Sony ZV-1 vlog-kamera käytetty

Tuotetunnus (SKU): 2954247 Kategoriat ,

495,00 

Toimitus heti!

  • Sony ZV-1 vlog-kamera käytetty
  • Takuu voimassa 1.11.2025 asti.
  • Kennon tyyppi :1.0-tyypin (13,2 x 8,8 mm) Exmor® RS CMOS -kenno, kuvasuhde 3:2
  • Pikselimäärä: Noin 20,1 megapikseliä
  • BIONZ XTM -kuvaprosessori
  • 4K-videotallennus
  • Kolmen kotelon suuntamikrofoni ja tuulisuoja
  • Mukana akku. mikrofonin tuulisuoja ja USB kaapeli.
  • Alv 0%

Sony ZV-1 vlog-kamera käytetty

Vähän käytetty siisti Sony VLOG kamera stillkuvien videosisällön kuvaamiseen. Takuu voimassa 1.11.2025 asti.

 

Suunniteltu sisällöntuottajille
Upeiden videoiden kuvaaminen ei vaadi kokemusta. ZV-1 on suunniteltu taltioimaan laadukkaita videoita sinusta ja maailmastasi ilman monimutkaisia asetuksia.

Kauniit ja luonnolliset ihonsävyt
ZV-1 saa ihonsävyt näyttämään luonnollisilta ja terveen eloisilta. Käytettävissäsi on myös valinnainen Soft Skin -tehoste, jolla luot pehmeämmän vaikutelman.

Luo ammattimainen vaikutelma boke-sumennuksella
Suuri 1.0-tyypin CMOS-kenno ja suuriaukkoinen objektiivi mahdollistavat taustan ammattimaisen boke-sumennuksen sekä selkeät yksityiskohdat myös heikossa valaistuksessa.

Tarkkaa kohdistusta
Tekoälyyn2 pohjautuvan tekniikan ansiosta voit luottaa, että kamera tarkentaa automaattisesti kasvoihisi ja silmiisi harhailematta muihin kohteisiin. Kun haluat tarkentaa muualle, kosketa kohdetta näytössä ja anna kameran huolehtia lopusta.

Nopea ja täsmällinen tarkennuksen siirtyminen
ZV-1-kameran nopea hybridiautomaattitarkennus mahdollistaa tarkennuksen nopean siirtämisen kasvoista taustaan, mikä tekee videoistasi tyylikkäitä ja miellyttäviä

Ammattimaisen boke-sumennuksen säätö yhdellä painalluksella
Voit ottaa taustan boke-sumennuksen käyttöön ja pois käytöstä painamalla boke-sumennuksen kytkintä – ilman monimutkaisia manuaalisia säätöjä. Nyt voit valita ammattimaiselta näyttävän pehmennetyn taustan tai pitää koko näkymän tarkennettuna helposti yhdellä painalluksella.

Product Showcase -asetus tuotearviointien kuvaamiseen
Product Showcase -asetuksen avulla voit ottaa yhdellä painalluksella käyttöön täydelliset asetukset tuotearviointien kuvaamiseen. Se laajentaa katselukulmaa ja tarkentaa kohteeseen välittömästi, joten sinun ei tarvitse odottaa tarkennuksen siirtymistä tai asettaa kättäsi tuotteen taakse saadaksesi kameran tarkentamaan siihen3.

Kuvaa upeita videoita kaikkialla
ZV-1-kameralla kuvaat upeita otoksia myös liikkeellä ollessasi. Kuvanvakautuksen ansiosta voit kuvata teräviä videoita kävellessäsi, ja kun valaistus vaihtuu varjoisasta aurinkoiseen tai kuvauspaikka siirtyy ulkoa sisälle, automaattinen valotus tunnistaa ja valaisee kasvot.

Web-cam ominaisuus
Uusimman ohjelmistoversion (v. 2.00) ansiosta voit käyttää kameraa suoraan myös web-kamerana ilman erillistä ajuria. Saat käyttöösi myös kameran laadukkaan sisäisen mikrofonin äänen suoratoistoon. Päivitys tukee myös Xperia 1 II sekä 5 II puhelimia, joissa on Android 11 käyttöjärjestelmä, joita voit käyttää erillisnäyttönä kommenttien lukemiseen ja kuvan monitorointiin. (lisätietoja tästä)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sony ZV-1 vlog-kamera käytetty”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *