suodattimet

Tuoteosasto

Suodinkierre
Suodinkierre

Tuotemerkit

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Sony Winter Cashback

SONY WINTER CASHBACK

Sony Cashback-kampanja valikoiduille järjestelmäkameroille, kompaktikameroille, videokameroille, objektiiveille sekä lisävarusteille.

Kampanja voimassa: 1.11.2023 – 31.1.2024

  • Kampanjatuotteet on ostettava viimeistään 31.1.2024
  • Kaikkien käteispalautuskampanjan yhteydessä toimitettujen hakemusten on oltava perillä keskiyöhön (CET) 15.3.2024 mennessä. Tämän päivämäärän jälkeen hakemuksia ei hyväksytä.
  • Cashback-hakemusta ei voi tehdä tuotteesta, joka aiotaan palauttaa jälleenmyyjälle. Sony voi tarkistaa sarjanumerot jälleenmyyjiltä tuotteiden palautusten seuraamiseksi. Jos palautetusta tuotteesta on jo maksettu käteispalautusta, Sonylla on oikeus periä kyseinen summa takaisin.
  • Kukin asiakas voi tehdä enintään kaksi korvaushakemusta yksittäistä mallia kohti ja enintään viisi korvaushakemusta yhteensä (esimerkiksi: jos asiakas ostaa vaatimukset täyttävän kameran ja myös vaatimukset täyttävän setin, joka sisältää saman kameramallin, hän voi tehdä korvaushakemuksen molempien näiden ostosten osalta).
  • Rekistereröintilomakkeen löydät osoitteesta https://www.sony.fi/cashback/winter
  • Kampanja viralliset säännöt

Näin se toimii

  1. Osta tuote myymälästä tai verkosta 31.1.2024 mennessä
  2. Täytä hakulomake verkossa osoitteessa https://www.sony.fi/cashback/winter  Tarvitset My Sony -tilin korvausvaatimuksen lähettämistä varten – jos sinulla ei vielä ole My Sony -tiliä, sinun on luotava tili.
  3. Korvausvaatimuksia voidaan esittää vasta kolmenkymmenen (30) päivän kuluttua kyseisen tuotteen tai tuotteiden ostopäivästä. Ennen kyseistä päivämäärää toimitetut hakemukset hylätään.
  4. Kun kaikki kriteerit on täytetty, rahapalautuksen saamiseen on varattava 28 päivää

Näytetään kaikki 24 tulosta