Canon EOS 7D MkII runko -Käytetty-

Tuotetunnus (SKU): 0330021003973 Kategoriat ,

499,00 

Toimitus heti!

Vähän käytetty Canon EOS 7D MK II runko. Erittäin hyväkuntoinen ja siisti.

Mukana hihna, laturi ja akku

Canon EOS 7D MkII runko -Käytetty-

Vähän käytetty Canon EOS 7D MK II runko. Erittäin hyväkuntoinen ja siisti.

Mukana hihna, laturi ja akku

Ominaisuudet

Canon EOS 7D Mark II -digitaalikamera on oiva valinta luovaan valokuvaamiseen. Nopealla laitteella otat yksityiskohtaisia kuvia monenlaisissa olosuhteissa. Korkean resoluution CMOS-kenno ja kaksi tehokasta DIGIC 6 -kuvaprosessoria mahdollistavat upeiden kuvien ottamisen. Laaja ISO-herkkyys mahdollistaa laadukkaat kuvat myös hämärissä valaistusolosuhteissa ilman kolmijalkaa.

Kenno: 20,2 megapikselin CMOS-kenno mahdollistaa ihastuttavan yksityiskohtaiset kuvat. Tehokas DIGIC 6 -kuvaprosessori varmistaa nopean suorituskyvyn ja terävän automaattitarkennuksen, joiden ansiosta kameran käyttö onnistuu viiveettömästi ja jatkuva kuvaustila toimii sujuvammin.

Automaattitarkennus: EOS 7D Mark II -digitaalikameran 65 tarkennuspistettä varmistavat liikkuvien kohteiden tarkan kuvaamisen. Ristikkäistyyppisten tarkennuspisteiden ansiosta voit kuvata sekä vaaka- että pystysuuntaisesti. Voit valita myös vain yhden pisteen tai osan tarkennuspisteistä taiteellisen visiosi toteuttamiseksi. Edistynyt iTR-automaattitarkennus hyödyntää väri- ja kasvotietoja, joiden avulla liikkuvien kohteiden seuraaminen onnistuu entistä paremmin.

ISO-herkkyys: 100-16 000 ISO-herkkyyden (laajennettavissa jopa ISO 51 200 asti) ansiosta voit kuvata kaikissa valaistusolosuhteissa.

Picture play: Canon EOS 7D Mark II -digitaalikamera tarjoaa monenlaisia kuvausmahdollisuuksia luovaan kuvaamiseen. Heikommissa kuvausolosuhteissa HDR-tila voi auttaa: kamera ottaa nopeasti 3 kuvaa eri valotuksilla ja yhdistää ne yhdeksi laadukkaaksi kuvaksi. Jos puolestaan kuvaat välkkyvissä olosuhteissa kamera osaa ajoittaa kuvan ottamisen silloin, kun valo on kirkkaimmillaan tarjoten näin tasalaatuiset lopputulokset. Päällekkäisvalotustilan avulla voit kuvata toimintaa ja nopeasti liikkuvia kohteita. Päällekkäisvalotus kerrostaa kuvia päällekkäin luoden dynaamisen yhdistelmäkuvan.

Etsin: 100% peitollaan ja 1,0x suurennoksellaan kameran etsin tarjoaa luonnollisen näkymän, jonka ansiosta saat säädettyä asetukset sopiviksi. Sisäänrakennettu läpinäkyvä LCD-näyttö näyttää tarkennus- ja kuvaustiedot. Siinä on myös työkalu, jonka avulla voit tarkistaa, että kamera on suorassa.

Videotallennus: Tallenna Full HD 19020 x 1080p -videota jopa 60 kuvan sekuntinopeudella. Saat sulavaa ja yksityiskohtaista videokuvaa, kuvasitpa sitten nopeasti liikkuvia kohteita tai leikittelit hidastustoiminnolla. Kamerassa on myös paikka mikrofonille ja kuulokkeille, joiden avulla hallitset ääniasetuksia helposti. Näin varmistat myös, ettei videolle tallennu asetusten säätämisestä aiheutuvia ääniä.

GPS-toiminto: Sisäänrakennettu GPS tarjoaa digitaalisen kompassin, jonka avulla kamera voi tallentaa kuviin ja videoihin sijaintitiedot (pituus- ja leveysasteet, korkeus, ilmansuunta ja UTC-aika).

Muut ominaisuudet:
– ISO-herkkyys: 100-16000 (laajennettavissa 51 200 asti)
– Jatkuvan kuvauksen enimmäisnopeus: 10 kuvaa/s (täyden automaattitarkennuksen ja automaattisen valotuksen kanssa)
– Live View -tila sulavaan ja jatkuvaan tarkentamiseen valokuvia ja elokuvia kuvatessa
– 6 esiasetettua automaattiitarkennustilaa
– Kustomoitavat ohjaimet
– Sisäänrakennettu salama, jossa punasilmäisyyden vähennys
– EF/EF-S -objektiivikiinnitys
– 3,0″ Clear View II TFT LCD -näyttö
– USB 3.0- ja Mini HDMI -liitännät
– Kaksoiskorttipaikka varmuuskopiointiin tai tallennustilan kasvattamiseen
– WiFi-yhteys ja W-E1-WiFi-adapteri etäkatseluun ja nopeaan kuvansiirtoon älylaitteille
– Magnesiumseosrunko
– Ohjaimet suojattu kosteutta ja pölyä vastaan

alv 0%

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Canon EOS 7D MkII runko -Käytetty-”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *