Sony A6700 + E 18-135mm F3.5-5.6 OSS

Tuotetunnus (SKU): ILCE6700MB.CEC Kategoriat , ,

2 195,00 

Toimitus 7-9 päivää

Sony 3 vuoden takuubanneri

Sony A6700 + E 18-135mm F3.5-5.6 OSS

α6700 yhdistää tekoälyteknologian ja Sonyn erinomaisen α-sarjan kuvanlaadun kompaktissa APS-C-kamerarungossa. Kevyt α6700 tarjoaa parannetun kohteen tunnistuksen, tekniikan stillkuvien ja elokuvien kuvaamiseen sekä E-mount-objektiivien yhteensopivuuden, ja se on suunniteltu luoviin seikkailuihin milloin ja missä tahansa.
 • Tekoälyn prosessointiyksikkö
  α6700:n AF-järjestelmä tarjoaa dramaattisesti parannetun kokonaissuorituskyvyn, joka perustuu kohteen tunnistussuorituskyvyn merkittäviin parannuksiin. Syväoppimisteknologia tukee tehokasta reaaliaikaista tunnistavaa AF:ää ja luotettavampaa reaaliaikaista seurantaa useammissa eri kohteissa.
 • Kuvanlaadun uusi taso
  Edistyksellinen Exmor R CMOS -kuvakenno, jossa on 26,0 tehollista megapikseliä, on täynnä Sonyn kuvakennotekniikoita, jotka tarjoavat poikkeuksellisen herkkyyden, tarkkuuden ja dynaamisen alueen. Tämä yhdistettynä tehokkaaseen BIONZ XR -kuvankäsittelymoottoriin tuottaa luonnollisia värisävyjä ja realistisia värejä. Kamera mahdollistaa herkkyysasetukset ISO 100:sta ISO 32000:een sekä stillkuville että elokuville, mikä tarjoaa entistäkin enemmän joustavuutta kuvaamiseen monenlaisissa ympäristöissä, myös sisätiloissa ja hämärässä.
 • Optinen 5-akselinen kuvanvakain
  Kuvaa käsivaralta tai heikossa valaistuksessa luottavaisin mielin. Rungon sisäinen 5-akselinen optinen kuvanvakainjärjestelmä tunnistaa ja kompensoi erityyppiset kameran tärähdykset. Tarkkuushyrräkuvausanturit tarjoavat kuvanvakautuksen, joka vastaa suljinnopeuden 5 askeleen lisäystä – ihanteellinen hitaalla suljinajalla kuvattaessa, esimerkiksi sisätiloissa tai yökuvauksissa. Päivitetty algoritmi havaitsee pikselitason kameran tärähtelyn, minkä ansiosta vakautus on tehokkaampi kuin aiemmissa malleissa.
 • Luova ilme
  Creative look tarjoaa enemmän luovaa joustavuutta ja lisää yksinkertaisuutta. Se tarjoaa 10 esiasetusta, joita voi käyttää sellaisenaan tai säätää kohteen tai kohtauksen mukaan, kuvasitpa sitten stillkuvia, elokuvia tai suoratoistoa. Voit helposti säätää tunnelman ennen kuvausta, jotta kuvasi ovat heti valmiita jaettavaksi.
 • 10-bittinen HEIF-kuvaformaatti still-kuvien tasaista porrastusta varten
  Ensimmäistä kertaa APS-C-kamerassa α6700 sisältää HEIF-formaatin (High Efficiency Image File), jossa on sulavat 10-bittiset gradukset, jotka antavat realistisemman kuvan taivaan ja muotokuvan ihonsävyistä ilman kaistoja. HEIF-muodossa käytetään myös kehittynyttä pakkaustekniikkaa, joka säilyttää kuvanlaadun ja pienentää samalla tiedostokokoa merkittävästi ja säästää tallennustilaa.
 • Reaaliaikainen tunnistus AF ihmiselle
  α6700 käyttää kohteen muototietoja liikkeen tunnistamiseen, jolloin saavutetaan huomattavasti parannettu ihmissilmätunnistus. Se käyttää myös opittuja ihmisen muotoja ja asentoja tunnistamaan tarkasti vartalon ja pään asennot, mikä mahdollistaa kohteen lukitsemisen ja seuraamisen kamerasta poispäin kääntyneeseen kohteeseen tai kohteeseen, jonka kasvot ovat aurinkolasien tai kypärän peittämät.
 • Reaaliaikainen AF-tunnistus laajemmalle kohderyhmälle
  Ihmisten ja eläinten lisäksi α6700 tunnistaa nyt myös lintuja, hyönteisiä, autoja, junia ja lentokoneita, mikä tarjoaa entistäkin suurempaa joustavuutta ja luotettavuutta sekä stillkuvia että elokuvia kuvattaessa. Päät ja vartalot tunnistetaan silmien lisäksi (reaaliaikainen silmä-AF) ihmis- ja eläinasetuksissa, ja nyt myös lintuasetuksessa, jolloin eläinten tunnistusteho on yli 40 % parempi kuin α6600:ssa.
 • Nopeampi ja tarkempi AF-järjestelmä
  BIONZ XR -moottorin valtavan prosessointitehon ja päivitettyjen algoritmien ansiosta AF-suorituskyky paranee huomattavasti: jopa 759 vaiheentunnistuspistettä kattaa noin 93 % kuva-alasta stillkuvia kuvattaessa. Syväoppimisteknologia tukee tehokasta reaaliaikaista tunnistavaa AF:ää sekä luotettavampaa reaaliaikaista seurantaa, jota puolestaan tukee suurempi Fast Hybrid AF -suorituskyky laajemmalla alueella.
 • Kuvaa yli 1000 kuvaa suurella nopeudella
  α6700:n tehokas BIONZ XR -prosessointimoottori yhdistettynä suureen puskurimuistiin lisää kirjoitusnopeutta muistikortille, joten kamera voi kuvata yli 1000 JPEG-kuvaa, jopa 59 pakattua RAW-kuvaa tai jopa 23 häviöttömästi pakattua RAW-kuvaa jatkuvina nopeina sarjoina. Kameralla voi myös kuvata äänettömästi ja jatkuvasti kameran äänettömällä ja tärinättömällä elektronisella suljinlaitteella jopa 11 kuvan sekuntinopeudella täydellä resoluutiolla ja AF/AE-seurannalla.
 • Tarkka AF matalassa EV -3,0 -valossa
  AF-algoritmit saavuttavat korkean AF-tarkkuuden jopa niinkin alhaisessa valossa kuin EV -3,0 AF-S-tilassa (ISO 100 -ekvivalentti, F2,0-objektiivi). Tarkennuksen prioriteettitila tarjoaa myös luotettavamman AF:n hämärässä tai pienempiä aukkoja käytettäessä.
 • Tarkennussarjatoiminto parhaan kuvan ottamiseksi
  α6700 voi automaattisesti kuvata jopa 299 kuvaa, joissa tarkennuspisteet on siirretty peräkkäin mukautettujen aikavälien ja määrittämäsi järjestyksen mukaan. Valitse täydellinen otos tai käsittele useita otoksia jälkikäteen saadaksesi aikaan luovia komposiitteja, joissa on uskomaton tarkennussyvyys.
 • Erinomainen 4K-elokuvien tallennus
  α6700 tallentaa 4K (QFHD: 3840 x 2160) -videokuvaa jopa 60p (50p) -nopeudella käyttämällä Sonyn omaa 6K-ylimallinnustekniikkaa. Pakkaamalla tämän laajennetun yksityiskohdan ulostuloon se saavuttaa 4K-videolaadun, jossa on erinomainen tarkkuus, jopa suuremmilla kuvataajuuksilla. Kamera tukee myös korkealaatuisia XAVC S-I (All-Intra) ja XAVC HS -formaatteja 10-bittisellä 4:2:2-värinäytteenotolla.
 • Ilmeikäs S-sävy
  α6700 sisältää saman väritieteen kuin arvostetut CineAlta- ja Cinema Line -mallit, ja se sisältää esiasetuksena Sonyn S-Cinetone-kuvaprofiilin, joka tuottaa kuvia, joissa on uskollisempi värintoisto ja luonnolliset ihonsävyt.
 • S-Log3-gammakäyrä, jossa on yli 14 stopin leveyspiiri
  S-Log3-gammakäyrä, jossa on 14+ stopin leveysaste (45). S-Log3-gammakäyrä korostaa sävyeroja varjoista keskiharmaaseen (18 % harmaata), jolloin saavutetaan jopa 14+ stopin leveysaste luovien värisävyjen luokittelumahdollisuuksien saavuttamiseksi.
 • Älykkäämpi reaaliaikainen seuranta
  Päivitetty ja luotettavampi tekoälyyn perustuva reaaliaikainen seuranta tekee kuvaamisesta yksinkertaisempaa useammissa eri tilanteissa, jolloin voit keskittyä vapaammin kehystämiseen ja sommitteluun. α6700 pystyy jopa seuraamaan kypäräpäisiä ihmisiä tai eläimiä, jotka katsovat kamerasta poispäin.
 • Korkean kuvanopeuden 4K 120p -tallennus
  Korkean kuvataajuuden tallennus jopa 120p:llä 4K QFHD (3840 x 2160) -tulostusta varten mahdollistaa korkearesoluutioisten elokuvien kuvaamisen kamerassa. Tämä laajentaa luovia mahdollisuuksia jälkituotannossa, kun kohteen liikettä voidaan korostaa tai muuttaa sulavaksi hidastetuksi liikkeeksi. S&Q-tila mahdollistaa myös hitaiden tai nopeiden liikesarjojen tallentamisen kamerassa alusta alkaen.
 • Aktiivinen tila parantaa elokuvien kuvanvakautusta
  Active Mode tarjoaa tehokkaan kuvanvakaimen käsivaralta tapahtuvaan elokuvakuvaukseen. α6700 pystyy havaitsemaan tarkasti kameran tärinän, joka sitten kompensoidaan tarkasti optisesti, mikä tarjoaa erittäin tehokkaan vakautuksen liikkuvuudesta tinkimättä, jopa 4K-kuvia kuvattaessa.
 • Tekoälyyn perustuva automaattinen kehystys elokuvia varten
  Tekoälyyn perustuvan kohteen tunnistustekniikan avulla Auto Framing -toiminto rajaa kuvan automaattisesti niin, että kohde pysyy näkyvällä paikalla elokuvia kuvattaessa. Vaikka kamera olisi kiinnitetty miehittämättömälle jalustalle, kehystystä säädetään jatkuvasti, jotta tallennettu materiaali näyttää siltä kuin kokenut kameran käyttäjä olisi seurannut kohdetta.
 • Hengityksen kompensointi tasaista kuvakulmaa varten
  Kun elokuvia kuvataan yhteensopivilla objektiiveilla, hengityskompensointi käyttää Clear Image Zoom -tekniikkaa yhtenäisen kuvakulman ylläpitämiseen ja vaimentaa muutokset, joita voi tapahtua tarkennusasennon siirtymisen vuoksi. Hengitysmetatietoja voidaan käyttää myös jälkituotannossa.
Tuotenimike: SONY A6700 APS-C Camera with 18-135mm Lens
Kuvaus: Sony α6700 ILCE-6700M – Digitaalinen kamera – peilitön – 26 MP – APS-C – 4K / 119.88 fps – 7.5x optinen zoomi E 18-135mm OSS objektiivi – Wi-Fi, Bluetooth
EAN-koodi: 4548736146785
Valmistajan takuu: 24 kuukauden vienti takuu
 Yleistä
Tuotteen tyyppi: Digitaalinen kamera – 4K – peilitön järjestelmä
Mukana tuleva linssi: E 18-135mm OSS objektiivi
Anturin resoluutio: 26 megapikseliä
Optisen anturin tyyppi: Exmor R CMOS
Pikselien kokonaismäärä: 27 000 000 pikseliä
Anturin varsinainen erotuskyky: 26,000,000 pixels
Optisen anturin koko: APS-C (23.5 x 15.6 mm)
Kuvakentän leikkausmuoto: 1.5
Kuvasuhde (enimmäistarkkuus): 119.88 fps
ISO (Max): 102400
Luonnollinen ISO: 100-32000
Laajennettu ISO-herkkyysalue (maks.): 102400
Laajennettu ISO-herkkyysalue (min.): 50
Pölynpoisto anturi: Kyllä
Anturin ominaisuudet: Pölyä hylkivä pinnoite
Optinen zoomaus: 7.5x
Digitaalizoomaus: 2x
Kuvaprosessori: BIONZ XR
Kuvanvakain: Optinen (5-akselinen kuvasensorin vaihtomekanismi)
Kiinteä optinen kuvanvakain: Kyllä
Kasvojen tunnistus-toiminto: Kyllä
Automaattitarkennus: TTL-kontrastin- ja vaiheentunnistus
Automaattitarkennuspisteiden (alueiden) määrä: 759
AE/AF-säätö: Kosketus-AF, Eläinten tunnistus (Animal detection) AF, AF Track Sens, AF Subject Shift Sensivity, AF Transition Speed, AF Area Regist, AF Assist, Focus Map, Circle of Focus Point, Switch V/H AF Area, Bird detection AF, Human detection AF, Insect detection AF, Car detection AF, Train detection AF, Airplane detection AF
Digital Video -tallennusmuoto: MPEG-4, H.264, XAVC S, XAVC HD, H.265, XAVC HS
Kuvan tallennusformaatti: JPEG, RAW, RAW + JPEG, HEIF, RAW + HEIF
Korkein videoresoluutio: 3840 x 2160
Äänisignaali formaatti: Linear PCM
Automaattitarkennusominaisuudet: Focus Peaking -toiminto
Liitäntä: HDMI, USB 3.2, IEEE 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.2
Liitettävyysominaisuudet: Kauko-ohjaus kannettavien laitteiden kautta
 Valotus & Valkotasapaino
Valoherkkyys: ISO 50, ISO 102400, ISO 100-32000
Haarukointitilat: Tarkennushaarukointi
Erityistehosteet: Soft Skin, luovan ulkoasun esiasetukset
Valkotasapaino: Mukautettu, automaattinen, esiasetukset
Suljintyyppi: Mekaaninen, elektroninen
Enimmäisvalotusaika: 1/8000 s
Vähimmäissuljinaika: 30 s
Valotuksen korjaaminen: ±5 EV:n alue, 1/2 tai 1/3 EV:n välein
Vaakatahdistusnopeus: 1/160 s
Valotusalue: EV -3-20 (ISO 100)
 Linssijärjestelmä
Tyyppi: Zoom-objektiivi – 7.5x zoomi – 18 – 135 mm – f/3.5-5.6 E OSS – zoomaus
Polttovälin pituus vastaa 35 m: 27 – 202.5mm
Polttovälin korjaaminen: Automaattinen, käsikäyttöinen
Minimitarkennusetäisyys: 45 cm
Enimmäiskuvakulma: 76 astetta
Zoomauksen säätäminen: Käsikäyttöinen (renkaalla)
Objektiivin rakenne: 12 ryhmää / 16 osaa
Suodattimen koko: 55 mm
Objektiivin kiinnitystyyppi: Sony E-mount
Ominaisuudet: ED-lasi, asfäärinen objektiivi, lineaarinen AF-moottori
 Lisäominaisuudet
Jatkuvan kuvauksen nopeus: 11 kuvaa sekunnissa
Salamaliitäntä: Salamakenkä
Lisäominaisuudet: Sisäinen kaiutin, sisäänrakennettu LED-valaistus, Objektiivin taittovirheen korjaus (CAC), Time-Lapse -tallennus, Clear Image Zoom, vääristyksen korjaustoiminto, hidasliikkeinen tallennus, automaattinen kehystys, vilkkumaton, S-Log3 gamma-asetukset, 4:2:2 10-bit internal rercording, Lens Shading Correction, Picture Profile Preset, verkkokameratoiminto, tarkennuksen hengityksen kompensointi, USB-suoratoisto, proxy-tallennus, tekoälyavusteinen, nopea liike
 Etsin
Etsimen tyyppi: Elektroninen – OLED
Etsimen värituki: Väri
Etsimen diagonaalinen koko: 0.39″
Etsimen tarkkuus: 2 359 296 pikseliä
Optisen etsimen suurennos: 1.07x
Optisen etsimen dioptrinen korjausasteikko: -4 to +3
 Näyttö
Tyyppi: 3″ LCD-näyttö
Näytön formaatti: 1 036 800 pikseliä
Näytön koko ja muoto: Taittuva (176°) / pyörivä (270°)
Kosketusnäyttö: Kyllä
 Mikrofoni
Mikrofonin toimintamuoto: Stereo
 Yhteydet
Liitintyyppi: USB 3.2 (24-nastainen USB-C)
HDMI-ulostulo (19 pin micro HDMI Type D)
Mikrofoni (miniliitin: stereo, 3,5 mm)
Kaukosäädin
Kuulokkeet (miniliitin: stereo, 3,5 mm)
 Muuta
Sisältyvät lisävarusteet: Okulaarin suojus, pölysuojus, rungon suojus, linssisuojus, olkahihna, salamakengän korkki
 Akku / paristo
Akkutyyppi: Sony NP-FZ100 Litiumioni
Tiedot: Sony NP-FZ100 Litium-ioni toistovarattava akku/paristo – 2280 mAh (sisältyy)
Akun käyttöikätiedot: Valokuvan otto – 550 ottoa (EVF päällä)
Valokuvan otto – 570 ottoa (LCD Monitor on)
Videotallennus – 95 minuuttia (EVF päällä)
Videotallennus – 100 minuuttia (LCD Monitor on)
 Muisti / Tallennuslaitteet
Muistikortin paikka: SD card
Tuetut muistikortit: SD-muistikortti, SDXC-muistikortti, SDHC-muistikortti, SDHC UHS-I -muistikortti, SDXC UHS-I -muistikortti, SDHC UHS-II muistikortti, SDXC UHS-II -muistikortti
Muistikortti sisältyy: Ei
Kuvatallennus: 6192 x 4128
4384 x 2920
3104 x 2064
Videon sieppaus: 3840 x 2160 p – 119,88 fps – 200 Mbps
3840 x 2160 p – 100 fps – 200 Mbps
3840 x 2160 p – 59,94 fps – 150Mbps
3840 x 2160 p – 59,94 fps – 75Mbps
3840 x 2160 p – 59,94 fps – 45Mbps
3840 x 2160 p – 50 fps – 150Mbps
3840 x 2160 p – 50 fps – 75Mbps
3840 x 2160 p – 50 fps – 45Mbps
3840 x 2160 p – 23,98 fps – 100Mbps
3840 x 2160 p – 23,98 fps – 50Mbps
3840 x 2160 p – 23,98 fps – 30Mbps
3840 x 2160 p – 119,88 fps – 280Mbps
3840 x 2160 p – 100 fps – 280Mbps
3840 x 2160 p – 59,94 fps – 200 Mbps
3840 x 2160 p – 59,94 fps – 100Mbps
3840 x 2160 p – 50 fps – 200 Mbps
3840 x 2160 p – 50 fps – 100Mbps
3840 x 2160 p – 23,98 fps – 100Mbps
3840 x 2160 p – 29,97 fps – 100Mbps
3840 x 2160 p – 29,97 fps – 60Mbps
3840 x 2160 p – 25 kuvaa/sek – 100Mbps
3840 x 2160 p – 25 kuvaa/sek – 60Mbps
3840 x 2160 p – 25 kuvaa/sek – 140Mbps
1920 x 1080 p – 119,88 fps – 100Mbps
1920 x 1080 p – 119,88 fps – 60Mbps
1920 x 1080 p – 100 fps – 100Mbps
1920 x 1080 p – 100 fps – 60Mbps
1920 x 1080 p – 59,94 fps – 50Mbps
1920 x 1080 p – 59,94 fps – 25Mbps
1920 x 1080 p – 50 fps – 50Mbps
1920 x 1080 p – 50 fps – 25Mbps
1920 x 1080 p – 29,97 fps – 50Mbps
1920 x 1080 p – 29,97 fps – 16Mbps
1920 x 1080 p – 25 kuvaa/sek – 50Mbps
1920 x 1080 p – 25 kuvaa/sek – 16Mbps
1920 x 1080 p – 23,98 fps – 50Mbps
3840 x 2160 p – 59,94 fps – 600Mbps
3840 x 2160 p – 59,94 fps – 222Mbps
3840 x 2160 p – 50 fps – 500Mbps
3840 x 2160 p – 50 fps – 185Mbps
3840 x 2160 p – 29,97 fps – 300Mbps
3840 x 2160 p – 29,97 fps – 111Mbps
3840 x 2160 p – 25 kuvaa/sek – 250Mbps
3840 x 2160 p – 25 kuvaa/sek – 93Mbps
3840 x 2160 p – 23,98 fps – 240Mbps
3840 x 2160 p – 23,98 fps – 89Mbps
 Mitat & paino
Leveys: 12.2 cm
Syvyys: 7.51 cm
Korkeus: 6.9 cm
Paino: 410 g
Painotiedot: Vain kameran runko: 410 g
Kamera akulla ja muistikortilla: 493 g
 Ympäristötiedot
Vähimmäiskäyttölämpötila: 0 °C
Enimmäiskäyttölämpötila: 40 °C

Lisätiedot

Valmistaja

Ominaisuudet

Huippulaadukas automaattitarkennus takaa upeat kuvat
Sonyn innovatiivisten tekniikoiden ja nopean ja tarkan automaattitarkennuksen ansiosta ikuistat ohikiitävät hetket upean yksityiskohtaisesti. Vaiheentunnistukseen perustuvan automaattitarkennuksen 425 tarkennuspistettä ja kontrastintunnistukseen perustuva automaattitarkennustarkennus tuottavat 0,02 sekunnin13 nopeuden, ja tiheä automaattitarkennuksen seurantatekniikka seuraa arvaamattomastikin liikkuvia kohteita. [1] Vaiheentunnistukseen perustuvan automaattitarkennuksen alue (425 pistettä) [2] kontrastintunnistukseen perustuvan automaattitarkennuksen alue (425 pistettä)Reaaliaikainen seuranta pitää kohteet tarkennettuina
Kun seuraat nopeasti liikkuvaa kohdetta, kameran liikeseuranta käyttää entistä parempaa kohteen tunnistusalgoritmia (AI)14. Algoritmi tunnistaa kohteen värien, kuvioiden (kirkkauden), etäisyyden (syvyyden) ja silmien/kasvojen tunnistuksen avulla ja pitää sen tarkennettuna. (1) Kasvot [AI]  (2) Silmät [AI]  (3) Väri  (4) Kuvio  (5) Etäisyys  (6) Kohteen tunnistusalgoritmiParannettu reaaliaikainen Eye AF -toiminto tukee muotokuvausta
Reaaliaikainen Eye AF -toiminto etsii kohteesi silmät ja tarkentaa kuvan niihin automaattisesti, kun painat laukaisinta puoliväliin. Voit halutessasi myös tarkentaa joko kohteesi vasempaan tai oikeaan silmään. Kun AF-C-toiminto on valittuna, se pitää tarkennuksen vakaana silloinkin, kun osa kasvoista on peitossa, kasvojen tausta on valaistu tai kohde katsoo alaspäin.Reaaliaikainen eläinten Eye AF
Reaaliaikaisen Eye AF -toiminnon tekniikka tukee sekä eläinten15 että ihmisten kuvaamista. Kun toiminto on aktivoitu, se mahdollistaa eläinten silmien nopean automaattisen tunnistuksen ja seuraamisen tarkkuudella, joka olisi muutoin vaikea saavuttaa – näin voit ikuistaa kauniita kuvia lemmikeistä ja villieläimistä.Nopea jatkuva kuvaus ja AF/AE-seuranta
Ikuista nopeat tilanteet jatkuvalla kuvauksella – jopa 11 kuvaa sekunnissa16. Kamera ottaa jopa 8 kuvaa sekunnissa16 silloinkin, kun käytät hiljaista suljinta17 tai Live-View-tilaa. Näytön viive on minimoitu, ja kameralla voi kuvata sarjassa jopa 116 JPEG-kuvaa (vakio)18. Toistotilassa käytettävissä on myös ryhmänäyttö.Tarkka automaattitarkennus heikossa valaistuksessa
Huipputarkka automaattitarkennus onnistuu kameran edistyksellisen AF-algoritmin ansiosta heikossakin valaistuksessa. Herkkä automaattitarkennus takaa luotettavan kuvanlaadun AF-S-tilassa aina valotusarvoon EV -219 asti.Tarkennuksen hienosäätö suurennustoiminnolla sekä manuaali- että automaattitarkennustilassa
Kun tarvitaan erityisen tarkkaa tarkennusta esimerkiksi makrokuvauksessa, voit näyttää suurennetun kuvan alueesta, jossa tarkennettava kohde on, ja tarkentaa sitten tiettyyn tarkennuspisteeseen kosketusnäytössä tai tarkennuspisteen valitsimella.Helppo manuaalinen tarkennus ja selkeä ääriviivatoiminto
Kameran ääriviivatoiminto korostaa koko kuva-alueen selvimmin terävöityneen osan, kun käytössä on manuaalinen tarkennus. Näytön ääriviivaväreihin on nyt lisätty sininen punaisen, keltaisen ja valkoisen lisäksi. Näin tarkennuksen ääriviiva-alueet näkyvät entistä selvemmin, kun kuvan tarkennusta hienosäädetään esimerkiksi makro- tai muotokuvausta varten.Sisäänrakennettu 5-akselinen optinen kuvanvakautus
Täyden kennokoon kameroistamme tuttu sisäinen 5-akselinen optinen kuvanvakautusmekanismi toimii tässä mallissa APS-C-kennon vakainyksikkönä. Järjestelmä korjaa kameran tärinää viidessä suunnassa – vaaka- ja pystysuuntaista, horisontaali- ja vertikaaliakselin siirtymän aiheuttamaa sekä rullaavaa tärinää – joten saat vakaampia valokuvia ja videoita myös käsivaralta kuvatessasi. Erittäin tarkka gyroanturi vakauttaa kuvaa yhtä paljon kuin viisi vaihetta20 nopeampi valotusaika. Ominaisuus mahdollistaa esimerkiksi zoomauksen kaukana oleviin kohteisiin, yksityiskohtaisten lähikuvien tallentamisen ja yökuvauksen ilman, että kameran tärinä aiheuttaa liikaa epätarkkuutta.Innovatiivinen kuvankäsittelyjärjestelmä
Kameran APS-C-kokoinen 24,2 megapikselin21 Exmor™ CMOS -kenno tuottaa laajan herkkyysalueen ja laadukkaan kohinattoman kuvan. Yhdessä uusimman sukupolven BIONZ X™ -kuvaprosessorin kanssa se tuottaa kauniit, selkeät ja yksityiskohtaiset teräväpiirtokuvat.Upea kuvanlaatu, ei kohinaa ja laaja ISO-herkkyysalue
Vakiotasoinen ISO-herkkyysalue ulottuu arvoon ISO 100–32 000 asti (laajennettavissa arvoon ISO 50–102 400 valokuvissa). Kuvausalgoritmeihin, yksityiskohtien toistotekniikkaan sekä aluekohtaiseen kohinanpoistoon on tehty parannuksia. Tuloksena ovat entistä todenmukaisemmat kuvat, entistä selkeämmät varjokohtien yksityiskohdat ja entistä elävämmät värit ja esimerkiksi ihon ja erilaisten kasvien värisävyt.14-bittinen RAW-kuva ja täyteläiset sävyt
Tehokas suurtiheysintegrointi ja BIONZ X -kuvaprosessori tuottavat 14-bittisiä RAW-kuvia. Kuvien sävyt ovat tasaisia ja luonnollisia, koska käsittely tapahtuu 16-bittisesti. Tämän ansiosta lopulliseen 14-bittiseen RAW-kuvaan ei pääse sirottelu- tai käsittelyvirheitä. [1] Kuvatunnistin [2] Alkupään suurtiheysintegrointi [a] 16-bittinen kuvankäsittely4K-videotallennus suuren bittinopeuden XAVC S -muodossa
4K-videotallennus Super 35 mm -muodossa, jossa kaikkien pikselien tieto luetaan ilman niiden pakkaamista, mahdollistaa noin 2,4-kertaisen23 määrän tietoa 4K-laatuvaatimuksiin nähden (QFHD: 3 840 x 2 160). Skaalaamalla alaspäin 6K:ta vastaavasta tarkkuudesta voit tallentaa entistä realistisempia ja syvempiä videoita. XAVC S22 -videokoodekin suuri bittinopeus (4K 30p/24p -tallennuksessa jopa 100 Mb/s) takaa ammattitason kuvanlaadun kuluttajaystävällisessä muodossa.Tarkka automaattitarkennus ja reaaliaikainen Eye AF -toiminto – kuvaa parempia videoita
Nopea hybridiautomaattitarkennus tarkentaa nopeasti ja tarkasti ja seuraa kohdetta. Näin se tuottaa 4K-videoihin laadukkaan automaattitarkennuksen. Automaattitarkennuksen herkkyyttä voi säätää kuvauskohteelle sopivaksi sen mukaan, halutaanko tarkennus pitää vakaana vai onko kuvaa tarkennettava uudelleen kuvauksen aikana. Touch Tracking -toiminnolla voit aloittaa liikkuvan kohteen seurannan helposti koskettamalla LCD-näyttöä. Reaaliaikainen Eye AF -toiminto on nyt käytettävissä myös videokuvauksessa.S-Gamut-/S-Log-kuvaus
S-Log-kuvauksella24 voit luoda vaikuttavia videoita joustavasti määrittämällä värit jälkeenpäin. S-Log3- ja S-Log2-gammakäyrien laaja dynaaminen alue (jopa 1 300 % suurempi kuin Rec. 709) auttaa vähentämään ylivalottumista ja varjoalueita. S-Log3-gamma-asetuksessa on myös vaikuttava 14 askelen dynaaminen alue.Luovia mahdollisuuksia videokuvaukseen
Voit ottaa intervallikuvia25 määrittämällä aikaväliksi 1–60 sekuntia ja luoda sitten kuvista intervallivideon tietokoneellasi. Voit myös katsella kuvia suoraan kamerassa yksinkertaisella vaihtelevanopeuksisella esikatselutoiminnolla. Voit tallentaa kameralla myös hidastettua (jopa 5x) ja nopeutettua (jopa 60x) videota – jälkikäsittelyä ei tarvita26. Lisäksi voit luoda laadukkaita hidastettuja videoita jälkituotannossa kuvaamalla Full HD -tilassa jopa nopeudella 120 kuvaa/s.Ulkoinen mikrofoni ja äänitulo sekä kuulokeliitäntä
Ulkoisen mikrofonin voi liittää mikrofoniliitäntään. Erikseen myytävän XLR-sovitinsarjan ja XLR-liitäntöjen kautta käytettävissä on myös linjatulo, johon voi liittää laadukkaita mikrofoneja ja tallentaa siten ammattilaistasoista ääntä. Lisäksi käytettävissä on kuulokeliitäntä, joten voit seurata videon ääniraitaa tallennuksen aikana.Tyylikkäät toiminnot tekevät videokuvauksesta helppoa
Ammattilaistasoiseen videokuvaamiseen sopivan α6600-kameran ominaisuuksiin lukeutuvat pakkaamaton HDMI-lähtö, tallennuksen hallinta, aikakoodi (TC/UB), vaihdettavat kuvataajuudet ja välillinen tallennus. Kamerassa on myös useita videotallennuksen tarkkuutta parantavia toimintoja, kuten näyttömerkit ja ruudukot, valotusmittaus sekä ISO-arvojen näyttö ISO Auto -tilassa.Tehokas Z-sarjan akku pitkäkestoiseen kuvaamiseen
α6600 sopii erinomaisesti myös pitkäkestoiseen kuvaamiseen, sillä sen virtalähteenä on useista täyden kennokoon kameroistamme27 tuttu NP-FZ100-akku. Kamera ei silti ole edestä katsottuna juurikaan aiempia 6000-sarjan malleja suurempi. NP-FZ100-akun kokonaiskapasiteetti on noin 2,2-kertainen vakioakkuumme verrattuna. Lisäksi se auttaa tekemään kädensijasta entistä ergonomisemman. Lisävarusteena saatavaan moniakkusovittimeen mahtuu neljä NP-FZ100-akkua, joten voit keskittyä huoletta kuvaamiseen, vaikka sessio kestäisikin kauan.Kestävä laite toimii luotettavasti
Kameran värähtelemätön suljinmekanismi kestää testatusti noin 200 000 laukaisua28. Sen runko, yläkansi, etukansi, sisäkehys ja takakansi on valmistettu kevyestä mutta jämäkästä magnesiumseoksesta. Tärkeimmät painikkeet ja säätimet on suojattu, ja kotelon kaksikerroksinen rakenne pitää pölyn ja kosteuden poissa laitteesta29.Entistä ergonomisempi kädensija
α6600-mallin kädensija on 6,5 mm paksumpi aiempaan malliin verrattuna. Kädensijan kokoa on kasvatettu yhteensä 15 %, minkä ansiosta kameraa on helpompi käsitellä. Paranneltu runkomateriaali takaa entistä vakaamman yleistuntuman. Lisäksi laukaisimen kiinnityskulmaa on muokattu niin, että kuvien ja videoiden ottaminen on entistä helpompaa.Mukautettavat toiminnot helpottavat käyttöä
Aiempaan malliin verrattuna kameraan on lisätty vielä yksi mukautettu painike (C-painike). Mukautettuja painikkeita on nyt yhteensä neljä. Toimintoja 91 kuvaus- tai toistotoiminnon valikoimasta voi nyt määrittää 11 painikkeeseen (aiemmassa mallissa 10 painikkeeseen). Usein käytettyjä toimintoja voi myös määrittää toimintovalitsimeen ja säätöpyörään omalla säätöpyörällä. Omassa valikossa voi määrittää joustavasti 30 valikkokohdetta, ja ne pysyvät järjestyksessä mukautetussa asetusnäytössä. Pääset lukemaan valikkokohteiden ohjeita yhdellä painalluksella valikkonäytöstä.Muokattava automaattitarkennuksen alueen näyttö ja ISO-näyttöjen rajoitus
Automaattitarkennuksen alueen asetusnäytössä on uusi ominaisuus, joka avulla voit valita näytettäviksi vain eniten käyttämäsi tarkennusaluetyypit. Toisena uutena ominaisuutena ISO-asetusnäytössä näkyvät vain usein käytetyt ISO-alueet. Tämän ansiosta pystyt säätämään asetuksia tehokkaammin kuvatessasi. Näitä ominaisuuksia voi käyttää silloinkin, kun tarkennusalueen vaihtokäsky on liitetty mukautettuun painikkeeseen.Entistä parempi valkotasapainoasetusten hallinta
Etukäteen määritetyn automaattisen valkotasapainon voi nyt lukita tai vapauttaa milloin tahansa. Näin värisävyt ovat entistä tasalaatuisemmat, kun käytetään useita valonlähteitä. Mukautettua valkotasapainoasetusta on nyt yksinkertaistettu, ja keinovalaistuksessa voi nyt valita automaattisen valkotasapainoasetuksen – Atmosphere Priority (Tunnelman ensisijaisuus) tuottaa lämpimän vaikutelman ja White Priority (Valkoisen ensisijaisuus) tuottaa puhtaat valkoisen sävyt.Entistä helpommat luokitukset ja poistosuojaus
Toistotilassa valokuvat voi luokitella tai suojata poistolta. Molempia toimintoja voi käyttää esimääritetyillä mukautettavilla painikkeilla.
Monipuoliset salamatoiminnot
Yhteensopivaa langatonta salamaa käytettäessä voi valita entistä enemmän luovia valaistusvaihtoehtoja takasuojuksen täsmäyksen30 ja hitaan täsmäyksen ansiosta.1:1-kuvasuhde sosiaalisen median kuvia varten
Kuvasuhteiden (leveys:korkeus) 3:2 ja 16:9 lisäksi asetusvalikoimassa on nyt myös sosiaalisessa mediassa yleisesti käytetty 1:1-kuvasuhde. Näin sinun ei enää tarvitse muokata kuviasi manuaalisesti ennen niiden julkaisemista sosiaalisessa mediassa.Kuvan selkeä näyttö OLED-etsimestä
Suurikontrastinen tarkka XGA OLED Tru-Finder™ tuottaa selkeän kuvan, tarkat yksityiskohdat myös tummilla alueilla, tarkat värit ja sulavan liikkeen 60 tai 120 kuvaa sekunnissa. Kuvataajuuden voi valita tilanteen mukaan. Laatuasetukseksi voi sekä etsimessä että LCD-näytössä valita vakiolaadun tai korkean laadun.180 astetta kallistuva LCD-näyttö, jossa monipuoliset kosketustoiminnot
Suuren tarkkuuden 921 000 kuvapisteen 3,0 tuuman LCD-näyttö kallistuu ylöspäin 180 asteen kulmassa ja alaspäin 74 asteen kulmassa, joten selfieiden ja videoblogien rajaus on helppoa. LCD-näytön kosketustoimintoja on helppo käyttää. Kosketuslevytoiminnolla on helppo siirtää tarkennuspistettä, Touch Focus -toiminnolla voi asettaa tarkennuspisteen, Touch Shutter -toiminnolla voi vapauttaa laukaisimen ja Touch Tracking -toiminnolla voi ottaa käyttöön reaaliaikaisen automaattitarkennuksen.One touch -kaukosäädin, One touch- jakaminen, sijaintitietojen linkitys
One touch -kauko-ohjaintoiminto muuttaa mobiililaitteesi etsimeksi ja kauko-ohjaimeksi. One touch -jakaminen mahdollistaa valokuvien ja videoiden siirron mobiililaitteeseen, josta ne voi ladata sosiaaliseen mediaan. Kamera voi käyttää Bluetooth®-yhteyden kautta myös matkapuhelimesi sijaintitietoja, jotta voit lisätä kuviisi kuvauspaikan tunnisteen31. (Nämä mobiililaitteen toiminnot ovat käytettävissä Sonyn Imaging Edge -mobiilisovelluksella32.)

Imaging Edge -työpöytäsovellukset
Imaging Edge™ -työpöytäsovellukset33 nostavat valokuvauksen uudelle tasolle. Remote (Kauko-ohjain) -toiminnolla ohjaat ja seuraat kuvausta tietokoneella reaaliajassa, Viewer (Tarkastelu) -toiminnolla katselet, arvioit ja valitset kuvia nopeasti kuvakokoelmista ja Edit (Muokkaa) -toiminnolla tuotat RAW-tiedoista laadukkaita kuvia. Saat Sonyn RAW-tiedostoista parhaan kuvanlaadun ja hallitset kuvamateriaalia entistä tehokkaammin

 

Tekniset tiedot

Objektiivin yhteensopivuus

Sonyn E-tyypin objektiivit

Objektiivin kiinnitys

E-tyyppi

Kuvasuhde

3:02

Pikselimäärä (teholliset)

Noin 24,2 megapikseliä

Pikselimäärä (yhteensä)

Noin 25,0 megapikseliä

Kennon tyyppi

APS-C-tyypin (23,5 x 15,6 mm) Exmor® CMOS -kenno

Pölynestojärjestelmä

Jännitteeltä suojaava pinnoite optiikan suotimessa ja kennonväristysmekanismi

Tallennusformaatti

JPEG (DCF Ver. 2.0, Exif Ver 2.31, MPF Baseline -yhteensopiva), RAW (Sony ARW 2.3 -muoto)

Kuvan koko (pikseliä), [3:2]

L-koko: 6 000 x 4 000 (24 M), M-koko: 4 240 X 2 832 (12 M), S: 3 008 x 2 000 (6,0 M)

Kuvan koko (pikseliä), [16:9]

L: 6 000 x 3 376 (20 M), M-koko: 4 240 x 2 400 (10 M), S-koko: 3 008 x 1 688 (5,1 M)

KUVAN KOKO (PIKSELIÄ) [1:1]

L: 4 000 x 4 000 (16 M), M: 2 832 x 2 832 (8,0 M), S: 2 000 x 2 000 (4,0 M)

Kuvan koko (pikseliä), [panoraamatila]

Kuvanlaatutilat

RAW, RAW ja JPEG (Extra fine, Fine, Standard), JPEG (Extra fine, Fine, Standard)

Kuvatehoste

8 tyyppiä: Posterisaatio (väri), posterisaatio (mustavalko), pirteät värit, retrokuva, osittainen värisuodin (R, G, B, Y), suuren kontrastin yksiväri, lelukamera (normaali, viileä, lämmin, vihreä, magenta), pehmeä yläsävy, yksityiskohtainen mustavalko

Luova tyyli

Vakio, eloisa, neutraali, selkeä, syvä, valo, muotokuva, maisema, auringonlasku, yönäkymä, syksyn lehdet, mustavalko, seepia, tyylilaatikko (1–6), (kontrasti [-3…+3 vaihetta], kyllästys [-3…+3 vaihetta], terävyys [-3…+3 vaihetta])

Kuvaprofiili

Kyllä, (ei käytössä / PP1–PP10), asetukset: mustan taso, gamma (video, valokuva, Cine1–4, ITU709, ITU709 [800 %], S-Log2, S-Log3, HLG, HLG1-3), mustan gamma, ylivalotuksen esto, väritila, värikylläisyys, värivaihe, värisyvyys, detaljit, kopioi, nollaa

Dynaamisen alueen toiminnot

Ei käytössä, dynaaminen alueoptimointi (automaattinen/taso (1–5)); automaattinen suuri dynaaminen alue (automaattivalotuksen ero; valotuksen eron taso (1–6 EV 1,0 EV:n välein))

Väriavaruus

TRILUMINOS-värien kanssa yhteensopiva sRGB-standardi (sYCC-väriavaruus) ja Adobe® RGB-standardi

14bit RAW

Kyllä

Pakkaamaton RAW

Tallennusformaatti

XAVC S, yhteensopiva AVCHD-muodon version 2.0 kanssa

Videon pakkausmuoto

XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264, AVCHD: MPEG-4 AVC/H.264

Äänen tallennusmuoto

XAVC S: LPCM 2-kanavainen, AVCHD: Dolby® Digital (AC-3) 2-kanavainen, Dolby® Digital Stereo Creator

Väriavaruus

TRILUMINOS-värien kanssa yhteensopiva xvYCC-standardi (x.v.Color HDMI-kaapelilla liitettynä)

Kuvatehoste

Posterisaatio (väri), posterisaatio (mustavalko), pirteät värit, retrokuva, osittainen värisuodin (R, G, B, Y), suuren kontrastin yksiväri, lelukamera (normaali, viileä, lämmin, vihreä, magenta), pehmeä yläsävy

Luova tyyli

Vakio, eloisa, neutraali, selkeä, syvä, valo, muotokuva, maisema, auringonlasku, yönäkymä, syksyn lehdet, mustavalko, seepia, tyylilaatikko (1–6), (kontrasti [-3…+3 vaihetta], kyllästys [-3…+3 vaihetta], terävyys [-3…+3 vaihetta])

Kuvaprofiili

Kyllä, (ei käytössä / PP1–PP10), asetukset: mustan taso, gamma (video, valokuva, Cine1–4, ITU709, ITU709 [800 %], S-Log2, S-Log3, HLG, HLG1-3), mustan gamma, ylivalotuksen esto, väritila, värikylläisyys, värivaihe, värisyvyys, detaljit, kopioi, nollaa

Kuvan koko (pikseliä), NTSC

XAVC S 4K: 3 840 x 2 160 (30p, 100 M), 3 840 x 2 160 (24p, 100 M), 3 840 x 2 160 (30p, 60 M), 3 840 x 2 160 (24p, 60 M), XAVC S HD: 1 920 x 1 080 (120p, 100 M), 1 920 x 1 080 (120p, 60 M), 1 920 x 1 080 (60p, 50 M), 1 920 x 1 080 (30p, 50 M), 1 920 x 1 080 (24p, 50 M), 1 920 x 1 080 (60p, 25 M), 1 920 x 1 080 (30p, 16 M), AVCHD: 1 920 x 1 080 (60i, 24 M, FX), 1 920 x 1 080 (60i, 17 M, FH)

Kuvan koko (pikseliä), PAL

XAVC S 4K: 3 840 x 2 160 (25p, 100 M), 3 840 x 2 160 (25p, 60 M), XAVC S HD: 1 920 x 1 080 (100p, 100 M), 1 920 x 1 080 (100p, 60 M), 1 920 x 1 080 (50p, 50 M), 1 920 x 1 080 (25p, 50 M), 1 920 x 1 080 (50p, 25 M), 1 920 x 1 080 (25p, 16 M) AVCHD: 1 920 x 1 080 (50i, 24 M, FX), 1 920 x 1 080 (50i, 17 M, FH)

HIDASTUS JA NOPEUTUS (KUVAUSNOPEUS)

NTSC-tila: 1, 2, 4, 8, 15, 30, 60 tai 120 kuvaa/s, PAL-tila: 1, 2, 3, 6, 12, 25, 50 tai 100 kuvaa/s

HIDASTUS JA NOPEUTUS (VIDEOKUVAUSNOPEUS JA KUVAKOKO)

NTSC-tila: 1 920 x 1 080 (60p, 30p, 24p), PAL-tila: 1 920 x 1 080 (50p, 25p)

Videotoiminnot

Äänenvoimakkuuden näyttö, tallennettava äänenvoimakkuus, PAL/NTSC-valitsin, välillinen tallentaminen (1 280 x 720 [noin 9 Mb/s]), TC/UB (TC-esiasetus / UB-esiasetus / TC Format / TC Run / TC Make / UB-ajastin), automaattinen hidas suljin, tallennuksen hallinta, pakkaamattoman HDMI-lähdön tiedot (ON/OFF (käytössä / ei käytössä)), gammanäyttötoiminto

HDMI®-lähtö

3 840 x 2 160 (30p), 3 840 x 2 160 (25p), 3 840 x 2 160 (24p), 1 920 x 1 080 (60p), 1 920 x 1 080 (60i), 1 920 x 1 080 (50p), 1 920 x 1 080 (50i), 1 920 x 1 080 (24p), YCbCr 4:2:2 8 bittiä / RGB 8 bittiä

Sijaintitietojen linkitys älypuhelimesta

Kyllä

Media

Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo, Memory Stick Micro (M2), SD-muistikortti, SDHC-muistikortti (UHS-I-yhteensopiva), SDXC-muistikortti (UHS-I-yhteensopiva), microSD-muistikortti, microSDHC-muistikortti, microSDXC-muistikortti2

Muistikorttipaikka

Yhdistelmäkorttipaikka Memory Stick Duo™-/SD-muistikorteille

Kohinanvaimennus

Pitkän valotusajan kohinanvaimennus: käytössä / ei käytössä, käytettävissä yhtä sekuntia pidemmillä valotusajoilla; suuren ISO-herkkyyden kohinanpoisto: normaali/matala/ei käytössä

Multi Frame -kohinanvaimennus

Automaattinen / ISO 100–102 400

Valkotasapainotilat

Automaattinen / Päivänvalo / Varjoisa / Pilvinen / Hehkulamppu / Loisteputkivalaistus / Lämmin valkoinen / Kylmä valkoinen / Päivänvalon valkoinen / Päivänvalo / Salama / Vedenalainen / Värilämpötila 2 500–9 900 K ja värisuodin G7–M7 (57 vaihetta), A7–B7 (29 vaihetta) / Mukautettava

AWB-mikrosäätö

Kyllä (G7–M7, 57 vaihetta) (A7–B7, 29 vaihetta)

Esivalinta AWB-tilassa

Kyllä

SULKIMEN AWB-LUKITUS

Kyllä (suljin puoliväliin / jatkuva kuvaus / pois)

Haarukointi

3 kuvaa, H/L-valinta

Tarkennuksen tyyppi

Nopea hybridiautomaattitarkennus (vaiheen mittaus/kontrastintunnistus)

Tarkennuksen tunnistin

Exmor CMOS -kenno

Tarkennuspiste

425 pistettä (vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus) / 425 pistettä (kontrastintunnistukseen perustuva automaattitarkennus)

Tarkennuksen herkkyysalue

EV-2–EV20 (ISO 100 -vastaavuudella, F2,0-objektiivi asennettuna)

Tarkennustila

AF-A (automaattitarkennus), AF-S (yhden kuvan automaattitarkennus), AF-C (jatkuva automaattitarkennus), DMF (suora manuaalitarkennus), manuaalitarkennus

Tarkennusalue

Laaja (425 pistettä [vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus], 425 pistettä [kontrastintunnistukseen perustuva automaattitarkennus]) / vyöhyke / keskipainotteinen / joustava pistetarkennus (S/M/L) / laajennettu joustava pistetarkennus / seuranta (laaja, vyöhyke, keskipainotteinen, joustava piste [S/M/L], laajennettu joustava pistetarkennus)

Muut ominaisuudet

Eye-Start-automaattitarkennus (kun erikseen myytävä LA-EA2 tai LA-EA4 liitettynä), kohteen seuranta, Eye AF -toiminto (valokuvat): ihminen (oikean/vasemman silmän valinta) / eläin, Eye AF (video): ihminen (oikean/vasemman silmän valinta), automaattitarkennuksen mikrosäätö (myydään erikseen), LA-EA2:n tai LA-EA4:n kanssa, ennakoiva hallinta, tarkennuksen lukitus, pysty-/vaakasuuntaisen AF-alueen vaihto, AF-alueen rekisteröinti, tarkennuspisteen ympyröinti

AF-esivalaisu

Kyllä (sisäänrakennettu LED-tyyppi)

Automaattitark. apuvalon alue

Noin 0,3 m – noin 3,0 m (E PZ 16-50 mm:n F3,5–5,6 OSS-objektiivi asennettuna)

Tarkennuksen tyyppi LA-EA3:lla (myydään erikseen)

Vaihetunnistus

Mittauksen tyyppi

1200-alueen arvioiva mittaus

Mittaustunnistin

Exmor CMOS -kenno

Mittausherkkyys

EV-2–EV20 (ISO 100 -vastaavuudella, F2,0-objektiivi asennettuna)

Mittaustila

Monialuemittaus, keskipainotteinen, pistetarkennus, pistetarkennus (vakio/suuri), koko näytön tila keskim., korostus

Valotuksen säätö

+/- 5,0 EV (valittavissa 1/3 EV:n tai 1/2 EV:n välein)

Valotuksen haarukointi

Haarukointi: jatkuva, haarukointi: yksittäinen kuva, valittavissa 3/5/9 kuvaa. 3 tai 5 kuvaa, välit 1/3 EV, 1/2 EV, 2/3 EV, 1,0 EV, 2,0 EV tai 3,0 EV; 9 kuvaa, välit 1/3 EV, 1/2 EV, 2/3 EV tai 1,0 EV.

AE-lukitus

Lukittuu, kun laukaisin painetaan puoliväliin. Saatavana AE:n lukituspainikkeella. (käytössä/pois/automaattinen)

Valotustilat

AUTO (iAuto), ohjelmoitu AE (P), aukon esivalinta (A), valotusajan esivalinta (S), manuaalinen (M), video (ohjelmoitu AE [P]) / aukon esivalinta (A) / valotusajan esivalinta (S) / manuaalinen (M), hidastus ja nopeutus (ohjelmoitu AE [P]), aukon esivalinta (A) / valotusajan esivalinta (S) / manuaalinen (M), kohtauksen valinta

ISO-herkkyys (Recommended Exposure Index)

Valokuvat: ISO 100–32 000 (laajennetun ISO-alueen alkupisteeksi voidaan asettaa ISO 50 – ISO 102 400), AUTO (ISO 100–6 400, ala- ja yläraja valittavissa), videot: ISO 100–32 000 -vastaava, AUTO (ISO 100–6 400, ylä- ja alaraja valittavissa)

Kohtauksen valinta

Muotokuva, urheilusuoritus, makro, maisema, auringonlasku, yönäkymä, käsivarakuvaus hämärässä, muotokuva hämärässä, sumentumisenesto

Etsimen tyyppi

1,0 cm:n (0,39 tuuman) elektroninen etsin (väri)

Pisteiden määrä

2 359 296 pistettä

Kirkkauden säätö (etsin)

Automaattinen/manuaalinen (5 vaihetta välillä -2…+2)

Värilämpötilan asetukset

Manuaalinen (5 vaihetta)

Kuva-ala

100 %

Suurennus

Noin 1,07x (vastaa 35 mm:n kameraa: noin 0,70 x 50 mm:n objektiivi / ääretön, -1 m-1

Diopterin säätö

-4,0 – +3,0 m-1

Etsimen katseluetäisyys

Noin 23 mm etsimestä, 21,4 mm etsinkehyksestä säädöllä -1 m-1 (CIPA-standardi)

Etsimen kuvataajuuden valinta

NTSC-tila: STD 60 kuvaa/s / HI 120 kuvaa/s, PAL-tila: STD 50 kuvaa/s, HI 100 kuvaa/s

Näytön sisältö

Graafinen näyttö, kaikkien tietojen näyttö, ei tietoja, digitaalinen tasomittari, histogrammi

Näyttötyyppi

7,5 cm:n (3,0 tuuman) laajakulma TFT

Pisteiden määrä

921 600 pistettä

Kosketusnäyttö

Kyllä

Kirkkauden säätö

Manuaalinen (5 vaihetta välillä -2…+2 ), aurinkoisen sään tila

Säädettävä kulma

Ylös noin 180 astetta, alas noin 74 astetta

Reaaliaikaisen kuvan säädön näyttö (LCD)

Käytössä / ei käytössä

Quick Navi

Kyllä

Suurennustoiminto

Kyllä Tarkennuksen suurennus (5,9x, 11,7x)

Varjostus

Kyllä (valittava taso + alue tai alaraja mukautettavana asetuksena)

Ääriviivat, MF

Kyllä (tasoasetus: suuri / keskitaso / pieni / ei käytössä, väri: punainen/keltainen/sininen/valkoinen)

Muut

WhiteMagic, ruudukko (kolmannesten sääntö / neliöruudukko / viisto- ja neliöruudukko / ei käytössä); videomerkitsin (keskikohta/suhde/turva-alue/ohjauskehys)

Näytön sisältö

Graafinen näyttö, kaikkien tietojen näyttö, ei tietojen näyttämistä, digitaalinen tasomittari, histogrammi, etsintä varten, näyttö pois

PlayMemories Camera Apps™

Clear Image Zoom

Valokuvat: Noin 2x, videot: Noin 1,5x (4K), noin 2x (HD)

Digitaalinen zoom

Smart Zoom (valokuvat): M: noin 1,4x, S: noin 2x, digitaalinen zoom (valokuvat): L: noin 4x, M: noin 5,7x, S: noin 8x, digitaalinen zoom (video): Noin 4x

Kasvontunnistus

Tilat: Kasvojen esivalinta automaattitarkennuksessa (käytössä / ei käytössä), kasvojen esivalinta monimittauksessa (käytössä / ei käytössä), rekisteröityjen kasvojen esivalinta (käytössä / ei käytössä), kasvojen rekisteröinti, tunnistettavien kasvojen enimmäismäärä: 8 kasvot

Omakuva-ajastin

Kyllä

Muut

Intervallikuvaus3 (1–60 sekunnin välein, 1–9 999 kuvaa, AE-lukitus/AE-seuranta (suuri/keskitaso/pieni)), Touch Shutter, Touch Focus: kyllä (Touch Focus / kosketuslevy / Touch Tracking), ISO AUTO, pienin valotusaika, kirkkauden valvonta, tekijänoikeustiedot, tiedostonimen määritys, ohje, alueasetus, Shop Front -tila, kierrettävä zoom-rengas

Malli

Elektronisesti säädettävä, pystysuunnassa liikkuva verhosuljin

Valotusaika

Valokuvat: 1/4000–30 s, aikavalotus; videot: 1/4000–1/4 (vaihe 1/3), enintään 1/60 AUTO-tilassa (enintään 1/30 automaattisen hitaan sulkimen tilassa)

Salamatäsmäys: Nopeus

1/160 s4

Elektroninen sulkimen etuverho

Kyllä (KÄYTÖSSÄ / EI KÄYTÖSSÄ)

Hiljainen kuvaus

Kyllä (KÄYTÖSSÄ / EI KÄYTÖSSÄ)

Malli

Kennonväristysmekanismi ja viisiakselinen korjaus (korjaus objektiivin ominaisuuksien mukaan)

Korjaustehoste

5,0 vaihetta (perustuu CIPA-standardiin) Vain vaaka- ja pystysuuntainen tärinä. Sonnar T* FE 55 mm F1,8 ZA -objektiivi kiinnitettynä. Pitkän valotusajan kohinanvaimennus poissa käytöstä.)

Malli

Ohjeluku

Salaman kuva-ala

Ohjaus

TTL-esisalama

Salaman kompensaatio

+/– 3,0 EV (valittavissa 1/3 tai 1/2 EV:n välein)

Salaman haarukointi

Valittavissa 3/5/9 kuvaa. 3 tai 5 kuvaa, välit 1/3 EV, 1/2 EV, 2/3 EV, 1,0 EV, 2,0 EV, 3,0 EV; 9 kuvaa, välit 1/3 EV, 1/2 EV, 2/3 EV tai1,0 EV.

Salamatilat

Salama ei käytössä, automaattisalama, täytesalama, hidas täsmäys, takatäsmäys, punasilmäisyyden vähennys (valittavissa käytössä / ei käytössä), langaton hallinta5, nopea täsmäys5

Latautumisaika

Ulkoisen salaman yhteensopivuus

Sonyn α-salamajärjestelmä, yhteensopiva monikäyttöisen lisävarustesovittimen kanssa; sovittimen avulla salamasta tulee yhteensopiva automaattisesti lukittuvan lisävarustesovittimen kanssa

FE-tasolukko

Kyllä

Langaton ohjain

Kyllä (valosignaali: saatavana kun käytössä on täytesalama, hidas täsmäys, nopea täsmäys / radiosignaali: saatavana kun käytössä on täytesalama, takatäsmäys, hidas täsmäys, nopea täsmäys)

Drive-kuvaustilat

Yksi kuva, jatkuva kuvaus (valittavissa Hi+/Hi/Mid/Lo [korkea+/korkea/keski/matala]), itselaukaisin, itselaukaisin (jatkuva), haarukointi: yksi kuva, haarukointi: jatkuva, valkotasapainon haarukointi, DRO-haarukointi

Jatkuvan seurannan nopeus (noin enint.)

Jatkuva kuvaus: Hi+ (korkea+): 11 kuvaa/s, Hi (korkea): 8 kuvaa/s, Mid (keski): 6 kuvaa/s, Lo (matala): 3 kuvaa/s6

Tallennettavien kuvien määrä (noin)

JPEG Extra fine L: 99 kuvaa, JPEG Fine L: 115 kuvaa, JPEG Standard L: 116 kuvaa, RAW: 46 kuvaa, RAW ja JPG: 44 kuvaa76

Omakuva-ajastin

10 sekunnin viive / 5 sekunnin viive / 2 sekunnin viive / jatkuva itselaukaisin (3 kuvaa 10 sekunnin viiveen jälkeen / 5 kuvaa 10 sekunnin viiveen jälkeen / 3 kuvaa 5 sekunnin viiveen jälkeen / 5 kuvaa 5 sekunnin viiveen jälkeen / 3 kuvaa 2 sekunnin viiveen jälkeen / 5 kuvaa 2 sekunnin viiveen jälkeen) / haarukointi-itselaukaisin (pois käytöstä / 2 sekunnin viive / 5 sekunnin viive / 10 sekunnin viive)

Pikselisiirto monikuvauksessa

Kuvakaappaus

Kyllä

Tilat

Yksittäinen (kuvaustiedot valittavissa), RGB-histogrammi ja kirkkaiden/varjoisien kohtien varoitus, 12/30 kuvan hakemistonäkymä, suurennetun näytön tila (L-koko: 16,7x, M-koko: 11,8x, S-koko: 8,3x), automaattinen tarkistus (10/5/2 s, pois käytöstä), kuvan suunta (automaattinen / manuaalinen / pois käytöstä), diaesitys, kansion valinta (päivämäärä / valokuva / AVCHD / XAVC S HD / XAVC S 4K), kelaus eteen/taakse (video), poisto, suojaus, luokitus, näyttö ryhmänä

PC-liitäntä

Massamuisti, MTP, PC-kauko-ohjain

Multi-/Micro-USB-liitäntä

Kyllä8

NFC™

Kyllä (NFC Forum Type 3 Tag -yhteensopiva), One touch -kauko-ohjain, One touch -jakaminen

Langaton lähiverkko (sisäänrakennettu)

Kyllä (Wi-Fi-yhteensopiva, IEEE 802.11b/g/n (2,4 GHz:n taajuus))9, toisto älypuhelimissa, kauko-ohjaus älypuhelimella, lähetys tietokoneeseen, toisto televisiossa

Bluetooth®

Kyllä (Bluetooth® Standard, versio 4.1 [2,4 GHz:n taajuus])

HD-lähtö

HDMI-mikroliitin (D-tyyppi), BRAVIA Sync (HDMI-ohjaus), PhotoTV HD, 4K-videolähtö / 4K-valokuvien toisto

monikäyttöinen lisävarustesovitin

Kyllä10

Mikrofoniliitäntä

Kyllä (3,5 mm:n stereominiliitin)

DC IN -liitäntä

Täsmäysliitäntä

Kauko-ohjain (langaton)

Kyllä (infrapunakauko-ohjain/Bluetooth-kauko-ohjain)

Kuulokeliitäntä

Kyllä

Pystykahvan liitin

PC-kauko-ohjain

Kyllä

Mikrofoni

Sisäänrakennettu, stereo

Kaiutin

Sisäänrakennettu, mono

Yhteensopivat standardit

Exif Print, Print Image Matching III, DPOF-asetus

Malli

Mukautettavat painikeasetukset, ohjelmoitavat asetukset (kameran muisti 2, muistikortti 4), Oma valikko, Oman säätöpyörän asetukset, Tallenna mukautettuja kuvausasetuksia

Asetus

Reunojen tummentuminen, väripoikkeama, vääristymä

Vakioakku

Yksi ladattava akku NP-FZ100

Akunkesto (valokuvat)

Noin 720 kuvaa (etsin) / noin 810 kuvaa (LCD-näyttö) (CIPA-standardi)11

Akunkesto (video, varsinainen tallennus)

Noin 140 minuuttia (etsin) / noin 150 minuuttia (LCD-näyttö) (CIPA-standardi)12

Akunkesto (video, jatkuva tallennus)

Noin 250 minuuttia (etsin) / noin 250 minuuttia (LCD-näyttö) (CIPA-standardi)

Sisäinen akun lataus

Kyllä

Ulkoinen virtalähde

Virrankulutus (etsin)

Valokuvat: noin 2,7 W (E 18–135 mm F3,5–5,6 OSS -objektiivi kiinnitettynä), videot: noin 3,9 W (E 18–135 mm F3,5–5,6 OSS -objektiivi kiinnitettynä)

Virrankulutus (LCD-näyttö)

Valokuvat: noin 2,4 W (E 18–135 mm F3,5–5,6 OSS -objektiivi kiinnitettynä), videot: noin 3,9 W (E 18–135 mm F3,5–5,6 OSS -objektiivi kiinnitettynä)

USB-virtalähde

Kyllä

Käyttölämpötila

0–40 °C / 32–104 °F

Paino (akun ja muistikortin kanssa)

Noin 503 g / noin 1 lb 1,8 oz

Mitat (L x K x S)

Noin 120,0 mm x 66,9 mm x 69,3 mm, noin 120,0 mm x 66,9 mm x 59,0 mm (kahvasta näyttöön) / noin 4 3/4 x 2 3/4 x 2 3/4 tuumaa, noin 4 3/4 x 2 3/4 x 2 3/8 tuumaa (kahvasta näyttöön)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sony A6700 + E 18-135mm F3.5-5.6 OSS”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *