Sony A6100 + 16-50mm F3.5-5.6 PZ OSS + 55-210mm F4.5-6.3 OSS

Tuotetunnus (SKU): ILCE6100YB.CEC Kategoriat , ,

1 295,00 

Kysy saatavuutta

 • Nopea 0,02 sekunnin automaattitarkennus
 • 425 vaiheentunnistukseen perustuvaa automaattitarkennuspistettä
 • Huipputarkka 4K-videotallennus
 • 24,2 megapikselin11 Exmor CMOS -kenno
 • Reaaliaikainen seuranta, Reaaliaikainen Eye AF -toiminto, Eläinten Eye AF
 • 180 asteen kallistuva LCD-kosketusnäyttö helppoon selfiekuvaukseen ja kuvaukseen eri kuvakulmista
 • Objektiivin yhteensopivuus: Sonyn E-tyypin objektiivit
 • Etsimen tyyppi 1,0 cm:n (0,39 tuuman) elektroninen etsin (väri)
 • Näyttötyyppi: 7,5 cm:n (3,0 tuuman) laajakulma TFT

Sony 3 vuoden takuubanneri

Sony A6100 + 16-50mm F3.5-5.6 PZ OSS + 55-210mm F4.5-6.3 OSS

Taltioi maailmasi, jaa näkemäsi
Kuvaa, muista ja jaa tärkeät hetket ja muotokuvat. Täyden kennokoon mallien tekniikan huikean kuvanlaadun ja nopeuden ansiosta voit jättää raskaan työn kameralle. α6100-kameralla et menetä hetkeäkään.

Seuraa kohdetta luotettavalla tarkkuudella
Kuvasitpa sitten urheilutapahtumaa tai arkielämää, tasaisen tarkennuksen pitäminen liikkuvissa kohteissa on erittäin tärkeää ohikiitävien hetkien ikuistamisessa. Sonyn hienostuneet AI-pohjaiset2 seuranta-algoritmit käsittelevät reaaliajassa valtavasti liiketietoa eivätkä jätä sinua pulaan.

Laaja automaattitarkennusalue, erittäin nopea tarkennus ja jatkuva seuranta
Kameran laaja automaattitarkennusalue perustuu 425:een vaihetunnistuksen pisteeseen ja 425:een kontrastintunnistuksen pisteeseen, jotka takaavat tunnistuksen tarkkuuden. Uusimman sukupolven kuvaprosessorin nopealla suorituskyvyllä saavutetaan 0,02 sekunnin automaattitarkennusnopeus, samalla kun edistykselliset algoritmit ennakoivat kohteen tulevia liikkeitä.

Jatkuva kuvaus jopa 11 kuvaa/s AF- ja AE-toimintojen ansiosta
Nopean sisäisen käsittelyn ja suuren välimuistin ansiosta kuvaat jatkuvalla kuvauksella jopa 11 kuvaa/s ja voit katsella kuvat jälkikäteen – tai voit kuvata 8 kuvaa/s ja tarkistaa kuvat samalla lyhyen näytön viiveen ansiosta. Sarjakuvauksella otat kerralla noin 776 JPEG-kuvaa (vakio).

Hiljainen jatkuva kuvaus jopa 8 kuvaa sekunnissa
Hiljaisesta kuvauksesta on hyötyä esimerkiksi live-esityksissä tai eläimiä kuvattaessa. α6100 kuvaa AF/AE-seurannan ansiosta jopa 8 kuvaa/s jatkuvalla kuvauksella ilman suljinääntä jopa AF-C-tilassa. Käytettävissä on myös reaaliaikainen Eye AF -toiminto sekä reaaliaikainen seuranta.

Automaattitarkennuksen vaiheen- ja kontrastintunnistus toimivat yhdessä
Nopea hybridiautomaattitarkennus tarkentaa nopeasti ja tarkasti, ja se vastaa myös 4K-videokuvauksen vaatimuksiin. Tehokkaamman polttotason vaiheentunnistuksen ansiosta automaattitarkennus on vakaampi ja kontrastintunnistusjärjestelmä parantaa yleistä tarkkuutta. Tarkennus pysyy tasaisesti kohteessa, vaikka kohteen edestä kulkisi este.

Videoiden Touch Tracking
Kameran Touch Tracking -toiminnolla kohteen tarkennusseuranta on tasaista. Sen voi aktivoida helposti koskettamalla näyttöä.

Nauti monipuolisemmista videokuvausvaihtoehdoista
Kameralla voi tallentaa hidastettuja (jopa 5x) ja nopeutettuja (jopa 60x) videoita ilman jälkikäsittelyä tietokoneella.

Tuloliitäntä ulkoiselle mikrofonille
α6100-kamerassa on ulkoinen mikrofoniliitäntä, jolla laajennat äänentallennusmahdollisuuksiasi laadukkaiden videoiden ja videoblogien kuvaukseen sopiviksi.

Ominaisuudet

 • Nopea 0,02 sekunnin automaattitarkennus
 • 425 vaiheentunnistukseen perustuvaa automaattitarkennuspistettä
 • Huipputarkka 4K-videotallennus
 • 24,2 megapikselin11 Exmor CMOS -kenno
 • Reaaliaikainen seuranta, Reaaliaikainen Eye AF -toiminto, Eläinten Eye AF
 • 180 asteen kallistuva LCD-kosketusnäyttö helppoon selfiekuvaukseen ja kuvaukseen eri kuvakulmista
 • Objektiivin yhteensopivuus: Sonyn E-tyypin objektiivit
 • Etsimen tyyppi 1,0 cm:n (0,39 tuuman) elektroninen etsin (väri)
 • Näyttötyyppi: 7,5 cm:n (3,0 tuuman) laajakulma TFT

Paketin sisältö

 • A6100 kamera
 • SEL 16-50mm F3.5-5.6 PZ OSS
 • Akku NP-FW50
 • Etsimen suojus
 • Micro-USB-kaapeli
 • Olkahihna
 • Rungon suojus
 • Verkkolaite:AC-UUE12
 • Virtajohto

Lisätiedot

Valmistaja

Ominaisuudet

Henkeäsalpaavia otoksia ainutlaatuisella automaattitarkennuksella

Innovatiivisten tekniikoiden ja nopean ja tarkan automaattitarkennuksen ansiosta ikuistat ohikiitävät hetket upean yksityiskohtaisesti. Vaiheentunnistukseen perustuvan automaattitarkennuksen 425 tarkennuspistettä ja kontrastintunnistukseen perustuva automaattitarkennustarkennus tuottavat 0,02 sekunnin13 nopeuden, ja tiheä automaattitarkennuksen seurantatekniikka seuraa arvaamattomastikin liikkuvia kohteita.

Reaaliaikainen seuranta pitää kohteesi tarkennettuna

Kun seuraat nopeasti liikkuvaa kohdetta, kameran automaattinen liikeseuranta käyttää kohteen tunnistusalgoritmia (AI)14. Algoritmi tunnistaa kohteen värien, kuvioiden (kirkkauden), etäisyyden (syvyyden) ja silmien/kasvojen tunnistuksen avulla ja pitää sen tarkennettuna.

Parempia muotokuvia luotettavalla, reaaliaikaisella Eye AF -toiminnolla

Kameran reaaliaikainen Eye AF -järjestelmä etsii kohteesi silmät ja tarkentaa kuvan niihin automaattisesti, kun painat laukaisinta puoliväliin. Voit halutessasi myös tarkentaa joko kohteesi vasempaan tai oikeaan silmään. Kun AF-C-toiminto on valittuna, se pitää tarkennuksen vakaana silloinkin, kun osa kasvoista on peitossa, kasvojen tausta on valaistu tai kohde katsoo alaspäin.

Reaaliaikainen eläinten Eye AF

Reaaliaikaisen Eye AF -toiminnon kohteentunnistustekniikka tukee sekä eläinten että ihmisten kuvaamista. Kun toiminto on aktivoitu, se mahdollistaa eläinten silmien nopean, automaattisen ja tarkan tunnistuksen ja seuraamisen – näin voit ikuistaa kauniita kuvia lemmikeistä ja villieläimistä15.

Nopea jatkuva kuvaus ja AF/AE-seuranta

Ikuista nopea toiminta jatkuvalla kuvauksella – kamera ottaa jopa 11 kuvaa/s16 (tai 8 kuvaa/s17 käyttäessäsi hiljaista suljinta), jopa 7718 ruutuun asti. Näytön viive on minimoitu, joten kamera tallentaa Live-View-tilassakin tarkasti 8 kuvaa/s16. Jatkuvan kuvauksen otoksia voidaan näyttää toistotilassa kätevästi ryhmittäin.

Tarkka automaattitarkennus heikossakin valaistuksessa

Huipputarkka automaattitarkennus onnistuu kameran edistyksellisen AF-algoritmin ansiosta heikossakin valaistuksessa. Herkkä automaattitarkennus takaa luotettavan kuvanlaadun AF-S-tilassa aina valotusarvoon EV -219 asti.

Monipuoliset kosketustoiminnot

Kameran LCD-paneelin kosketustoimintoja on helppo käyttää. Kosketuslevytoiminnolla on helppo siirtää tarkennuspistettä, Touch Focus -toiminnolla voi asettaa tarkennuspisteen, Touch Shutter -toiminnolla voi vapauttaa laukaisimen ja Touch Tracking -toiminnolla voi ottaa käyttöön reaaliaikaisen automaattitarkennuksen.

Tarkennuksen hienosäätö suurennustoiminnolla sekä manuaali- että automaattitarkennustilassa

Kun tarvitaan erityisen tarkkaa tarkennusta esimerkiksi makrokuvauksessa, voit näyttää suurennetun kuvan alueesta, jossa tarkennettava kohde on. Sitten voit tarkentaa tiettyyn tarkennuspisteeseen kosketusnäytössä tai tarkennuspisteen valitsimella.

Helppo manuaalinen tarkennus ja selkeät ääriviivat

Kun käytät manuaalista tarkennusta, kamera korostaa koko kuva-alueen selvimmin terävöityneen osan. Valittavissa olevat ääriviivavärit ovat sininen, punainen, keltainen ja valkoinen. Näin tarkennuksen ääriviiva-alueet näkyvät entistä selvemmin, kun kuvan tarkennusta hienosäädetään esimerkiksi makro- tai muotokuvausta varten.

Innovatiivinen kuvankäsittelyjärjestelmä

Kameran APS-C-kokoinen 24,2 megapikselin20 ExmorTM CMOS -kenno tuottaa laajan herkkyysalueen ja laadukkaan kohinattoman kuvan. Yhdessä uusimman sukupolven BIONZ XTM -kuvaprosessorin kanssa se tuottaa kauniit, selkeät ja yksityiskohtaiset teräväpiirtokuvat.

Upea kuvanlaatu, ei kohinaa ja laaja ISO-herkkyysalue

Kameran herkkyysalue on suuri (ISO 100–32 000, laajennettavissa valokuville arvoon 51 200). Tehokas kohinanpoisto takaa laadukkaat kuvat korkealla herkkyydellä hämärässäkin valaistuksessa. Aluekohtainen kohinanpoisto ja yksityiskohtien toistoteknologia vaimentavat kuvakohinaa ja prosessoivat kuvan terävyyttä valikoivasti. Teknologia saa kohteen näyttämään todenmukaiselta ja pitää varjoisimmatkin kohdat näkyvissä.

Luonnolliset ihonvärin sävyt

Arvostetuista täyden kennokoon kameroistamme tuttu ihonsävyn säätöominaisuus tallentaa erilaiset ihonsävyt luonnollisella tavalla, joten saat otettua kauniimpia muotokuvia.

Creative Style ja Picture Effect

Creative Style -toiminnolla voit viimeistellä kuvasi erilaisilla tyyleillä (esim. ”eloisa” tai ”muotokuva”) sekä säätää kuvan valotusta, kontrastia, värikylläisyyttä ja terävyyttä. Picture Effect -toiminnon tehosteilla (esim. ”osittainen värisuodin” ja ”miniatyyri”) voit lisätä kuviisi entistä enemmän luovaa otetta.

14-bittinen RAW-kuva tuottaa täyteläiset sävyt

Tehokas suurtiheysintegrointi ja BIONZ X -kuvaprosessori tuottavat 14-bittisiä RAW-kuvia. Kuvien sävyt ovat tasaisia ja luonnollisia, koska käsittely tapahtuu 16-bittisesti. Tämän ansiosta lopulliseen 14-bittiseen RAW-kuvaan ei pääse sirottelu- tai käsittelyvirheitä. [1] Kuvatunnistin [2] Alkupään suurtiheysintegrointi [3] 16-bittinen kuvankäsittely

4K-videotallennus suuren bittinopeuden XAVC S -muodossa

4K-videotallennus Super 35 mm -muodossa, jossa kaikkien pikselien tieto luetaan ilman niiden pakkaamista, mahdollistaa noin 2,4-kertaisen21 määrän tietoa 4K-laatuvaatimuksiin nähden (QFHD: 3 840 x 2 160). Skaalaamalla alaspäin 6K:ta vastaavasta tarkkuudesta voit tallentaa entistä realistisempia ja syvempiä videoita. XAVC S22 -videokoodekin suuri bittinopeus (4K 30p/24p -tallennuksessa jopa 100 Mb/s) takaa ammattitason kuvanlaadun kuluttajaystävällisessä muodossa.

Entistä paremmat videot vakaan ja tarkan automaattitarkennuksen ansiosta

Nopea hybridiautomaattitarkennus tarkentaa nopeasti ja tarkasti ja seuraa kohdetta vakaasti. Näin se tuottaa 4K-videoihin laadukkaan automaattitarkennuksen. Automaattitarkennuksen herkkyyttä voi säätää kuvauskohteelle sopivaksi sen mukaan, halutaanko tarkennus pitää vakaana vai onko kuvaa tarkennettava uudelleen kuvauksen aikana. Touch Tracking -toiminnolla voit aloittaa liikkuvan kohteen seurannan helposti koskettamalla LCD-näyttöä.

Hidastus ja nopeutus sekä nopea tallennus 120 kuvaa sekunnissa

Voit luoda kameralla myös hidastettuja (jopa 5x) ja nopeutettuja (jopa 60x)23 videoita Full HD -tarkkuudella – jälkikäsittelyä ei tarvita. Lisäksi voit luoda suuren bittinopeuden (jopa 100 Mb/s) ja suuren kuvataajuuden (jopa 120p) Full HD -tallenteista hidastettuja videoita jälkituotannossa.

Kehittyneet ominaisuudet laadukkaaseen videokuvaukseen

α6600 on valmis toteuttamaan kaikki videokuvausvisiosi. Kameran ominaisuuksiin lukeutuvat pakkaamaton HDMI-lähtö, vaihdettavat kuvataajuudet ja välillinen tallennus. Kamerassa on myös useita videotallennuksen tarkkuutta parantavia toimintoja, kuten näyttömerkit ja ruudukot, valotusmittaus sekä ISO-arvojen näyttö ISO Auto -tilassa. Voit myös helposti ottaa still-kuvia suoraan videoistasi toistotilassa.

Laadukkaan mikrofonin ja äänitulon tuki

Ulkoisen mikrofonin voi liittää suoraan kameran mikrofoniliitäntään. Erikseen myytävän XLR-sovitinsarjan avulla käytettävissä on myös linjatulo ja 48 voltin phantom-tulo, joihin voit liittää tasokkaita mikrofoneja ja parantaa näin videoidesi äänenlaatua.

Intervallikuvaus intervallivideoita varten

Intervallikuvauksen aikaväliksi voi määrittää 1–60 sekuntia, ja intervallikuvauksella saatavat valokuvat voi muokata intervallivideoksi tietokoneessa24. Yksinkertaisella vaihtelevanopeuksisella esikatselutoiminnolla voit esikatsella kuvia kamerassa ja hahmottaa, miltä valmis elokuva näyttää.

180 astetta kallistuva LCD-näyttö

3,0-tyyppisen LCD-näytön tarkkuus on 921 000 pistettä, joten näet aina tarkasti sen, mitä kuvaat. Näyttö kallistuu ylöspäin 180 asteen kulmassa ja alaspäin 74 asteen kulmassa, joten videoblogien ja selfieiden rajaus on helppoa ja kuvaaminen onnistuu sujuvasti niin matalasta kuin korkeastakin kuvakulmasta.

Neliönmuotoiset kuvat sosiaaliseen mediaan

Kuvasuhteiden (leveys:korkeus) 3:2 ja 16:9 lisäksi asetusvalikoimassa on nyt myös sosiaalisessa mediassa yleisesti käytetty 1:1-kuvasuhde. Näin sinun ei enää tarvitse muokata kuviasi manuaalisesti ennen niiden julkaisemista sosiaalisessa mediassa.

Mukautetut toiminnot sujuvoittavat käyttöä

Jopa kahdeksaan kameran painikkeista ja säätimistä voi määrittää toimintoja 89 kuvaus- ja toistotoiminnon valikoimasta. Omassa valikossa voi määrittää joustavasti 30 valikkokohdetta, ja ne pysyvät järjestyksessä mukautetussa asetusnäytössä. Pääset lukemaan valikkokohteiden ohjeita yhdellä painalluksella valikkonäytöstä.

Valokuvien luokittelu ja suojaus poistolta

Toistotilassa valokuvat voi luokitella ja suojata poistolta. Molempia toimintoja voi käyttää esimääritetyillä mukautettavilla painikkeilla.

Yksinkertainen valkotasapainoasetusten hallinta

Mukautettua valkotasapainoasetusta on helppo säätää, ja keinovalaistuksessa voi valita automaattisen valkotasapainoasetuksen – Atmosphere Priority (Tunnelman ensisijaisuus) tuottaa lämpimän vaikutelman ja White Priority (Valkoisen ensisijaisuus) tuottaa puhtaat valkoisen sävyt.

Monipuoliset salamatoiminnot

Yhteensopivaa langatonta salamaa käytettäessä voi valita luovia valaistusvaihtoehtoja takasuojuksen täsmäyksen25 ja hitaan täsmäyksen ansiosta.

One touch -kaukosäädin, One touch- jakaminen, sijaintitiedot

One touch -kauko-ohjaintoiminnolla voit muuttaa mobiililaitteesi etsimeksi ja kauko-ohjaimeksi. One touch -jakaminen mahdollistaa valokuvien ja videoiden siirron mobiililaitteeseen, josta ne voi ladata sosiaaliseen mediaan. Kamera voi käyttää Bluetooth®-yhteyden kautta myös matkapuhelimesi sijaintitietoja, jotta voit lisätä kuviisi kuvauspaikan tunnisteen26. (Nämä mobiililaitteen toiminnot ovat käytettävissä Sonyn Imaging Edge -mobiilisovelluksella27.)

Imaging Edge -työpöytäsovellukset

Imaging Edge -työpöytäsovellukset28 nostavat valokuvauksen uudelle tasolle. Remote (Kauko-ohjain) -toiminnolla ohjaat ja seuraat kuvausta tietokoneella reaaliajassa, Viewer (Tarkastelu) -toiminnolla katselet, arvioit ja valitset kuvia nopeasti kuvakokoelmista ja Edit (Muokkaa) -toiminnolla tuotat RAW-tiedoista laadukkaita kuvia. Saat Sonyn RAW-tiedostoista parhaan kuvanlaadun ja hallitset kuvamateriaalia entistä tehokkaammin.29

Lue lisää

Tekniset tiedot

Objektiivin yhteensopivuus

Sonyn E-tyypin objektiivit

Objektiivin kiinnitys

E-tyyppi

Kuvasuhde

3:02

Pikselimäärä (teholliset)

Noin 24,2 megapikseliä

Pikselimäärä (yhteensä)

Noin 25,0 megapikseliä

Kennon tyyppi

APS-C-tyypin (23,5 x 15,6 mm) Exmor® CMOS -kenno

Pölynestojärjestelmä

Tallennusformaatti

JPEG (DCF Ver. 2.0, Exif Ver 2.31, MPF Baseline -yhteensopiva), RAW (Sony ARW 2.3 -muoto)

Kuvan koko (pikseliä), [3:2]

L-koko: 6 000 x 4 000 (24 M), M-koko: 4 240 X 2 832 (12 M), S: 3 008 x 2 000 (6,0 M)

Kuvan koko (pikseliä), [16:9]

L-koko: 6 000 x 3 376 (20 M), M-koko: 4 240 x 2 400 (10 M), S-koko: 3 008 x 1 688 (5,1 M)

KUVAN KOKO (PIKSELIÄ) [1:1]

L: 4 000 x 4 000 (16 M), M: 2 832 x 2 832 (8,0 M), S: 2 000 x 2 000 (4,0 M)

Kuvan koko (pikseliä), [panoraamatila]

Laaja: vaaka 12 416 x 1 856 (23 megapikseliä), pysty 5 536 x 2 160 (12 megapikseliä), Tavallinen: vaaka 8 192 x 1 856 (15 megapikseliä), pysty 3 872 x 2 160 (8,4 megapikseliä)

Kuvanlaatutilat

RAW, RAW ja JPEG (Extra fine, Fine, Standard), JPEG (Extra fine, Fine, Standard)

Kuvatehoste

13 tyyppiä: Posterisaatio (väri), posterisaatio (mustavalko), pirteät värit, retrokuva, osittainen väri (R, G, B, Y), suuren kontrastin yksiväri, lelukamera (normaali, viileä, lämmin, vihreä, magenta), pehmeä yläsävy, pehmeä tarkennus (suuri, keskitaso, pieni), HDR-maalaus (suuri, keskitaso, pieni), yksityiskohtainen mustavalko, miniatyyri (auto / ylä / keskiosa (H) / ala / oikea / keskiosa (V) / vasen), vesiväri, kuvitus (suuri/keskitaso/pieni)

Luova tyyli

Vakio, eloisa, pysty, vaaka. auringonlasku, mustavalko, seepia (kontrasti [tarkkuus -3…+3], kylläisyys [tarkkuus -3…+3], terävyys [tarkkuus -3…+3])

Kuvaprofiili

Dynaamisen alueen toiminnot

Ei käytössä, dynaaminen alueoptimointi (automaattinen/taso (1–5)); automaattinen suuri dynaaminen alue (automaattivalotuksen ero; valotuksen eron taso (1–6 EV 1,0 EV:n välein))

Väriavaruus

TRILUMINOS-värien kanssa yhteensopiva sRGB-standardi (sYCC-väriavaruus) ja Adobe® RGB-standardi

14bit RAW

Kyllä

Pakkaamaton RAW

Tallennusformaatti

XAVC S, yhteensopiva AVCHD-muodon version 2.0 kanssa

Videon pakkausmuoto

XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264, AVCHD: MPEG-4 AVC/H.264

Äänen tallennusmuoto

XAVC S: LPCM 2-kanavainen, AVCHD: Dolby® Digital (AC-3) 2-kanavainen, Dolby® Digital Stereo Creator

Väriavaruus

TRILUMINOS-värien kanssa yhteensopiva xvYCC-standardi (x.v.Color HDMI-kaapelilla liitettynä)

Kuvatehoste

Posterisaatio (väri), posterisaatio (mustavalko), pirteät värit, retrokuva, osittainen värisuodin (R, G, B, Y), suuren kontrastin yksiväri, lelukamera (normaali, viileä, lämmin, vihreä, magenta), pehmeä yläsävy

Luova tyyli

Vakio, eloisa, pysty, vaaka. auringonlasku, mustavalko, seepia (kontrasti [tarkkuus -3…+3], kylläisyys [tarkkuus -3…+3], terävyys [tarkkuus -3…+3])

Kuvaprofiili

Kuvan koko (pikseliä), NTSC

XAVC S 4K: 3 840 x 2 160 (30p, 100 M), 3 840 x 2 160 (24p, 100 M), 3 840 x 2 160 (30p, 60 M), 3 840 x 2 160 (24p, 60 M), XAVC S HD: 1 920 x 1 080 (120p, 100 M), 1 920 x 1 080 (120p, 60 M), 1 920 x 1 080 (60p, 50 M), 1 920 x 1 080 (30p, 50 M), 1 920 x 1 080 (24p, 50 M), 1 920 x 1 080 (60p, 25 M), 1 920 x 1 080 (30p, 16 M), AVCHD:1 920 x 1 080 (60i, 24 M, FX), 1 920 x 1 080 (60i, 17 M, FH)

Kuvan koko (pikseliä), PAL

XAVC S 4K: 3 840 x 2 160 (25p, 100 M), 3 840 x 2 160 (25p, 60 M), XAVC S HD:1 920 x 1 080 (100p, 100 M), 1 920 x 1 080 (100p, 60 M), 1 920 x 1 080 (50p, 50 M), 1 920 x 1 080 (25p, 50 M), 1 920 x 1 080 (50p, 25 M), 1 920 x 1 080 (25p, 16 M), AVCHD: 1 920 x 1 080 (50i, 24 M, FX), 1 920 x 1 080 (50i, 17 M, FH)

HIDASTUS JA NOPEUTUS (KUVAUSNOPEUS)

NTSC-tila: 1, 2, 4, 8, 15, 30, 60 tai 120 kuvaa/s, PAL-tila: 1, 2, 3, 6, 12, 25, 50 tai 100 kuvaa/s

HIDASTUS JA NOPEUTUS (VIDEOKUVAUSNOPEUS JA KUVAKOKO)

NTSC-tila: 1 920 x 1 080 (60p, 30p, 24p), PAL-tila: 1 920 x 1 080 (50p, 25p)

Videotoiminnot

Äänenvoimakkuuden näyttö, tallennettava äänenvoimakkuus, PAL/NTSC-valitsin, välillinen tallentaminen (1 280 x 720 (noin 9 Mb/s)), automaattinen hidas suljin, pakkaamattoman HDMI-lähdön tiedot (valittavissa käytössä / ei käytössä)

HDMI®-lähtö

3 840 x 2 160 (30p), 3 840 x 2 160 (25p), 3 840 x 2 160 (24p), 1 920 x 1 080 (60p), 1 920 x 1 080 (60i), 1 920 x 1 080 (50p), 1 920 x 1 080 (50i), 1 920 x 1 080 (24p), YCbCr 4:2:2 8 bittiä / RGB 8 bittiä

Sijaintitietojen linkitys älypuhelimesta

Kyllä

Media

Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo, Memory Stick Micro (M2), SD-muistikortti, SDHC-muistikortti (UHS-I-yhteensopiva), SDXC-muistikortti (UHS-I-yhteensopiva), microSD-muistikortti2, microSDHC-muistikortti2, microSDXC-muistikortti2

Muistikorttipaikka

Yhdistelmäkorttipaikka Memory Stick Duo™-/SD-muistikorteille

Kohinanvaimennus

Pitkän valotusajan kohinanvaimennus: käytössä / ei käytössä, käytettävissä yhtä sekuntia pidemmillä valotusajoilla; suuren ISO-herkkyyden kohinanpoisto: normaali / matala / ei käytössä

Multi Frame -kohinanvaimennus

Automaattinen / ISO 100–51200

Valkotasapainotilat

Automaattinen / Päivänvalo / Varjoisa / Pilvinen / Hehkulamppu / Loisteputkivalaistus / Lämmin valkoinen / Kylmä valkoinen / Päivänvalon valkoinen / Päivänvalo / Salama / Vedenalainen / Värilämpötila 2 500–9 900 K ja värisuodin G7–M7 (57 vaihetta), A7–B7 (29 vaihetta) / Mukautettava

AWB-mikrosäätö

Kyllä (G7–M7, 57 vaihetta) (A7–B7, 29 vaihetta)

Esivalinta AWB-tilassa

Kyllä

SULKIMEN AWB-LUKITUS

Haarukointi

3 kuvaa, H/L-valinta

Tarkennuksen tyyppi

Nopea hybridiautomaattitarkennus (vaiheen mittaus/kontrastintunnistus)

Tarkennuksen tunnistin

Exmor CMOS -kenno

Tarkennuspiste

425 pistettä (vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus) / 425 pistettä (kontrastintunnistukseen perustuva automaattitarkennus)

Tarkennuksen herkkyysalue

EV-2–EV20 (ISO 100 -vastaavuudella, F2,0-objektiivi asennettuna)

Tarkennustila

AF-A (automaattitarkennus), AF-S (yhden kuvan automaattitarkennus), AF-C (jatkuva automaattitarkennus), DMF (suora manuaalitarkennus), manuaalitarkennus

Tarkennusalue

Laaja (425 pistettä [vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus], 425 pistettä [kontrastintunnistukseen perustuva automaattitarkennus]) / vyöhyke / keskipainotteinen / joustava pistetarkennus (S/M/L) / laajennettu joustava pistetarkennus / seuranta (laaja, vyöhyke, keskipainotteinen, joustava piste [S/M/L], laajennettu joustava pistetarkennus)

Muut ominaisuudet

Eye-start-automaattitarkennus (kun erikseen myytävä LA-EA2 tai LA-EA4 liitettynä), kohteen seuranta, Eye AF -toiminto [valokuvat] (ihminen (oikean/vasemman silmän valinta) / eläin), automaattitarkennuksen mikrosäätö (kun erikseen myytävä LA-EA2 tai LA-EA4 liitettynä), ennakoiva hallinta, tarkennuksen lukitus

AF-esivalaisu

Kyllä (sisäänrakennettu LED-tyyppi)

Automaattitark. apuvalon alue

Noin 0,3 m – noin 3,0 m (E PZ 16–50 mm F3,5–5,6 OSS -objektiivi asennettuna)

Tarkennuksen tyyppi LA-EA3:lla (myydään erikseen)

Vaihetunnistus

Mittauksen tyyppi

1200-alueen arvioiva mittaus

Mittaustunnistin

Exmor CMOS -kenno

Mittausherkkyys

EV-2–EV20 (ISO 100 -vastaavuudella, F2,0-objektiivi asennettuna)

Mittaustila

Monialuemittaus; keskipainotteinen; pistetarkennus

Valotuksen säätö

+/- 5,0 EV (valittavissa 1/3 EV:n tai 1/2 EV:n välein)

Valotuksen haarukointi

Haarukointi: jatkuva, haarukointi: yksittäinen kuva, valittavissa 3/5 kuvaa. 3 kuvaa, välit 1/3 EV, 1/2 EV, 2/3 EV, 1,0 EV, 2,0 EV tai 3,0 EV. 5 kuvaa, välit 1/3 EV, 1/2 EV tai 2/3 EV.

AE-lukitus

Lukittuu, kun laukaisin painetaan puoliväliin. Saatavana AE:n lukituspainikkeella. (käytössä/pois/automaattinen)

Valotustilat

AUTO (iAuto / Superior Auto), ohjelmoitu AE (P), aukon esivalinta (A), valotusajan esivalinta (S), manuaalinen (M), video (ohjelmoitu AE [P]) / aukon esivalinta (A) / valotusajan esivalinta (S) / manuaalinen (M), hidastus ja nopeutus (ohjelmoitu AE [P]), aukon esivalinta (A) / valotusajan esivalinta (S) / manuaalinen (M), panoraamatila, kohtauksen valinta

ISO-herkkyys (Recommended Exposure Index)

Valokuvat: ISO 100–32 000 (laajennetun ISO-alueen alkupisteeksi voidaan asettaa ISO 51 200), AUTO (ISO 100–6 400, ala- ja yläraja valittavissa), videot: ISO 100–32 000 -vastaava, AUTO (ISO 100–6 400, ylä- ja alaraja valittavissa)

Kohtauksen valinta

Muotokuva, urheilusuoritus, makro, maisema, auringonlasku, yönäkymä, käsivarakuvaus hämärässä, muotokuva hämärässä, sumentumisenesto

Etsimen tyyppi

1,0 cm:n (0,39 tuuman) elektroninen etsin (väri)

Pisteiden määrä

1 440 000 pistettä

Kirkkauden säätö (etsin)

Automaattinen/manuaalinen (5 vaihetta välillä -2…+2)

Värilämpötilan asetukset

Manuaalinen (5 vaihetta)

Kuva-ala

100 %

Suurennus

Noin 1,07x (vastaa 35 mm:n kameraa: noin 0,70 x 50 mm:n objektiivi / ääretön, -1 m-1

Diopterin säätö

-4,0 – +3,0 m-1

Etsimen katseluetäisyys

Noin 23 mm etsimestä, 21,4 mm etsinkehyksestä säädöllä -1 m-1 (CIPA-standardi)

Etsimen kuvataajuuden valinta

Näytön sisältö

Graafinen näyttö, kaikkien tietojen näyttö, ei tietojen näyttämistä, histogrammi

Näyttötyyppi

7,5 cm:n (3,0 tuuman) laajakulma TFT

Pisteiden määrä

921 600 pistettä

Kosketusnäyttö

Kyllä

Kirkkauden säätö

Manuaalinen (5 vaihetta välillä -2…+2 ), aurinkoisen sään tila

Säädettävä kulma

Ylös noin 180 astetta, alas noin 74 astetta

Reaaliaikaisen kuvan säädön näyttö (LCD)

Käytössä / ei käytössä

Quick Navi

Kyllä

Suurennustoiminto

Kyllä Tarkennuksen suurennus (5,9x, 11,7x)

Varjostus

Kyllä (valittava taso + alue tai alaraja mukautettavana asetuksena)

Ääriviivat, MF

Kyllä (tasoasetus: suuri / keskitaso / pieni / ei käytössä, väri: punainen/keltainen/sininen/valkoinen)

Muut

WhiteMagic, ruudukko (kolmannesten sääntö / neliöruudukko / viisto- ja neliöruudukko / ei käytössä); videomerkitsin (keskikohta/suhde/turva-alue/ohjauskehys)

Näytön sisältö

Graafinen näyttö, kaikkien tietojen näyttö, ei tietojen näyttämistä, histogrammi, etsintä varten, näyttö pois

PlayMemories Camera Apps™

Clear Image Zoom

Valokuvat: noin 2x, videot: noin 1,5x (4K), noin 2x (HD)

Digitaalinen zoom

Smart Zoom (valokuvat): M: noin 1,4x, S: noin 2x, digitaalinen zoom (valokuvat): L: noin 4x, M: noin 5,7x, S: noin 8x, digitaalinen zoom (video): noin 4x

Kasvontunnistus

Tilat: kasvojen esivalinta automaattitarkennuksessa (käytössä / ei käytössä), kasvojen esivalinta monimittauksessa (käytössä / ei käytössä), rekisteröityjen kasvojen esivalinta (käytössä / ei käytössä), kasvojen rekisteröinti, tunnistettavien kasvojen enimmäismäärä: 8

Omakuva-ajastin

Kyllä

Muut

Intervallitallennus3 (1–60 sekunnin välein, 1–9 999 kuvaa, AE-lukitus/AE-seuranta (suuri/keskitaso/pieni)), Smile Shutter: Smile shutter (valittavissa 3 vaiheesta), Touch Shutter, Touch Focus: kyllä (Touch Focus / kosketuslevy / Touch Tracking), kirkkauden valvonta, ohje, alueasetus, Shop Front -tila, automaattinen kohteen sommittelutoiminto (valokuvat)

Malli

Elektronisesti säädettävä, pystysuunnassa liikkuva verhosuljin

Valotusaika

Still-kuvat: 1/4000–30 s, aikavalotus; videot: 1/4000–1/4 (vaihe 1/3), enintään 1/50 AUTO-tilassa (enintään 1/25 automaattisen hitaan sulkimen tilassa)

Salamatäsmäys: Nopeus

1/160 s4

Elektroninen sulkimen etuverho

Kyllä (KÄYTÖSSÄ / EI KÄYTÖSSÄ)

Hiljainen kuvaus

Kyllä (KÄYTÖSSÄ / EI KÄYTÖSSÄ)

Malli

Ei tueta (kuvanvakautusta tuetaan objektiivissa)

Korjaustehoste

Malli

Sisäänrakennettu salama

Ohjeluku

6 (metreinä, ISO 100).

Salaman kuva-ala

16 mm (polttoväli merkitty objektiivin runkoon)

Ohjaus

TTL-esisalama

Salaman kompensaatio

+/– 3,0 EV (valittavissa 1/3 tai 1/2 EV:n välein)

Salaman haarukointi

Valittavissa 3/5 kuvaa. 3 kuvaa, välit 1/3 EV, 1/2 EV, 2/3 EV, 1,0 EV, 2,0 EV tai 3,0 EV. 5 kuvaa, välit 1/3 EV, 1/2 EV tai 2/3 EV.

Salamatilat

Salama ei käytössä, automaattisalama, täytesalama, hidas täsmäys, takatäsmäys, punasilmäisyyden vähennys (valittavissa käytössä / ei käytössä), langaton hallinta5, nopea täsmäys5

Latautumisaika

Noin 4 s

Ulkoisen salaman yhteensopivuus

Sonyn α-salamajärjestelmä, yhteensopiva monikäyttöisen lisävarustesovittimen kanssa; sovittimen avulla salamasta tulee yhteensopiva automaattisesti lukittuvan lisävarustesovittimen kanssa

FE-tasolukko

Kyllä

Langaton ohjain

Kyllä (valosignaali: saatavana kun käytössä on täytesalama, hidas täsmäys, nopea täsmäys / radiosignaali: saatavana kun käytössä on täytesalama, takatäsmäys, hidas täsmäys, nopea täsmäys)

Drive-kuvaustilat

Yksi kuva, jatkuva kuvaus (valittavissa Hi+/Hi/Mid/Lo [korkea+/korkea/keski/matala]), itselaukaisin, itselaukaisin (jatkuva), haarukointi: yksi kuva, haarukointi: jatkuva, valkotasapainon haarukointi, DRO-haarukointi

Jatkuvan seurannan nopeus (noin enint.)

Jatkuva kuvaus: Hi+ (korkea+): 11 kuvaa/s, Hi (korkea): 8 kuvaa/s, Mid (keski): 6 kuvaa/s, Lo (matala): 3 kuvaa/s6

Tallennettavien kuvien määrä (noin)

JPEG Extra fine L: 76 kuvaa, JPEG Fine L: 77 kuvaa, JPEG Standard L: 77 kuvaa, RAW: 33 kuvaa, RAW ja JPG: 31 kuvaa76

Omakuva-ajastin

10 sekunnin viive / 5 sekunnin viive / 2 sekunnin viive / jatkuva itselaukaisin (3 kuvaa 10 sekunnin viiveen jälkeen / 5 kuvaa 10 sekunnin viiveen jälkeen / 3 kuvaa 5 sekunnin viiveen jälkeen / 5 kuvaa 5 sekunnin viiveen jälkeen / 3 kuvaa 2 sekunnin viiveen jälkeen / 5 kuvaa 2 sekunnin viiveen jälkeen) / haarukointi-itselaukaisin (pois käytöstä / 2 sekunnin viive / 5 sekunnin viive / 10 sekunnin viive)

Pikselisiirto monikuvauksessa

Kuvakaappaus

Kyllä

Tilat

Yksittäinen (kuvaustiedot valittavissa), RGB-histogrammi ja kirkkaiden/varjoisien kohtien varoitus, 12/30 kuvan hakemistonäkymä, suurennetun näytön tila (L-koko: 16,7x, M-koko: 11,8x, S-koko: 8,3x, Panoraama (vakio): 19,2x, Panoraama (leveä): 29,1x), automaattinen tarkistus (10/5/2 s, pois käytöstä), kuvan suunta (manuaalinen / pois käytöstä), diaesitys, panoraaman vieritys, kansion valinta (päivämäärä / valokuva / AVCHD / XAVC S HD / XAVC S 4K), kelaus eteen/taakse (video), poisto, suojaus, luokitus, näyttö ryhmänä

PC-liitäntä

Massamuisti, MTP, PC-kauko-ohjain

Multi-/Micro-USB-liitäntä

Kyllä8

NFC™

Kyllä (NFC Forum Type 3 Tag -yhteensopiva), One touch -kauko-ohjain, One touch -jakaminen

Langaton lähiverkko (sisäänrakennettu)

Kyllä (Wi-Fi-yhteensopiva, IEEE 802.11b/g/n (2,4 GHz:n taajuus))9, toisto älypuhelimissa, kauko-ohjaus älypuhelimella, lähetys tietokoneeseen, toisto televisiossa

Bluetooth®

Kyllä (Bluetooth® Standard, versio 4.1 [2,4 GHz:n taajuus])

HD-lähtö

HDMI-mikroliitin (D-tyyppi), BRAVIA Sync (HDMI-ohjaus), PhotoTV HD, 4K-videolähtö / 4K-valokuvien toisto

monikäyttöinen lisävarustesovitin

Kyllä10

Mikrofoniliitäntä

Kyllä (3,5 mm:n stereominiliitin)

DC IN -liitäntä

Täsmäysliitäntä

Kuulokeliitäntä

Pystykahvan liitin

PC-kauko-ohjain

Kyllä

Mikrofoni

Sisäänrakennettu stereomikrofoni

Kaiutin

Sisäänrakennettu, mono

Yhteensopivat standardit

Exif Print, Print Image Matching III, DPOF-asetus

Malli

Mukautettavat painikeasetukset, ohjelmoitavat asetukset (kameran muisti 3, muistikortti 4), Oma valikko

Asetus

Reunojen tummentuminen, väripoikkeama, vääristymä

Vakioakku

Yksi ladattava akku NP-FW50

Akunkesto (valokuvat)

Noin 380 kuvaa (etsin) / noin 420 kuvaa (LCD-näyttö) (CIPA-standardi)11

Akunkesto (video, varsinainen tallennus)

Noin 70 minuuttia (etsin) / noin 75 minuuttia (LCD-näyttö) (CIPA-standardi) 12

Akunkesto (video, jatkuva tallennus)

Noin 125 minuuttia (etsin) / noin 125 minuuttia (LCD-näyttö) (CIPA-standardi)

Sisäinen akun lataus

Kyllä

Ulkoinen virtalähde

Verkkolaite AC-PW20 (myydään erikseen)

Virrankulutus (etsin)

Valokuvat: noin 2,3 W (E PZ 16–50 mm F3,5–5,6 OSS -objektiivi asennettuna), videot: noin 3,5 W (E PZ 16–50 mm F3,5–5,6 OSS -objektiivi asennettuna)

Virrankulutus (LCD-näyttö)

Valokuvat: noin 2,1 W (E PZ 16–50 mm F3,5–5,6 OSS -objektiivi asennettuna), videot: noin 3,5 W (E PZ 16–50mm F3,5–5,6 OSS -objektiivi asennettuna)

USB-virtalähde

Kyllä

Käyttölämpötila

0–40 °C / 32–104 °F

Paino (akun ja muistikortin kanssa)

Noin 396 g (14,0 oz)*

Mitat (L x K x S)

Noin 120,0 mm x 66,9 mm x 59,4 mm, noin 120,0 mm x 66,9 mm x 49,9 mm (kahvasta näyttöön) / noin 4 3/4 x 2 3/4 x 2 3/8 tuumaa, noin 4 3/4 x 2 3/4 x 2 tuumaa (kahvasta näyttöön)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sony A6100 + 16-50mm F3.5-5.6 PZ OSS + 55-210mm F4.5-6.3 OSS”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *