiva automaattisesti lukittuvan lisävarustesovittimen kanssa

FE-tasolukko

Kyllä

Langaton ohjain

Kyllä (valosignaali: saatavana kun käytössä on täytesalama, hidas täsmäys, nopea täsmäys / radiosignaali: saatavana kun käytössä on täytesalama, takatäsmäys, hidas täsmäys, nopea täsmäys)

Drive-kuvaustilat

Yksi kuva, jatkuva kuvaus (valittavissa Hi+/Hi/Mid/Lo [korkea+/korkea/keski/matala]), itselaukaisin, itselaukaisin (jatkuva), haarukointi: yksi kuva / jatkuva, valkotasapainon haarukointi, DRO-haarukointi

Jatkuvan seurannan nopeus (noin enint.)

Jatkuva kuvaus: Hi+ (korkea+): 11 kuvaa/s, Hi (korkea): 8 kuvaa/s, Mid (keski): 6 kuvaa/s, Lo (matala): 3 kuvaa/s

Tallennettavien kuvien määrä (noin)

JPEG Extra fine L: 99 kuvaa, JPEG Fine L: 116 kuvaa, JPEG Standard L: 137 kuvaa, RAW: 46 kuvaa, RAW ja JPG: 45 kuvaa

Omakuva-ajastin

10 sekunnin viive / 5 sekunnin viive / 2 sekunnin viive / jatkuva itselaukaisin / haarukointi-itselaukaisin

Pikselisiirto monikuvauksessa

Kuvakaappaus

Kyllä

Tilat

Yksittäinen (kuvaustiedot valittavissa), Y RGB -histogrammi ja kirkkaiden/varjoisien kohtien varoitus, hakemistonäkymä, suurennetun näytön tila (L-koko: 18,8x, M-koko: 13,3x, S-koko: 9,4x, panoraama (vakio): 25,6x, Panoraama (leveä): 38,8x), automaattinen tarkistus, kuvan suunta, diaesitys, panoraaman vieritys, kansion valinta (päivämäärä / valokuva / XAVC S HD / XAVC S 4K), suojaus, luokitus, näyttö ryhmänä

PC-liitäntä

Massamuisti / MTP

Multi-/Micro-USB-liitäntä

Bluetooth®

Kyllä (Bluetooth® Standard, versio 4.1 [2,4 GHz:n taajuus])

monikäyttöinen lisävarustesovitin

Kyllä (digitaalisella ääniliitännällä)

Mikrofoniliitäntä

Kyllä (3,5 mm:n stereominiliitin)

Täsmäysliitäntä

Kuulokeliitäntä

Kyllä (3,5 mm:n stereominiliitin)

Pystykahvan liitin

LAN-liitäntä

TOIMINNOT

Katselu älypuhelimessa, kauko-ohjaus älypuhelimella, PC-kauko-ohjain, BRAVIA Sync (HDMI-ohjaus), PhotoTV HD

Mikrofoni

Sisäänrakennettu, stereo

Kaiutin

Sisäänrakennettu, mono

Yhteensopivat standardit

Exif Print, Print Image Matching III, DPOF-asetus

Malli

Mukautettavat painikeasetukset, ohjelmoitavat asetukset (kameran muisti 1 muistikortti 4), oma valikko

Asetus

Reunojen tummentuminen, väripoikkeama, vääristymä

Vakioakku

Yksi ladattava akku NP-FW50

Akunkesto (valokuvat)

Noin 440 kuvaa (LCD-näyttö) (CIPA-standardi)

Akunkesto (video, varsinainen tallennus)

Noin 80 min (LCD-näyttö) (CIPA-standardi)

Akunkesto (video, jatkuva tallennus)

Noin 125 min (LCD-näyttö) (CIPA-standardi)

Sisäinen akun lataus

Kyllä

Ulkoinen virtalähde

Verkkolaite AC-PW20 (myydään erikseen)

Virrankulutus (LCD-näyttö)

[Valokuvat] noin 2,0 W (E PZ 16–50 mm F3.5–5.6 OSS -objektiivi kiinnitettynä), [videot] noin 3,5 W (E PZ 16–50 mm F3.5–5.6 OSS -objektiivi kiinnitettynä)

USB-virtalähde

Kyllä

Käyttölämpötila

0–40 ℃ / 32–104 °F

Paino (akun ja muistikortin kanssa)

Noin 343 g (noin 12,1 oz)

Mitat (L x K x S)

Noin 115,2 x 64,2 x 44,8 mm (KAHVASTA NÄYTTÖÖN), noin 4 5/8 x 2 5/8 x 1 13/16 tuumaa (KAHVASTA NÄYTTÖÖN)

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sony ZV-E10 + 16-50mm F3.5-5.6 PZ OSS”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *