SONY A7C Mk II + FE 28-60MM F4-5.6

Tuotetunnus (SKU): ILCE7CM2S.CEC-1 Kategoriat , ,

2 799,00 

2-4 pv

Sony 3 vuoden takuubanneri

SONY A7C Mk II + FE 28-60MM F4-5.6

Kompakti ja kevyt α7C II on täyden kennokoon kamera, jota kuvaajat ovat odottaneet. Huipputason kuvaustekniikkaa sisältävä kamera valo- ja videokuvaukseen on erinomainen työkalu, jolla ikuistat maailman juuri kuten haluat. Upea suorituskyky ja kuvanlaatu niin valokuvissa kuin videoissa – α7C II -kameran uusi 33,0 megapikselin Exmor R™ CMOS -kuvakenno takaa nopean lukutoiminnon, suuren herkkyyden välillä ISO 100–ISO 51200, vähäisen kohinan ja tarkan värintoiston.

Edistyksellisen BIONZ XR -prosessorin käsittelynopeus on jopa kahdeksankertainen edeltäjään verrattuna.
α7C II -kameran tehokas prosessori ja automaattivalotuksen algoritmi tunnistavat kasvojen ihoalueen ja säätävät video- ja valokuvauksen valotuksen vastaavaksi. Kamera pystyy säätämään valotusta myös haastavissa kuvausolosuhteissa, kun kohde on taustavalaistu, varjossa, suorassa auringonvalossa tai poispäin kääntyneenä.

Häviötön RAW-kuvien pakkaus pakkaa pienikokoiset tiedostot tehokkaasti kuvanlaadun heikentymättä, joten kameralla voi ottaa jopa 27 kuvaa jatkuvalla sarjakuvauksella. Häviöttömästi pakatuille kuville on kolme kuvakokoa (S/M/L), jotka sopivat kaikenlaiseen käyttöön, sekä vähemmän dataa tuottava Light-laatu JPEG- ja HEIF-kuville.

Nauti vakaammasta käsivarakuvauksesta α7C II -kameralla, jonka kuvanvakautusyksikkö, edistykselliset gyroanturit ja optimoidut kuvanvakautusalgoritmit korjaavat tärinää 7,0 askeleen vakautuksella. Yhteensopivat objektiivit, joissa on sisäinen kuvanvakautus, toimivat paremmin synkronissa rungon kanssa ja helpottavat rajaamista myös teleobjektiivien pitkillä polttoväleillä, jotka saattavat aiheuttaa sumentumista.

33 MP täydenkennon Exmor R BSI -kennon (sama kuin Sony A7 IV:ssä)

BIONZ XR prosessori, jossa ’AI Processing Engine’

Sarjakuvaus 10 fps

ISO 50-204800

10-Bit 4K30p video täydeltä kennolta (ylinäytteistetty 7K:sta)

4K/60p Super35 / APS-C moodissa

S-Log3, S-Gamut3, S-Cinetone & käyttäjän LUT

7 aukon runkovakaaja

Kohteen tunnistava ja seuraava AF, 759-pisteen Phase Detection, 94% peitolla

Elektroninen 2,36M OLED etsin 0,7x suurennuksella

3″ 1,03 M pisteen Vari-Angle LCD kosketustakanäyttö

Internal Mic + Inputs,

USB-striimaus 4K30p-laadulla

Optiona Sony GP-X2 lisägrippi parantamaan otetta isompien objektiivien kanssa

Paketti sisältää:

Sony a7C II runko,  Sony FE 28-60MM F4-5.6 objektiivi, Sony NP-FZ100 akku, Hihna, Sony ALC-B1EM runkotulppa, Varustekengän suoja

Lisätiedot

Valmistaja

Ominaisuudet

Ominaisuudet

Kuvitus

Maailman pienin ja kevyin

täyden kennokoon järjestelmä

Tämä on pienin ja kevyin

täyden kennokoon järjestelmäkamera, jossa on sisäinen optinen kuvanvakautus (FE 28-60 mm F4-5,6 -objektiivin kanssa). Komponenttien asettelu, rungon rakenne ja sisäiset mekanismit on uudistettu täyden kennokoon suorituskyvyn heikentymättä. Käytettävyyden ja lujuuden takaa runko, joka on noin 19 prosenttiaFN_04] pienempi ja 22 prosenttia kevyempi kuin α7 III -kameran runko ja painaa vain 509 grammaa

.

Kuvitus

Täyden koon kennon ilmaisukykyä

35 mm täyden koon kenno on noin 30 kertaa suurempi kuin 1/2,3-tyyppinen älypuhelimen kenno ja 2,3 kertaa suurempi kuin APS-C-kenno. Koska kenno kerää paljon enemmän valoa, se antaa lisää luovia mahdollisuuksia laajan dynaamisen alueen, vähäisemmän kohinan ja korkeamman resoluution ansiosta. Syvä bokeh on mahdollinen, kun kuvataan pienellä syväterävyydellä ja kirkkaalla (leveä aukko) täyden kennokoon objektiivilla.

Esimerkkikuva

Kuvaa todenmukaisia kuvia

Taustavalaistu Exmor R™ CMOS -kenno ja BIONZ X™ -kuvaprosessori ovat täydellinen pari. 24,2 megapikselin

täyden koon kennon erikoissuuret pikselit keräävät enemmän valoa 15 askeleen

dynaamista aluetta ja pehmeää sävyasteikkoa varten. Erinomainen tarkkuus ja vähennetty kohina sekä tarkka värintoisto tuottavat kauniit ihonsävyt ja luonnolliset pinnat.

Esimerkkikuva

Upea bokeh täyden koon kennolla

Bokeh on valikoiva tarkennus sumennetulla taustalla. Se tuo kohteen esiin ja antaa muotokuville tai lähikuville uutta syvyyttä. Täyden kennokoon α7C luo bokeh-sumennuksen paremmin kuin pienemmän kennokoon kamera samalla f-luvulla. Kun α7C-kameraan yhdistää jonkin Sonyn yli 50 objektiivista, kamera on ihanteellinen luovaan valokuvaukseen ja videokuvaukseen.

Esimerkkikuva

Upeat kuvat hämärässä valaistuksessa

Suuren pikselimäärän ansiosta kameralla voi ottaa kauniita kuvia hämärässä tai lyhyellä valotusajalla vähäisellä kohinalla myös suurella herkkyydellä. Normaali ISO-herkkyysalue on 100–51 200 (laajennettavissa ISO 50–204 800

). Kohinanvaimennus on erityisen tehokas keskitason herkkyydellä, jolloin myös varjokohtien yksityiskohdat erottuvat hyvin.

Esimerkkikuva

Ilmaise itseäsi E-tyypin objektiiveilla

Yli 50 Sonyn E-tyyppistä objektiivia takaa laajan luovan ilmaisun. Täyden koon kennon avulla saat kaiken irti Sonyn objektiiveista. Kokeile laajakulmaa, teleobjektiivipakkausta ja täyden kennon α7C-kameraa – mahdollisuudet ovat rajattomat.

Tuotekuva

Tekniikka kuviesi takana

BIONZ X -kuvaprosessori edustaa Sonyn asiantuntevaa kuvatekniikkaa. Alkupään suurtiheysintegrointi takaa 16-bittisen kuvankäsittelyn ja 14-bittiset RAW-tiedot

, mikä tuottaa täyteläisemmät ja luonnollisemmat sävyt myös hiljaisessa ja jatkuvassa kuvaustilassa

. Yhdessä Sonyn kennon kanssa se tuottaa erinomaisen värintoiston, kohinanvaimennuksen ja tehokkaan hämäräkuvauksen.

Kuvitus

Kuvaa teräviä kuvia ilman tärinää

5-akselisen kuvanvakautuksen ansiosta voit zoomata, ottaa lähikuvia ja kuvata yönäkymiä selkeästi. Korjaus vastaa 5,0 askelta nopeampaa valotusaikaa

. [1] Vaaka [2] Pysty: pitkä polttoväli, [3] vaaka [4] pysty: sivusuunta / ylös tai alas lähikuvissa ja makrossa, [5] Kallistus: kierto pitkällä valotusajalla

Kuvitus

Kuvaa tarkasti aina ja kaikkialla

Automaattitarkennusta on parannettu α9-kameran ominaisuuksilla (esimerkiksi ainutlaatuinen 4D FOCUS laaja-alaiselle, huippunopealle ja vakaalla seurannalle). Kennossa on 693 vaihetunnistukseen ja 425 kontrastintunnistukseen perustuvaa AF-pistettä, jotka takaavat laajan ja tarkan automaattitarkennuksen ja 93-prosenttisen peiton.

Käyttökuva

Aktiivisten kohteiden jatkuva tarkennus

Kun seuraat nopeasti liikkuvaa kohdetta, kamera voi käyttää sisäistä tekoälyyn pohjautuvaa reaaliaikaista seurantaa

. Tämä algoritmi tunnistaa kohteen värien, kuvioiden (kirkkauden), etäisyyden (syvyyden) ja silmien/kasvojentunnistuksen avulla.

Käyttökuva

Tarkenna silmät upeita kuvia varten

Reaaliaikainen Eye AF -toiminto korostaa Sonyn Speed x AI -tekniikkaa. Kun kuvataan valokuvia ja videoita ja kasvot ovat osittain piilossa (henkilö katsoo alas tai on vastavalossa), tarkennus säilyy kohteen silmissä upeita muotokuvia varten. Toiminto tukee kaikki automaattitarkennustiloja, ja kun [Face/Eye Priority in AF] on käytössä, sen voi aktivoida mukautetulla painikkeella, painamalla sulkimen puoliväliin tai AF-ON-painikkeella.

Käyttökuva

Tarkenna myös eläimen silmät

α7C-kameran nykyaikaiset algoritmit tukevat reaaliaikaista Eye AF -toimintoa eläinten silmille valokuvissa. Tarkenna silmiin kuonon tai viiksien sijasta, niin saat upeita kuvia eläimistä – niin lemmikeistä kuin villieläimistäkin. Seuranta jatkuu, vaikka kohde olisi osittain peitossa tai jos kamerasi suuntaa muuttuu

.

Tuotekuva

Aktivoi reaaliaikainen seuranta milloin tahansa AF-ON-painikkeella

Kun tarkennustilana on AF-S, AF-A, AF-C tai DMF, reaaliaikaisen seurannan voi nyt aktivoida AF-ON-painikkeella. Tämä on kätevä tapa näppäillä kuvia liikkuvista kohteista, vaikka tarkennustilana olisi AF-S. Reaaliaikaisen seurannan aktivointi helposti peukalolla automaattitarkennustilassa laajentaa kuvausmahdollisuuksia.

Käyttökuva

Intuitiivinen kosketusohjaus ja näyttö

Kun käytät reaaliaikaista seurantaa tai vastaavaa, voit aktivoida automaattitarkennuksen valo- ja videokuvauksessa koskettamalla LCD-näyttöä. Kun kosketat LCD-näyttöä tiettyjen asetusten aikana, voit käyttää intuitiivista automaattitarkennusta. Kun automaattitarkennus ei ole valittuna, voit tarkistaa tarkennuksen nopeasti LCD-näytöstä. DMF:ssä tai manuaalisessa tarkennuksessa esiin tulee ääriviivatoiminto, joka näyttää korostettuna terävimmän tarkennuksen tarkennuspisteen säätämistä varten. Käytettävissä on neljä korostusväriä. Tämä on erityisen hyödyllistä kuvattaessa makro-objektiivilla.

Käyttökuva

Ota upeita kuvia liikkuvista kohteista

α7C-kameralla voi kuvata jatkuvasti jopa 10 kuvaa/s

käyttämällä AF/AE-seurantaa ja jopa 8 kuvaa/s Live View -tilassa. Näin voit kuvata tarkasti liikkuvaa kohdetta. Kun valittuna on hiljainen kuvaus ja nopeus on enintään 10 kuvaa/s

, voit kuvata hiljaisissa ympäristöissä tai kuvata aktiivisia vauvoja tai lemmikkejä sulkimen äänen häiritsemättä.

Kuva tuotteesta Täyden kennokoon α7C-kompaktikamera

Automaattitarkennus, joka toimii hämärässä

Kehittyneet algoritmit takaavat loistavan automaattitarkennuksen ja etäisyyden mittauksen jopa EV-4-valotusarvoilla

AF-S-tilassa. Näin voit kuvata erinomaisella automaattitarkennuksella myös hämärässä.

Kuvitus

Vie 4K-videot korkeammalle tasolle

Kuvaa videoita täyden koon kennolla ja nauti syväterävyyden säädöstä, kauniista bokeh-sumennuksesta ja selkeistä hämäristä kohtauksista. α7C-kameralla voi kuvata 4K-videoita (QFHD: 840 × 2 160) täydellä pikselilukemalla ja 6K-näytteenotolla. Kuvissa on upeat yksityiskohdat mutta vain vähän moiré-ilmiötä ja rosoisuutta

.

Käyttökuva

Videoprofiilit lisäävät luovuutta

S-Log3-gammaprofiilien avulla voit tallentaa jopa 14 askeleen dynaamisen alueen

ja käyttää tarkkoja yksityiskohtia sekä varjossa että korostettuna jälkituotannossa. LHLG (Hybrid Log-Gamma)

-tila tukee suoraa HDR-videoiden toistoa ja työnkulkua. Lisäksi α7C-kamerassa on useita kuvaprofiiliasetuksia, jotka laajentavat videokuvauksen mahdollisuuksia.

Esimerkkikuva

Nopeutus- ja hidastustoiminto kamerassa

On helppo luoda videoita kamerassa kuvaustaajuudella 1–120/100 kuvaa/s ja jopa 60-kertaisella nopeutuksella ja 5-kertaisella hidastuksella täydellä teräväpiirtotarkkuudella

. Tee arjesta taidetta lisäämällä dramaattisuutta ja jännitystä videoihisi.

Tuotekuva

Suunniteltu videokuvaukseen

MOVIE-painike on siirretty yläpaneelin, jotta käyttö on helppoa kuvattaessa eri kulmista, kuten vyötärön tasolta tai selfie- ja videoblogikuvauksessa. Lisäksi α7C koodaa pystysuunnan metatiedoiksi, joten kun video ladataan älypuhelimella someen, se näkyy pystysuuntaisena, eikä sitä tarvitse muokata tietokoneella.

Tuotekuva

Selkeä digitaalinen äänen tallennus

α7C tukee digitaalista ääniliitäntää kameran monikäyttöisen lisävarustesovittimen kautta. Digitaalinen mikrofoni, kuten ECM-B1M Shotgun Microphone tai XLR-K3M XLR Adaptor, tuottavat selkeän digitaalisen äänen videoille parantaen äänen ja kuvan yhteensopivuutta. Lisävarustesovittimen kanssa ei tarvita kaapeleita eikä akkuja, joten videota voi kuvata vapaasti.

Käyttökuva

Enemmän luovuutta videoihin

Ulkoisen mikrofonin ja kuulokkeiden liitännät tuovat joustavuutta videokuvaukseen. Liitännät tukevat korkealaatuisia kuulokkeita tarkkaa äänentarkkailua varten. Äänilähdön asetuksena voi olla Live optimaalista tarkkailua varten tai Lip Sync videon ja äänen synkronointia varten. Voit liittää mikrofonituloon erilaisia mikrofoneja käyttöympäristön mukaan.

Käyttökuva

Videoblogit kaapelittomalla kuvauskädensijalla

Kompakti ja kevyt α7C sopii hyvin korkealaatuiseen matkakuvaukseen ja videoblogeihin. Helppo yhden käden kuvaus GP-VPT2BT-kädensijalla langattoman Bluetooth®-yhteyden kautta tuo tärkeimmät toiminnot, kuten zoomauksen, tallennuksen ja sulkimen säädöt, käden ulottuville. Kädensijaa voi käyttää myös minikolmijalkana. Yhdessä ECM-B1M-mikrofonin kanssa voit kuvata videoblogeja helposti ilman kaapeleita.

Tuotekuva

Ulkoisen salaman ohjaus kamerasta

Useimpia asetuksia, kuten liitetyn salaman valontuottoa tai langatonta radio-ohjainta (molemmat myydään erikseen), voi ohjata kameran valikosta muutosten näkyessä salaman näytössä. Kun yhteensopivaa salamayksikköä käytetään, kameran kasvontunnistustoimintoon linkitetty uusi automaattinen valkotasapaino tuottaa luonnolliset ihonsävyt analysoimalla salaman ja ympäristön kasvoille antamaa valoa.

Käyttökuva

Jaa kuvasi maailman kanssa Wi-Fi®-yhteydellä

Wi-Fi® (2,4 GHz tai 5 GHz) mahdollistaa langattoman etäkuvauksen Imaging Edge™ Desktop- ja Imaging Edge Mobile™ -sovelluksilla. Kuvaa luovista kulmista, esikatsele, säädä ja siirrä kuvia tietokoneeseen tai mobiililaitteille etäselfieitä varten. Kuvaamisen jälkeen voit tallentaa kuvat tai jakaa niitä liittämällä kameran älypuhelimeen tai tablettiin

. Voit myös käyttää valokuvien FTP-siirtoa kuvauksen aikana.

Käyttökuva

Kirkas ja helppokäyttöinen LCD-näyttö

Sivulle avautuva kääntyvä LCD-näyttö on helppokäyttöinen. Se kääntyy 176 astetta vaakasuunnassa ja 270 astetta pystysuunnassa. Iso kosketusnäyttö, jossa on noin 921 000 pistettä

, näkyy tarkasti myös ulkona. Voit sommitella kuvat tai selfiet mistä tahansa asennosta tai kulmasta niin valokuvia kuin videoitakin varten. Touch Tracking, Touch Focus ja Touch Shutter tuettu.

Kuvitus

Etsin valokuvaajille

Voit ottaa selkeitä kuvia kaikkialla, koska etsin on tehokas rungon kompaktista koosta huolimatta. 2,35 miljoonan pisteen elektroninen

XGA OLED Tru-Finder™ -etsin tuottaa korkean kontrastin ja todenmukaiset sävyt sekä kohteen tarkat yksityiskohdat. Kädensija on suunniteltu niin, että kamera on yhtä aikaa kompakti ja erittäin kätevä.

Kuvitus

Pieni ja kevyt, mutta luja ja luotettava

Ylä-, etu- ja takasuojukset on valmistettu lujasta magnesiumseoksesta. α7C-kameran osat ja sisäiset rakenteet on optimoitu pientä kokoa ja kevyttä painoa varten. Kuoren muotoilu

jäljittelee lentokoneen rakennetta, jolloin runko on yhtä aikaa luja ja kevyt. Lisäksi muotoilu on erittäin ergonominen ja säänkestävä, koska se on suojattu pölyltä ja kosteudelta

. Sen ansiosta voit kuvata miellyttävästi ja luotettavasti monenlaisissa olosuhteissa.

Tuotekuva

Enemmän kuvia ja pidempi kuvausaika

Kompaktista rungosta huolimatta tehokas NP-FZ100-akku mahdollistaa alan johtavan kuvamäärän

740 kuvaa täydellä latauksella käytettäessä LCD-näyttöä tai 680 kuvaa käytettäessä etsintä. Se mahdollistaa myös jopa 215 minuuttia

tauotonta videotallennusta käytettäessä LCD-näyttöä. Lisäksi USB Type-C® -liitin mahdollistaa lataamisen verkkolaitteesta tai varavirtalähteestä kuvauksen aikana rajatonta kuvausta varten.

Käyttökuva

Imaging Edge

Imaging Edge Desktop -sovellukset nostavat valokuvauksen uudelle tasolle. ”Remote”-toiminnolla ohjaat kuvausta tietokoneella reaaliajassa, ”Viewer”

-toiminnolla katselet, arvioit ja valitset kuvia nopeasti kuvakokoelmista ja ”Edit”-toiminnolla tuotat RAW-tiedoista laadukkaita kuvia. Saat Sonyn RAW-tiedostoista parhaan laadun ja hallitset tuotantoa tehokkaammin.

Kuvitus

Imaging Edge Mobile ja videonmuokkauslisäosa

Sisäisen Wi-Fi®-yhteyden ja mobiililaitteen Imaging Edge Mobile -sovelluksen avulla voit ohjata kameran suljinta ja videontallennusta etänä. Voit myös lähettää kuvia ja 4K-videoita langattomasti laitteeseen helppoa jakamista varten. Ja kun käytät videonmuokkauslisäosaa α7C-kamerassa, käsin kuvatut videot vakautetaan automaattisesti gimbaalityyppisesti

älypuhelimessa.

Käyttökuva

Capture One (for Sony)

Capture One Express (for Sony)

on maksuton palkittu kuvankäsittelyohjelmisto, jossa voi käsitellä RAW-kuvia, hallita kuvatiedostoja ja käyttää tehokkaita muokkaustyökaluja. Capture One Pro (for Sony) sisältää vielä enemmän työkaluja ja edistyneitä kuvausominaisuuksia.

Tekniset tiedot

https://www.sony.fi/electronics/jarjestelmakamerat/ilce-7c/specifications#specifications

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SONY A7C Mk II + FE 28-60MM F4-5.6”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *