Tamron SP 70-200MM F2.8 DI VC USD G2 Nikon -Käytetty-

Tuotetunnus (SKU): 021427 Kategoriat ,

849,00 

Loppuunmyyty

 • Tamron SP 70-200MM F2.8 DI VC USD G2 Nikon -Käytetty-
 • Vaihtolaitteena tullut laaadukas ja valovoimainen Tamron Tele Zoom-objektiivi. Pieniä kulumisen jälkiä. Linssipinnat virheettömät.

Tamron SP 70-200MM F2.8 DI VC USD G2 Nikon -Käytetty-

Vaihtolaitteena tullut laaadukas ja valovoimainen Tamron Tele Zoom-objektiivi. Pieniä kulumisen jälkiä. Linssipinnat virheettömät.

Valovoimaisen telezoom-objektiivin SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 myötä Tamron tarjoaa entistäkin monipuolisemman objektiivin niin vaativaan liikkuvan kohteen kuvaamiseen, luontokuvaamiseen kuin muotokuviinkin, jopa monipuolisemman kuin suosittu edeltäjänsä. G2 tulee sanoista Generation 2, ja tehtyjen parannusten myötä se todella on toisen sukupolven objektiivi.

Objektiivin ilme on tyylikäs, sileän mustalla viimeistelty metallirunko, joka on yhdenmukainen uuden SP-sarjan kanssa. Käsituntuma on erinoimainen, ja objektiivi on kevyt mutta kestävä. Objektiivi on luonnollisesti myös sääsuojattu kestämään kosteutta ja pölyä vastaan. Jalustakiinnitys on uudessa G2-versiossa Arca-Swiss -yhteensopiva.

Tarkempi ja vakaampi

Automaattitarkennus on Tamron USD -tarkennusmoottorin (Ultrasonic Silent Drive -ultraäänimoottori) ansiosta nopeampi ja varmempi kuin ennen, kiitos kahden tehokkaan mikroprosessorin ja hienosäädetyn tarkennusalgoritmin. Lähin tarkennusetäisyys on lyhentynyt jopa 0,95 metriin aikaisemman 1,2 metrin sijaan.

Uuden sukupolven objektiivin VC-kuvanvakaaja (Vibration Compensation) pystyy vakauttamaan kameran liikettä jopa 5 aukon verran. Kuvanvakaajassa on kaksi uutta kuvaustilaa normaalin vakautuksen lisäksi; panoroinnin vakautus (vaakasuunnassa) sekä vakautus vain valotushetkellä, joka takaa terävimmän mahdollisen lopputuloksen.

Päivitetty optiikka uusiin vaatimuksiin

Tamron on päivittänyt optisen rakenteen uusiin G2-objektiiveihinsa. Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 -zoomobjektiivin 23 linssielementin joukossa on sekä LD- (Low Dispersion) että XLD-linssejä (Extra Low Dispersion), jotka poistavat kromaattisen aberraation aiheuttamat värivirheet ja parantavat kuvan terävyyttä. Parannettu valmistus- ja kokoonpanoprosessi parantavat entisestään hyvää kuvanlaatua. Tamronin suunnitelema eBand-pinnoite (Extended Bandwidth & Angular-Dependency) maksimoi valonläpäisyn ja torjuu tehokkaasti heijastuksia ja hajavaloa.

Myös ”bokeh”-efekti on nyt helpommin saavutettavissa uudella G2-zoom-objektiivilla, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan esimerkiksi hääkuvaukseen. Lisäksi etulinssin fluoriittipinnoite hylkii tehokkaasti likaa ja rasvaa, joka tekee siitä todella helpon puhdistaa.

Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 on yhteensopiva Tamron telejatkeiden kanssa, mikä laajentaa objektiivin polttoväliä 1,4- tai 2,0-kertaiseksi.

Ominaisuudet

 • Polttoväli: 70-200mm
 • Suurin aukko: F2.8
 • Pienin aukko: F22
 • Optinen rakenne: 17 elementtiä, 23 ryhmässä
 • Kuvakulma: 34°21′-12°21
 • Lyhin tarkennusetäisyys: 95 cm
 • Suurennussuhde: 1:6.1
 • Himmenin: 9 lehteä
 • Suodinkoko: 77 mm
 • Mitat: 88mm x 193,8mm
 • Paino: 1500 g

Tekniset tiedot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tamron SP 70-200MM F2.8 DI VC USD G2 Nikon -Käytetty-”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *