Fujifilm Instax Wide 300 pikakamera

Tuotetunnus (SKU): 88300 Kategoriat ,

129,00 

Toimitus heti!

Fujifilm instax Wide kameralla saat kuvat heti! 2 kertaa isompi kuvakoko kuin Instax minillä.

Fujifilm Instax WIDE 300 pikakamera

Hauskoja hetkiä tuplasti Instax Mini filmiä isommin paperikuvin.

Fujifilm Instax Wide kamerat tuovat hauskuutta ja nostalgista fiilistä nykyaikaan, jossa moni asia on mennyt digitaaliseksi. Helppokäyttöinen Instax Wide pikakamera on väline, josta tulee helposti koko perheen suosikki. Se sopii esimerkiksi vanhemmille tallentamaan hauskoja otoksia lapsistaan tai nuorisolle reissukameraksi. Isovanhemmat tuntevat olonsa kotoisaksi kun saavat käsiin aidon oikean paperikuvan heti kuvan oton jälkeen – muisto lapsenlapsen vierailusta. Polaroidkamera sopii varsinkin lasten synttärikutsuille, jolloin vieraalle voi antaa muiston kotiin viemisiksi. Tai häihin, jossa pikakameralla voi ottaa juhlavieraista kuvat ja liittää ne vieraskirjaan. Miksei myös vaihtoehtoisesti kameran voi antaa vieraiden käytettäväksi, jolloin saa hienoja muistoja juhlista vieraiden näkökulmasta.

Fujifilm Instax Wide 300 pikakamera on päivitetty versio Instax Wide 210 pikakamerasta. Instant-kuvien ottaminen on helppoa, paina vain nappia ja kamera tulostaa sävykkäät kuvat hetkessä. Kamera käyttää tuplasti Instax mini filmiä leveämpää FujiFilmin Instax Wide filmiä. Kuviin tallentuu enemmän yksityiskohtia – ei enää luottokorttikokoisten kuvien tihrustelua.

Kamerasta löytyy automaattisesti säätyvä salama, objektiivi mikä työntyy kuljetuksen ajaksi kameran sisään ja LCD-näyttö mistä näet salaman asetukset sekä jäljellä olevan kuvien määrän. Tarkennus on kaksitoiminen, lähellä ja kaukana olevie kohteita varten. Kameran mukana toimitetaan myös irroitettava lähilinssi, jonka avulla kameralla voi ottaa lähikuvia jopa 40cm etäisyydeltä kohteesta.

Kuvien valotusta voi säätää jos toiveena on tummempi tai vaaleampi lopputulos. Salamassa on myös Fill Flash eli täytesalama-toiminto, jonka avulla voit valaista esimerkiksi kirkkaan kohteen edessä olevaa kohdetta, jolloin kohde valaistuu oikein. Täytesalama toimii samaan tapaan vastavaloon kuvattaessa, eli kamera osaa valottaa kuvan oikein.

Kamerassa on tarkistusikkuna, josta näkee onko kameraan ladattu filmiä. Kamerassa sisältää vakiokokoisen (1/4″) jalustakierteen jalustalla kuvaamista varten.

Fujifilm Instax Wide 300 pikakamera toimii neljällä AA-kokoisella paristolla (sisältyvät pakkaukseen).

Myyntipakkaus sisältää käyttöohjeen, hihnan, irroitettavan lähilinssin sekä paristot.

Lisätiedot

Valmistaja

Tekniset tiedot

Filmi Fujifilm Instant Color Filmi ”instax WIDE”
Filmi koko 86 x 108mm
Kuvan koko 62 x 99mm
Objektiivi Sisäänvetäytyvä objektiivi, 2 komponenttia, 2 elementtiä, f = 95 mm, 1:14
Etsin Optinen etsin, 0.37 x
Tarkennus Moottorisoitu 2-alueen tarkennus (0.9m – 3m / 3m – ∞) Normaali tila (0.9m – 3m) Maisema tila (3m – ∞)
Suljin Ohjelmoitu elektroninen suljin, 1/64 sec – 1/200 sec.
Valotuksen säätö Automaattinen (ISO 800) : LV 10.5 – LV 15 Valotuksen korjailu (Vaaleampi-Tummempi säätö) : ± 2/3EV
Kuvan syöttö  Automaattinen
Salama Sisäänrakennettu automaattisalama, Varausaika: 0.2 sek – 6 sek (uusilla paristoilla), Salaman varautumisvalo (punainen LED valo), Täytesalama, Salaman toiminta alue: 0.9m – 3m
Nestekidenäyttö (LCD) Kuvalaskuri(jäljellä oleva kuvamäärä), Vaaleampi-Tummempi säätö, Täytesalama toiminto.
Virtalähde   4 kpl AA 1.5 V alkaliparistoa (LR6), Pariston kesto : 10 filmipakkaa (testiolosuhteissa)
Muut Filmi ikkunalla, lähilinssillä ja jalustakierteellä varustettu.
Mitat ja paino  167.8mm x 94.7mm x 120.9mm (ilman ulokkeita) / 612g (ilman paristoja, hihnaa, filmipakkaa ja lähilinssiä)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fujifilm Instax Wide 300 pikakamera”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *